jan
27
za
Ayurvedische hoofdmassage ‘uit je hoofd in je lijf’
jan 27 @ 13:00 – 17:00

Workshop ‘uit je hoofd, in je lijf’ met

Ayurvedische hoofdmassage: hoofd, nek, schouders en gezicht

Jezelf masseren of een ander blij maken met een Ayurvedsiche massage van hoofd, nek, schouders en gezicht !

Zaterdag 27 januari, 13.00 – 17.00 uur

  • Werk je veel achter de computer? Heb je last van vermoeide ogen of van migraines?
  • Ben je mentaal moe, gestrest? Heb je moeite om in slaap te vallen?
  • Heb je nek- en schouder klachten? Ben je aan het herstellen van een burn-out?
  • Ben je hoog sensitief? Is jezelf afsluiten voor prikkels van buitenaf een issue, geaard zijn zoor je extra belangrijk?

Dan is deze workshop iets voor je!

Tijdens deze workshop maak je kennis met de Ayurvedische hoofdmassage. Je leert hoe je je eigen hoofd en gezicht kan masseren; welke simpele handelingen voor ontspanning en verlichting zorgen; hoe je de gespannen weefsels van je hoofd los kunt maken en zo voor een goede bloedsomloop zorgt. Je leert ook enkele *marmapunten van het hoofd en gezicht aan te raken.

Een Ayurvedische hoofdmassage is een aangename manier om enerzijds mentale rust en ontspanning van het hoofd te bereiken en anderzijds de energieën van het hoofd te balanceren.

Ayurveda gebruikt warme therapeutische oliën om te masseren. Tijdens deze workshop leer je ook handelingen die je zonder olie kunt verrichten als je bijvoorbeeld op je werk bent.

Marmapunten

De marmapunten zijn vitale, gevoelige punten waar lichaamsweefsels zoals zenuwen, pezen, spieren en bloedvaten bij elkaar komen. Het zijn tevens punten die verbonden zijn met de 3 dosha’s: Vata, Pitta en Kapha  (de 3 bio-energieen in de Ayurveda). Ze staan in directe verbinding met onze organen en zijn vergelijkbaar met de acupunctuurpunten.

Aantal deelnemers: minimaal 6, maximaal 10

Inschrijving: info@ayurvedapraktijkarjuna.nl of telefonisch op T 06 29 42 14 92

Kosten en betaling: € 50,- incl. Ayurvedische olie tijdens de workshop, een flesje van Ayurvedische massageolie om mee te nemen en Ayurvedische thee. De kosten van de workshop graag voorafgaand overmaken naar: NL 35 INGB 0007 9480 55 t.n.v. Ayurveda praktijk Arjuna, onder vermelding van de naam van de workshop.

Workshop ‘Leef je mooiste leven Ooit!’
jan 27 @ 14:00 – 17:00

Workshop ‘Leef je mooiste leven ooit!’

Een unieke basis transformatieworkshop voor Hoog Sensitieve Personen (HSP)

Je duikt deze middag samen met 12 andere HSP’ers in een transformatieproces. Het opent de weg naar wie jij ten diepste al bent. Het bevrijd je van blokkades (angsten, beperkende overtuigingen en emoties). Je komt meer in je innerlijke kracht en wijsheid. Het maakt je wakker en helder. Een reis naar de volgende stap van bewustwording en transformatie. Je bent meer dan welkom!

Wij creëren onze eigen leven

“Ik kan dat niet” of “het heeft toch geen zin” is vaak niet anders dan een verlammende overtuiging. Men is vaak bang om afgewezen te worden als we onze kwetsbaarheid willen laten zien of talenten willen tonen. Dit is echter vaak niets anders dan angst. Onze overtuigingen of angsten kunnen frustratie geven. Dit is een emotie. Als deze overtuigingen, angsten of emoties zich steeds herhalen, wordt het helaas onze werkelijkheid.

Veel van onze blokkades bevinden zich op onbewust niveau. Het zijn vaak beschermingslagen die onze ziel doen belemmeren zich verder te ontwikkelen naar wie wij in essentie zijn. Met inzicht in eigen gedachten, emoties en gedrag kunnen we een heel eind komen. Met de gedachte “Ik kan het” kom je een eind verder dan met “Ik kan het niet”. Ja toch? Goed om te weten is dat je niet alleen bent. Er zijn anderen net als jij.

Transformatie Tool

Hulp van buitenaf kan nodig zijn om bepaalde dingen van jezelf te kunnen zien. Deze workshop houdt je een spiegel voor. Het helpt je met begrijpen en loslaten van angsten, overtuigingen en emoties. Je leert hoe een krachtige transformerende tool je kan helpen om veel blokkades in jezelf op te ruimen. Deze tool is zo krachtig dat het door werkt op emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel niveau. Het laat je zien hoe het ook anders kan, onder het motto ‘Wie reist op de weg van vertrouwen wordt rijker bij iedere stap’.

Word jij ook blij van het idee
* De krachtige Transformatie tool te leren?
* Je onderbewuste blokkades te herkennen en te bevrijden? Hierdoor kan je hart weer gaan sprankelen. Jij kunt gaan doen waar jij misschien al van droomde: je mooiste leven ooit!
* Dat je overal deze tool kunt toepassen? Op jezelf en desgevraagd op anderen?
* Je te kunnen laten inspireren door gelijkgestemden?
* Meer te kunnen focussen op vertrouwen en wat je echt graag wil?
* Meer rust, ontspanning en vrede te kennen?
* Volop te kunnen genieten van het leven en van jezelf?

