Lezing Helena Scheper over “De waarheid aan het licht”

Wanneer:
13 april 2018 @ 19:30 – 22:00
2018-04-13T19:30:00+02:00
2018-04-13T22:00:00+02:00
Waar:
Zaal Kosmos
Kosten:
€ 17,50
Contact:
Alida Holwerda
0653791496


Helena Scheper over het boek “de waarheid aan het licht”

Dit boek geeft veel inzicht in de situatie op de aarde, maar roept tegelijkertijd veel vragen op. Daarom krijg je tijdens en na afloop van de lezing gelegenheid om jouw vragen aan haar te stellen.

Helena had de opdracht dit boek te schrijven en met jou te delen. Ze fungeerde als medium voor een paar liefdevolle kosmische wezens. Hun doel: mensen op de aarde bewust te maken van de situatie waarin de mensheid terecht is gekomen door toedoen van machtsspel achter de schermen. Daardoor is de planeet sterk vervuild geraakt en is het merendeel van de mensen zich niet meer bewust van hun diepste innerlijke verlangen. Kortom: de aarde en de mensheid zijn zonder dit te beseffen, op een punt gekomen dat het leven niet meer loopt zoals het kosmisch is bedoeld. Daarom is het tijd dat jij bewust wordt van de noodzaak van een reddingsplan voor de aarde, want het staat er met de aarde oneindig veel slechter voor dan we denken. Zij is zo ziek en vervuild dat er ten behoeve van de kosmische balans moet worden ingegrepen.

De waarheid aan het licht geeft antwoord op veel grote levensvragen. Het brengt de gefragmenteerde kennis over ons universum samen tot één antwoord. Het is een antwoord dat je niet direct zal bevallen. Je kunt dit boek wegleggen, vergeten en je kop in het zand steken. Maar diep vanbinnen wéét je dat het waar is en word je samen met alle mensen die dit boek lezen deelgenoot van deze kennis.

Dit boek stimuleert ook jouw ziel om haar opdracht hier op aarde te verwezenlijken. Na de shock en het verdriet zal ook jij de diepere betekenis doorgronden en de liefdevolle gedachte erachter ervaren. Pas dan begrijp je dat dit moet gebeuren en dat het een onomkeerbaar proces is.

Jij hebt eveneens een rol in het bijdragen aan het verbeteren van de situatie op aarde met jouw unieke talent. Het is aan jou of je wilt wakker worden en jouw opdracht wilt vervullen. Jouw bewustwording en voorbereiding is hierbij cruciaal.