Spirituele Proeverij

Wanneer:
19 juni 2017 @ 19:00 – 22:00
2017-06-19T19:00:00+02:00
2017-06-19T22:00:00+02:00
Waar:
Alle zalen
Kosten:
€ 20,-
Contact:
Alida Holwerda/Praktijk De Helende Reis
06 53791496

Er zijn 8 kundige spiritueel werkers die deze avond verzorgen en je ontvangt 2 privé-consulten van 20 minuten. Op deze Proeverij hoef je niet “rond-te-lopen” om te kiezen bij wie je wilt. Je hebt een vaste afspraak en je weet zeker dat je aan de beurt komt.

Dit zijn de spelregels:

* Deze Spirituele Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht.

* Je ontvangt 2 consulten van twintig minuten.

* Wanneer je je aanmeldt, per mail, geef je één voorkeursconsult aan. We houden zoveel mogelijk rekening met je keuze, hoe eerder je je aanmeldt hoe groter de kans dat we je blij kunnen maken met je eerste keuze.

* Het tweede consult wordt een verrassing, we delen je in op gevoel.

We houden de Proeverij klein en intiem zodat je je in alle rust kunt laten meenemen in de flow die we in Wakker zo belangrijk vinden; aandacht, veiligheid en kwaliteit.

Tussen je consulten door kun je ervaringen uitwisselen, thee drinken en een mooie spirituele kaart trekken.

Investering: €20,-
Aanvang: 19.00 uur (ontvangst v.a. 18.30)
Locatie: Wakker, Westerweg 14, Alkmaar

KLIK HIER OM JE AAN TE MELDEN of mail naar reservering@wakkerbewustzijn.nl


ONZE SPIRITUEEL WERKERS STELLEN ZICH AAN JE VOOR:

Mike Ketting | Astrologie

Ik zet westerse astrologie en mijn intuïtie in om anderen dichterbij zichzelf te brengen. Astrologie biedt o.a. informatie over persoonlijke eigenschappen en potentiele valkuilen. Ik blijf mij verbazen wat een inzichten dit systeem biedt, voor zowel mijzelf als voor anderen.

“Moeiteloos jezelf zijn, dat is waar ik voor ga! Jij ook?” 

Tijdens het miniconsult bespreek ik eerst informatie vanuit de geboortehoroscoop. Vervolgens ga ik graag wat dieper in op een door jouw geformuleerde vraagstelling. Graag hoor ik, vooraf, welk thema jij wilt bespreken (bijvoorbeeld werk of relaties).

Opmerking: Voor een horoscoop heb ik jouw geboortegegevens nodig (geboorteplaats, -tijd en -datum).

 

Hans-Hermann Böckmann | Stoelmassage

Ik ben Hans-Hermann Böckmann, stresscounselor, vitaliteitscoach, masseur en Reiki Practitioner.
Een stoelmassage is een makkelijke en effectieve manier de dagelijkse stress en spanning in lichaam en geest te verlichten.
Zonder olie en gekleed kunnen hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen behandelt worden.

Mary Ronde | Auratekeningen

Werken met en voor mensen is mijn passie, dit doe ik door me af te stemmen op de energie van de ander. Hierdoor ontstaat intuïtief de auratekening, die ik vervolgens voor u uitleg. Ook kan het zijn dat een dierbaar overleden persoon contact maakt tijdens het consult. De auratekening neemt u mee naar huis. De kleuren hebben een helende werking.

 

Heleen de Lang-Schaaps | Voetreflexologie

Op de voeten en onderbenen is – ongelofelijk maar waar! –  het hele lichaam terug te vinden. Ieder orgaan, ieder weefsel, elke ledemaat, elke meridiaan heeft er zijn eigen plek. Via de voeten kun je veel informatie krijgen: Je voeten laten zien wie je bent!
Als iemand lichamelijke en /of emotionele klachten heeft, dan kun je dat aanpakken door de voeten doelgericht te masseren. Dat geeft ontspanning, extra afvoer van afvalstoffen, bewustwording en laat de energie weer goed en evenwichtig doorstromen. De mooie effecten blijven mij verwonderen, ik laat het U graag ervaren!

 

Mariana en Henning Linde | TuiNa massage

TuiNa massage komt uit de traditionele Chinese geneeskunde en wordt in China nog steeds veelvuldig toegepast als medische massage bij een grote variatie aan klachten.

Denk hierbij aan pijnklachten, spier-, pees- en gewrichtsklachten, vermoeidheid, stress, buikklachten en hoofdpijn. We kijken naar de mens in zijn geheel en de mogelijke onderliggende oorzaken bij een klacht. Daarom kan een behandeling bij hoofdpijn bij de ene persoon totaal anders zijn, dan bij de ander. Dat maakt het voor ons heel boeiend en leuk.
Bij TuiNa massage wordt heel bewust met Qi (energie) gewerkt, de werking ervan is diep.

Er wordt gewerkt met het meridiaansysteem en acupunctuurpunten. Ook kunnen cupping en moxa worden ingezet.

 

Mara Smit | Lenormandkaarten

Mijn naam is Mara Smit en ben helderhorend Medium, hiernaast geef ik workshops in kaartleggen en heb een online programma en boek geschreven hoe je kunt leren kaartleggen.
Tijdens de proeverij zal ik een korte reading geven mbv de Lenormand kaarten. De Lenormandkaarten staan ook wel bekend als de zogenaamde waarzegkaarten.
In een legging met deze kaarten kun je het verleden, heden en toekomst aflezen. Dit klinkt misschien een beetje zweverig maar als ik je vertel dat alle antwoorden al in jezelf zitten is dit misschien
minder vreemd. De combinatie kaartleggen en helderhorendheid zorgen ervoor dat jij de informatie krijgt die jij op dat moment nodig hebt.
Deze informatie kan er vervolgens weer voor zorgen dat je stappen gaat nemen, knopen doorhakt, oude patronen doorbreekt, kortom een mooi kado voor jezelf.

 

Carina L’Ami |Acces Bars

Het leven kan soms hectisch zijn waardoor je veel zaken aan je hoofd kunt hebben en je hoofd als het ware overloopt.
Access Consciousness Bars is een behandeling waarbij ik de 32 banen die over het hoofd lopen zachtjes aanraak met mijn vingertoppen waardoor de energie in de banen gaat stromen en er meer ruimte komt in het hoofd. Elke baan staat voor iets anders zoals, geld, communicatie, relaties, controle enz. Na de behandeling zal je meer ruimte in je hoofd ervaren en geheel ontspannen zijn.
 

 

Rymke Boonstra | Soulreading met bloesems (Alle plaatsen helaas al vol)

Ik werk met bloesemremedies uit het krachtige Amazone Regenwoud. De bloemen zitten op het hoogste frequentie niveau hier op aarde. Ze kunnen je begeleiden in diepgaande ontwikkelingsprocessen en je herinneren aan je  gaves en zelfgenezende vermogen.

Je gaat zelf een bloesem uitzoeken en aan de hand hiervan geef ik een soulreading. Dit om je bewustzijn te activeren en te integreren. De bloesems zijn ontwikkeld door Grootmoeder Maria Alice,een krachtig medium die haar inzet op alle niveaus voor evenwicht en gezondheid voor deze planeet en al haar kinderen. Je kunt na het consult kiezen om de bloesemremedie aan te schaffen tegen een kostprijs van 5 euro, maar dit is geen verplichting.

Ik deel graag dit werk en deze schatten met jullie.

Lieve groet, Rymke