Karin Witte is coach, medium en trainer en werkt tevens als vrijwilliger in Wakker. Zij stelt zichzelf hieronder voor.

Coaching particulieren beginpagina

Karin Witte

Ik ben Karin Witte en gedurende mijn leven komen mensen bij mij met hun ongemakken of vertellen spontaan hun levensverhaal. Mijn kracht is aandachtig kunnen luisteren, invoelend, zonder oordeel en een ontspannen voorkomen. Daarnaast heb ik levenservaring opgedaan op diverse gebieden, waardoor ik mij kan verplaatsen in vele situaties.

Mijn passie

Mijn passie voor het bewuster maken van mensen en hun hart is gaandeweg ontstaan door het bewandelen van mijn eigen pad om bewuster en liefdevol in mijn leven te staan. Ik had een muur om mijn hart, ter bescherming van mijn ware ik. Stukje bij beetje ben ik die muur (met hulp) gaan afbreken. Dit was en is een bevlogen proces. Nu ik in mijn hart geland ben, ervaar ik meer innerlijke rust, positiviteit en openheid naar mezelf en anderen. Natuurlijk blijft er voor mij genoeg te leren.

Ik ontdekte dat mijn hart ligt bij het begeleiden van mensen bij hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en bewustwordingsproces. Mede door mijn eigen bewustwordingsproces en de begaanbare weg van hoofd naar hart.

Dagelijks leven

Yoga, meditatie en spiritualiteit maken onderdeel uit van mijn dagelijks leven. Door mijn hooggevoeligheid heb ik tijd nodig om alle indrukken van het dagelijks leven te verwerken en daar helpt meditatie bij. Het bewust met mijn lichaam en gedachten omgaan en de verbinding voelen met mijn lichaam, geven mij innerlijke rust. Hierdoor kan ik tevens de boodschappen van mijn innerlijke stem (intuïtie) zuiver horen en tijdens consulten in vertrouwen en zonder oordeel overbrengen.

Talent

Mijn mediamieke talent maakt sinds een aantal jaren deel uit van mijn leven en gebruik ik in mijn activiteiten. Het afstemmen op de energie en het energieveld (aura) van een ander gaat mij gemakkelijk af, mede door mijn hooggevoeligheid.

Als coach fungeer ik als jouw liefdevolle spiegel en kan dingen zeggen die soms confronterend zijn. Toch zal ik je aanmoedigen om er contact mee te maken, zodat je ze kunt helen en stappen kunt zetten. Met mijn intuïtieve inzichten zal ik je begeleiden om te ontdekken wat je belemmert om volledig in je eigen kracht te staan en thuis te komen bij je ware zelf.

Tijdens een consult kan ik gebruik maken van bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen, een bewustwordingskaart of korte meditatie.  Op mijn website vind je alle activiteiten waarvoor je mij kunt benaderen.

 

Karin minibeurs