Wakker op Zondag: Spelen met Hoog Sensitiviteit: VOLGEBOEKT

Wanneer:
12 november 2017 @ 13:00 – 15:00
2017-11-12T13:00:00+01:00
2017-11-12T15:00:00+01:00
Kosten:
€ 10,-
Contact:
Alida Holwerda
0653791496

Workshop ‘Spelen met Hoog Sensitviteit’.

Wil jij je innerlijke kracht versterken? Ben jij Hoog Sensitief? Dan is de workshop ‘Spelen met Hoog Sensitiveit’ zeker iets voor jou.

Hoog Sensitieve personen beschikken over het vermogen subtiele signalen waar te nemen zoals sfeer, emoties en spanningen van anderen. Sterke impulsen uit de omgeving kunnen voor hun gevoelige zenuwstelsel overweldigend zijn. Als hooggevoelige persoon denk je dan al snel dat je zwak en machteloos bent. De waarheid is echter dat je beschikt over grote mogelijkheden. Je hebt namelijk sterke intuïtieve vermogens. Je bent creatief en veelzijdig. Daarbij heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen. Met deze gaven heb je de wereld veel te bieden. Om deze in te kunnen zetten is het goed je hier van bewust te worden. Hoe zou het voor je zijn om oude denkpatronen te veranderen. Hoe kun je deze transformatie doormaken? Van onopvallende rups tot kleurrijke vlinder!

Word wakker uit de de overtuiging dat je zwak bent! Geloof niet langer dat je een probleem hebt of bent. Hoe kun je wakker worden? Hoe kun je accepteren wie je bent? Je hooggevoelige kant liefhebben en waarderen?

In de workshop ‘spelen met hoog sensitiviteit’ krijg je meer bewustzijn over je talenten en valkuilen. Je leert op een speelse wijze een stevige energetische basis voor jezelf te vormen. Hierdoor raak je minder snel uit balans. Emoties en energieën van mensen hebben minder effect. Je kunt beter omgaan met drukke en stressvolle situaties. Dit alles in een veilige omgeving. En misschien wel het allerfijnst een ontmoeting met gelijkgestemden. Na de workshop beschik je over krachtige tools. Je bent meer dan wel…kom!

Liefdevolle groet,

Marjolein de Vries

Energetisch therapeut/HSP Coach

www.praktijkmarjoleindevries.nl