dec
15
vr
Persoonlijke groei met NLP
dec 15 @ 09:00 – 17:00

Bewustwording is de basis van persoonlijke groei. NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) bied je een prachtige manier om je bewust te worden van je eigen patronen. Zodra deze patronen zichtbaar worden, kun je ze veranderen waar en wanneer je dat wilt. Op deze wijze wordt je flexibeler en effectiever in diverse situaties. Je werkt aan een nog betere versie van jezelf, met meer rust, plezier en een goed gevoel. NLP is dé sleutl tot zelfinzicht, ontwikkeling, verandering en communicatie.

Deze 6-daagse training is een echte investering in jezelf. Je bent van harte welkom!

Mindfulness basiscursus
dec 15 @ 13:30 – 16:00

Herken jij het volgende?

 • Kan jij je moeilijk concentreren?
 • Heb je last van een vol hoofd?
 • Lig je ’s nachts vaak wakker en pieker je dan veel?
 • Ben je snel geïrriteerd en kortaf naar je omgeving?
 • Heb je last van nek- , schouder- of rugklachten?
 • Ben je consciëntieus en heb je moeite met nee zeggen?
 • Voel jij je moe en is het weekend te kort om goed bij te tanken?

Weet dat je niet de enige bent.

Integendeel. Veel actieve professionals lopen hier tegenaan.

Wellicht ben jij ook vrij consciëntieus. Als je iets belooft, dan doe je het ook. Collega’s, klanten, familie en vrienden kunnen altijd op jou rekenen, ook als er nóg een tandje bij moet.

Half werk afleveren doe je niet, daar ben je net iets te perfectionistisch voor. Al zegt een ander nog zo vaak dat een 7 ook goed genoeg is, jij gaat voor die perfecte 10. Maar daarin loop je jezelf voorbij. Aan het eind van de dag lig je uitgeteld op de bank. Bijtanken lukt niet goed, omdat de volgende dag het hele circus weer van voren af aan begint.

Het kost je steeds meer moeite om de continu veranderende eisen en verwachtingen het hoofd te bieden. Om in je werk en thuis de boel op rolletjes te laten lopen.

Je loopt daardoor tegen problemen aan. Je hebt moeite om je te concentreren en bent snel afgeleid. Je verliest het overzicht en raakt verstrikt in brandjes blussen en ad-hoc klussen, die veel tijd kosten. Tijd die je helemaal niet kunt missen. Gevolg: je gaat nog harder hollen in een poging de boel weer onder controle te krijgen. Je gaat dóór. Waardoor je vastloopt in een vicieuze cirkel van alsmaar harder hollen.

In deze mindfulness training leer je hoe jij jouw vicieuze cirkel van alsmaar harder hollen kan doorbreken. Je leert hoe je met aandacht dagelijkse spanning en drukke perioden in je leven beter gaat hanteren.

Het resultaat: je ervaart meer rust, plezier en voldoening in de dingen die je doet en met de mensen die je dierbaar zijn.

HOE ZIET DE CURSUS ER UIT?

De training bestaat uit acht bijeenkomsten van zo’n 2½ uur.

Elke bijeenkomst bestaat uit compacte theorie, instructie, concentratie- en observatieoefeningen en leren van elkaars ervaringen. Alle oefeningen en technieken die je krijgt aangereikt zijn direct toepasbaar in je dagelijkse praktijk. Ze helpen je om door je dag heen mentaal en fysiek te ontspannen.

Thema’s die aan de orde komen zijn o.a.:

 • Leren herkennen van persoonlijke stresssignalen
 • Effectief omgaan met spanning en druk
 • Grenzen gaan (h)erkennen en bewaken
 • Ontspannen luisteren en spreken in contact met anderen
 • Bewust zorgen voor jezelf in alle rollen die je vervult (vader/moeder, vriend(in), etc.)

De training is praktijkgericht: je traint gewoon op een stoel en niet op een meditatiekussentje!

WAT KRIJG JE ALS JE MEEDOET?

 • Persoonlijk kennismakingsgesprek per telefoon
 • Acht groepsbijeenkomsten van elk zo’n 2-2½ uur
 • Inspirerend digitaal werkboek
 • Vier MP3 audiotracks om thuis verder te trainen (dagelijks 10-15 min)
 • Kleine groep van maximaal 8 deelnemers
 • Ruim aandacht voor waar jij tegenaan loopt in jouw specifieke (werk)situatie
 • Duidelijke feedback met milde no-nonsense aanpak
 • Nieuwe oefeningen waarmee je mindfulness nog beter integreert in je dagelijks leven

WAT LEVERT DE TRAINING JE OP?

 • Je kan je beter concentreren
 • Je hebt minder last van een vol hoofd
 • Je hebt helder zicht op hoofd- en bijzaken
 • Je herkent stressvolle situaties, maar gaat er met meer gemak mee om
 • Je hebt minder last van perfectionisme
 • Je stelt beter je grenzen
 • Je slaapt beter
 • Je voelt je fit en zit lekker in je vel

Kortom: je ervaart meer rust en balans, ondanks een volle agenda en veel verplichtingen.

 

dec
16
za
Persoonlijke groei met NLP
dec 16 @ 09:00 – 17:00

Bewustwording is de basis van persoonlijke groei. NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) bied je een prachtige manier om je bewust te worden van je eigen patronen. Zodra deze patronen zichtbaar worden, kun je ze veranderen waar en wanneer je dat wilt. Op deze wijze wordt je flexibeler en effectiever in diverse situaties. Je werkt aan een nog betere versie van jezelf, met meer rust, plezier en een goed gevoel. NLP is dé sleutl tot zelfinzicht, ontwikkeling, verandering en communicatie.

Deze 6-daagse training is een echte investering in jezelf. Je bent van harte welkom!