Wanneer
Wanneer: Zaterdagmiddag 27 januari 2018
Waar: Wakker Bewust Zijn, Westerweg 14 in Alkmaar
Tijdstip: 14 tot 17 uur
Kosten: €35,00

Mooi cadeau aan jezelf

Pakket 1: Workshop ‘Spelen met Hoog Sensitiviteit’ op 13 januari 2018 samen met de Workshop ‘Leef je mooiste leven ooit!’ voor €50,00.
Pakket 2: Opgave van beide workshops met een Soul Reading van 60 minuten voor €100,00.

Liefdevolle groet,

Marjolein de Vries
Energetisch therapeut/HSP Coaching
www.praktijkmarjoleindevries.nl

jan
28
zo
Leren loslaten door Mantrazingen en visualisaties!
jan 28 @ 13:00 – 17:00

LEREN LOSLATEN DOOR MANTRAZINGEN EN VISUALISATIES!
Workshop voor mannen en vrouwen die anders willen!

Ben jij toe aan ontspanning? Wil jij oude patronen loslaten? Wil jij belemmerende gedachten transformeren? Wil jij stappen zetten naar een fijn en gelukkig leven? Maar voor je het weet is er weer een week, maand of jaar voorbij en zit je nog steeds vast in je dagelijks ritme waar je niet heel blij van wordt. Wil jij anders?

Leren loslaten van datgene wat niet meer helpend is, is essentieel om een goed leven voor jezelf te creëren! Maar loslaten kan ook beangstigend zijn. Het oude vertrouwde, ook al voelt het niet fijn, is nog wel steeds vertrouwd.

Leer tijdens deze workshop hoe je op liefdevolle wijze kan loslaten.

Meld je vandaag nog aan als je anders wilt dan dat je nu doet!

Wat mag je verwachten tijdens deze workshop?
• Ontspanning
• Je ervaart de magische kracht van mantra’s.
• Door de visualisatie oefeningen ga je je eigen leven leren inrichten.
• Je gaat steeds meer jouw eigen wijsheid voelen
• Je leert jezelf volledig te accepteren
• Je ontmoet gelijkgestemden.

ERVAAR DE LIEFDEVOLLE SETTING WAARIN JIJ VOLLEDIG JEZELF KAN ZIJN!
• Je hoeft niet te kunnen zingen.
• Je hoeft niet te kunnen visualiseren.
• Plezier hebben is het allerbelangrijkste.
• Je wordt begeleid bij de visualisaties.
• Je gaat naar huis met diverse tools om je loslaatproces door te zetten.

Meld je vandaag nog aan als jij je mooiste leven wilt leven!

Er is maximaal plek voor 12 deelnemers. Vol is vol!

feb
9
vr
Vrijdagavond meditatie door Petra Bolten
feb 9 @ 19:30 – 20:45

Meditatie avond

 

De Kundalini Yoga kent veel mooie en krachtige meditaties. Tijdens de wekelijkse lessen komen deze meditaties veelal aan bod. Voor diegenen die dieper en langer in de kracht van deze meditaties willen duiken, organiseer ik weer een les met de nadruk op meditatie. Na een aantal yogaoefeningen (ter voorbereiding van het lichaam) zullen we een langere meditatie ervaren ( 22-31 minuten). Een goed begin van je weekend! Ook toegankelijk als je geen ervaring hebt met Kundalini Yoga.

2-4-4

feb
10
za
Intuïtief hout snijden
feb 10 @ 10:00 – 17:00

Tijdens de workshop Intuïtief hout snijden maak je van een tak met gutsen en beitels een krachtvoorwerp, talking stick of staf. Voor je gaat snijden nodigen we je via meditatie uit je te verbinden met de stilte en liefde in jezelf. Vervolgens kun je zien wat jij op dit moment uit het hout kunt laten ontstaan. Ervaring met houtbewerking is hiervoor niet nodig. Als je werkt vanuit je intuïtie kun je jezelf verassen met het moois wat zo kan ontstaan. Wat je tegen komt in het snijproces kan je inzichten geven over jezelf en zo een bijdrage leveren aan je persoonlijke ontwikkeling.

 

Misschien heb je zelf al een tijdje een stuk hout thuis liggen waar je iets van wilt maken. Zo niet dan kun je in een bos of waar dan ook rond kijken of er een stuk hout is dat je aanspreekt. Als het hout nog vers is, kun je het eerst laten drogen. Wanneer je zelf geen hout hebt of je hout nog niet voldoende gedroogd is, is er een voorraad aanwezig waar je uit kunt kiezen.

 

Gutsen en beitels zijn aanwezig. Om thuis verder te kunnen werken aan je staf of eventueel je krachtvoorwerp af te maken, kunnen we iets afspreken over het gebruik van de gutsen en beitels.

 

Wil je een staf maken dan bestaat jouw workshop uit een serie van alle drie de workshopdagen. Wil je een krachtvoorwerp of talking stick maken dan kun je je aanmelden voor één van de data.

 

Telefoonnummers: 06-38313604 (Clen) en 06-19293308 (Ellen)
E-mail: ellen@avitahealing.nl
Websites: http://avitahealing.nl en http:/crannart-nl.blogspot.com