feb
25
zo
Wakker op Zondag: Ontspannen met meditatie en klank
feb 25 @ 13:00 – 15:00

Tijdens een geleide meditatie nodig ik je middels een visualisatie uit de ontspanning en stilte in jezelf te ervaren en te luisteren wat die stilte jou te vertellen heeft.

In de diepe ontspanning ontvang je vervolgens een klankbad. Ik maak daarvoor op intuïtieve wijze gebruik van mijn stem en wellicht van instrumenten als een oceandrum of windgong. Een deel van de klanken zal speciaal op jou afgestemd zijn.

Na afloop ben je welkom voor een kopje thee en voor wie dat wil delen van de ervaringen.

mrt
4
zo
Wakker op Zondag: Healingstechnieken uit het Esseense Tijdperk in de moderne tijd
mrt 4 @ 13:00 – 15:00

Workshop door Essenian Master Tim van der Meer.

Uitleg en energieoefeningen behorende bij de verschillende Essenian Healingsmethoden, waarbij onder andere gewerkt wordt met de Stenen en hun gesynchroniseerde kristallen.

 

Wat kunnen deze 5 Dimensionale healings betekenen voor ons in lichamelijk, psychisch en energetisch opzicht? Cliënten staan, liggen of zitten tijdens een specifieke healing afgestemd op de te behandelen aandoening. Studenten die een Workshop volgen leren de stenen te reinigen en opladen op de oude Esseense wijze, verder komen o.a. aan bod de Gedachtekracht en Heilige Geometrie.

 

Zowel geschikt voor wie als cliënt een healing wil ervaren als voor diegenen die als healer aan de slag willen. Inclusief uitleg over de Pleiadian Healings.

mrt
11
zo
Wakker op Zondag: Gezond en Vers koken en bakken met Miss Bean
mrt 11 @ 13:00 – 15:00

Gezond koken met biologische ingrediënten, maar zonder geraffineerde suiker, gluten en dierlijke producten, dat is waar Miss Bean voor staat.

Na zelf de positieve effecten te hebben ervaren van een gezonder voedingspatroon, zoals minder vermoeid, betere huid en geen darmklachten meer, wilde Lotte Blesgraaf (de echte naam van Miss Bean) daar graag ook anderen mee helpen. Zo zijn 2 jaar geleden de workshops van Miss Bean ontstaan. Inmiddels zijn er 4 workshops zoals Gezond en vers koken, Goed Zoet, Gezond ontbijten en de workshop ouder kind high tea.

In deze miniworkshop bij Wakker kun je op zondag 11 maart kennis maken met een aantal recepten uit alle workshops en krijg je informatie over wat nou gezond eten is en hoe je het kunt toepassen in jou levensstijl. Bovendien ga je zelf aan de slag met aantal zoete en hartige recepten uit alle workshops. Denk hierbij aan boerenkoolpesto, rauwe brownies en key lime mousse.

mrt
18
zo
Wakker op Zondag: Spoedcursus Acceptatie
mrt 18 @ 13:00 – 15:00


Spoedcursus Acceptatie
door Arabella Seegers

Loslaten kan ongelofelijk moeilijk zijn: Een relatie die ongewild eindigt, een ruzie met een onbevredigende afloop. Je kunt teleurgesteld zijn over iets wat je misloopt en zo vurig had gewild. Je omgeving adviseert los te laten terwijl jij ervan wakker ligt.

Hoe komt het dat acceptatie en loslaten zo moeilijk is en is het wel te leren? Zodat je eindelijk verder met je leven kunt gaan zonder achterom te kijken met boosheid en teleurstelling. Of erger, tot de tanden toe bewapend voor toekomstige teleurstellingen.

In deze workshop leer je wat acceptatie en loslaten inhouden en wat het te bieden heeft zonder jezelf te verloochenen. Je leert hoe je acceptatie toepast op een wijze die overeenstemt met wie jij bent en wat je nastreeft in je relaties, werk en je persoonlijke ontwikkeling.

In deze Spoedcursus Acceptatie leer je
1. Onderscheid maken tussen opgeven, acceptatie en loslaten.
2. De belangrijkste reden waarom we liever niet loslaten en wat het je oplevert.
3. De belangrijkste vaardigheid waarover ieder mens beschikt die essentieel is om te kunnen accepteren en daarmee enorme vrijheid ervaart.
4. Hoe je in 5 stappen gaat van weerstand naar Acceptatie & Loslaten.

Na afloop:
1. Herken je in het vervolg wanneer het tijd is om te vechten of wanneer het slimmer is zonder reserve een situatie te accepteren.
2. Je hebt inzicht in de valkuilen en belemmeringen voor Acceptatie.
3. Weet jij specifieke en persoonlijke aandachtspunten om tot acceptatie te kunnen overgaan.
4. Kun je de 5 stappen van Acceptatie en Loslaten toepassen in het dagelijks leven.

apr
15
zo
Wakker op Zondag: Ervaar de helende kracht van muziek & natuur
apr 15 @ 13:00 – 15:00

Ervaar de helende kracht van muziek & natuur

In deze unieke workshop kun je de helende en verbindende werking van muziek in de hartfrequentie 432 Hz ervaren. Deze frequentie is in harmonie met de natuur. Een weldaad, zowel voor onze ziel als voor ons lichaam!

De workshop bestaat uit twee gedeelten:
1: een toelichting over de helende kracht van muziek en de belangrijke rol van het water.
we gaan dit onderzoeken, zodat je het heel bewust kunt ervaren.

2: een concert met prachtige natuurbeelden
hierbij wordt je uitgenodigd om vanuit overgave te laten gebeuren wat plaats mag vinden in jouw ontwikkeling.

Luister naar vrije viool-improvisaties bij Keltische en licht klassieke muziek in de natuurlijke hart-stemming 432 Hz, terwijl je geniet van prachtige beelden, geluiden, geuren en kleuren uit de natuur.

Martine Nijenhuis

Martine Nijenhuis

Violiste Martine Nijenhuis heeft haar hele leven al viool gespeeld. Haar opleiding aan het Haags Conservatorium en optredens in alle muziekstijlen (al 32 jaar!) hebben haar een brede muzikale basis gegeven. In haar concerten is steeds meer ruimte voor vrije improvisatie en intuïtieve afstemming. Innerlijke ervaring en een diepere verbinding met de natuur staan centraal.

In deze workshop deelt zij haar missie om meer licht en liefde op aarde te brengen via muziek en via het water.

Meer informatie: www.martinenijenhuis.nl