Bars Class
dec 16 @ 09:45 – 18:00

Goodbye stress en spanning! Hello ontspanning, ruimte, en nieuwe mogelijkheden! Moeiteloos! Hoe dan??? Met Access Bars™ natuurlijk!

De Bars. Dat zijn 32 punten op je hoofd die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten. En dat terwijl je heerlijk ligt te relaxen onder een dekentje.

Tijdens een Access Bars™ Class leer je in één dag dit prachtige proces. Dan ben je Bars Practitioner en kun je naar hartenlust uitwisselen met andere practitioners. Zo kun je je steeds meer loslaten van wat jou hindert en beperkt. En niet alleen dat, je kan ook je partner en kinderen een enorme dienst bewijzen met de Bars. En natuurlijk de klanten in je praktijk. Hoe wordt het nog mooier?

De investering is € 270,- voor een hele dag waarin je twee sessies krijgt en onder begeleiding 2 sessies geeft. Na afloop ben je gecertificeerd Bars Practitioner en kun je zelf sessies geven (betaald of onbetaald, dat mag jij kiezen) en je kunt deelnemen aan vrijwel wekelijks georganiseerde Bars Swaps waarin je een behandeling uitwisselt. Zelf vinden wij het heerlijk om minimaal 1 keer per week even ‘de Bars te laten lopen’.

Iedere Bars sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een
ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Nog even op een rijtje wat je allemaal krijgt op deze dag:

Een dag samenzijn met fijne mensen in de eerste plaats ☺
Je krijgt een heldere demonstratie van alle 32 punten
Je krijgt twee keer een Bars behandeling van 45-60 minuten
Je geeft twee keer een Bars behandeling van 45-60 minuten
Je krijgt daarbij net zo veel persoonlijke instructie als nodig
Ik vertel je alles wat je wilt weten over Access Consciousness en de Bars
Je bekijkt de instructie video, waarin Gary Douglas, de founder van AC de Bars demonstreert en uitlegt
Je krijgt uitleg over een van de tools waarmee je beperkende overtuigingen los kunt laten en we gaan daar ook mee oefenen
Je krijgt 3 andere direct bruikbare tools van AC mee
Je krijgt een heldere reader waar alle informatie instaat die je nodig hebtJe krijg twee heldere overzichtskaarten met alle Bars punten
Je mag jezelf Bars Practitioner noemen
Je krijgt een certificaat op je naam waarmee je gerechtigd bent zelf Bars behandelingen te geven, privé en betaald
Je krijgt toegang tot de AC website
Je krijgt toegang tot de AC Nederlandstalige FB groep
Je krijgt rechtstreeks informatie van AC over alle nieuwe ontdekkingen die op het gebied van lichaamsprocessen worden gedaan en aangeboden
Je kunt meedoen met de Bars Swaps die door het hele land worden georganiseerd.
Je krijgt toegang tot de Whatsapp groep waarin iedereen zit die Bars behandelingen wil ruilen (swappen)
En je krijgt natuurlijk door de dag heen alle chocola en chips waar je lichaam om vraagt en als lunch een heerlijke soep en salade.

Kortom ik nodig je uit voor een feestje waarin je een mooie techniek leert die je zelf en je omgeving zo veel meer ease, joy and glory kan geven.

 

Soul Reading sessies
dec 16 @ 10:00 – 15:00

Soul Reading

Het natuurlijk talent van Marjolein de Vries is het lezen van iemands ziel. Vanuit helder waarnemen geeft ze door waarvoor iemand geboren is, welke (verborgen) talenten en blokkades er zijn en wat de volgende stap kan zijn voor jouw ontwikkeling. Zij neemt mensen mee naar hun authentieke kern.

Soul Reading geeft helder inzicht en bewustwording van wat jou belemmert om je authentieke ik te kunnen zijn. Soul Reading is niet zweverig maar to the point. Het legt op een zachte confronterende manier bloot wat er in jou op dat moment gezien wil worden.

Soul reading raakt de kern van jouw ziel. Je wordt herinnerd aan jouw innerlijke kracht en liefde. Het maakt je bewust van blokkades, pijn of trauma’s. Soul Reading geeft inzicht in welke stap je kan zetten naar bewustwording en transformatie. Hierdoor word je de krachtige persoon die in je schuilt!

Voor wie?

Een Soul Reading is echt wat voor jou als je antwoorden wil op onderwerpen die jou persoonlijk aangaan. Je wilt meer zicht op je levensbestemming, het doel en de zin van je leven. Je wilt weten wat jouw unieke (verborgen) talenten en passie zijn.

★ Je wilt inzicht waarom een bepaalde blokkade hardnekkig is, waarom je deze vasthoudt en hoe je deze los kan laten.
★ Je wilt herkennen waarom je onrust ervaart, vastloopt in werk of privéleven, en waarom je niet weet welke kant je op wil gaan.
★ Je wilt weten waarom zich een specifieke situatie voordoet in je leven of waarom je deze hebt aangetrokken.
★ Je wilt je meer bewust worden waarom je telkens dezelfde soort relaties hebt.
★ Je wilt meer inzicht in je belemmerende patronen en angsten.
★ Je wilt oude pijn en trauma’s herkennen, hoe deze te verwerken en los te laten.
★ Je wilt meer mogelijkheden aangereikt krijgen om weloverwogen keuzes te maken.
★ Je wilt weten waar je nu staat en welke stap je kunt maken in je ontwikkeling.
★ En nog veel meer wat er op dit moment in jou speelt. Bij vragen neem gerust contact met mij op (06-42806613).

Je bent van harte welkom voor een Soul Reading!

Liefdevolle groet,

Marjolein de Vries

Energetisch therapeut

www.praktijkmarjoleindevries.nl