Wakker op Zondag: Maak kennis met de kracht van Kundalini Yoga

In deze workshop krijg je de kans om meer te weten te komen over Kundalini Yoga, de yoga van het bewustzijn. Waar komt het vandaan? Wat maakt het anders dan de andere yogavormen? Waardoor kenmerkt het zich? Wat kan het jou brengen?

Daarnaast krijg je uiteraard de kans op de kracht van Kundalini Yoga te ervaren. Door middel van ademhalingsoefeningen, yoga-oefeningen en meditatie maak je kennis met Kundalini Yoga.

Om met de workshop mee te doen is ervaring met yoga niet nodig. Ook hoef je niet lenig te zijn. Als je kan ademen en in de juiste richting kan meebewegen, heb je er al profijt van. Uiteindelijk gaat het om jouw ervaring.  Wel kan het fijn zijn makkelijk zittende kleding aan te doen waarin je kunt bewegen en liggen..

De workshop wordt gegeven door Petra Bolten. Sinds enige jaren  geeft ze in Wakker meerdere lessen Kundalini Yoga en Meditatie in de traditie van Yogi Bhajan. Ze is internationaal gecertificeerd Kundalini Yoga docente en tevens Sat Nam Rasayan healer in opleiding. Daarnaast is ze recent gestart met het geven van Kinderyoga. Haar intentie is de Kundalini Yoga met anderen te delen zodat ook zij kunnen ervaren wat het voor hen kan betekenen.