It’s all in YOU! Inspiratieworkshop

Wanneer:
23 april 2017 @ 13:00 – 15:00
2017-04-23T13:00:00+02:00
2017-04-23T15:00:00+02:00
Kosten:
€ 10,-
Contact:

It’s all in YOU! Inspiratieworkshop.

Wil jij leven vanuit je hart? Wil jij je verlangens ook (be)leven?
Gun jij jezelf de vrijheid om te leven zoals jij voor ogen hebt?

Maar kun jij ook alles in jezelf omarmen? Zowel je positieve als je negatieve kanten?

Dat is vaak een grote uitdaging voor ons. Zeker voor ons vrouwen. Maar het is essentieel dat je jezelf volledig accepteert. Wanneer je delen in jezelf afwijst, zul je op weerstand stuiten en dit uit zich in je gedrag en fysieke, mentale of emotionele klachten.

In deze workshop ga ik je leren hoe jij jezelf kan omarmen met alles wat er in je leeft. Je gaat verbinding voelen met de liefde die in jou leeft. Je gaat jouw innerlijke wijsheid voelen en ervaren. Laat je inspireren om jouw leven te gaan leven, zoals jij voor ogen hebt.

Wie ben ik?
Mijn naam is Brigitte Rijmers.
Ik ben ontspanningscoach bij praktijk HEFT in eigen handen. Ik help vooral vrouwen die het lastig vinden voor zichzelf op te komen. Ze lopen regelmatig tegen uitdagingen aan om hun grenzen te bepalen. Deze vrouwen hebben vaak een warm hart voor anderen maar vergeten zichzelf. Hierdoor liggen een burn-out en andere lichamelijke klachten op de loer.

Ik wil je inspireren, ik wil je uitnodigen om beter voor jezelf te gaan zorgen. Zodat ook jij het leven gaat realiseren wat jij graag wilt. Je hebt maar één leven. Zorg dat jij hier de baas over bent!

Zie ik je 23 april? Super! Tot dan!

Liefs
Brigitte