Topmenu

Kunst in Wakker

Kunst die je raakt, geeft haar energie af


Laat je raken door de kunst in Wakker.
De ruimtes in Wakker bieden een podium voor bewustzijnskunstenaars. Sommige werken zijn te koop.

Erik Tanghe

Erik Tanghe

Nadat Erik Tanghe meer dan 20 jaar de wereld als professioneel fotograaf had geregistreerd, werd het verlangen om zijn innerlijke wereld te tonen te groot. Hij begin met computer gecreëerde werken terwijl hij zich nu enkel uitdrukt in dikke lagen verf met soms het gebruik van stukken hout, steen en polyester. Zijn werken ontstaan door een soms haast kinderlijke intuïtie, maar met een grote diepgang.

www.eriktanghe.com

www.eriktanghe.com/gallery/index.html 


Miranda Nell

Miranda Nell

Artemo is een samenvoeging van ‘Art’ en ‘Emoties’. Kunst en emoties zijn voor mij onlosmakelijk met elkaar verbonden. Blijdschap, boosheid, ze kunnen de onderliggende drijfveer zijn van de kunstenaar of een blokkade zijn om je energie vrij te laten stromen. Maar ook de emoties van de kijker, die op zijn of haar eigen manier geraakt kan worden door een kunstwerk.

www.artemo.nl 


Beatrix Boogaard

Beatrix Boogaard

Schilderen heb ik nooit geleerd. Ik heb vooral geleerd om onbevangen en zonder oordeel te laten ontstaan. Op speels intuïtieve wijze, kleur, materiaal, vaak ook met woord in de basis, samen hun uitdrukking te laten vinden, terwijl ik tegelijkertijd gericht ben op het vinden van een uiteindelijke balans. In dat proces word ik regelmatig getroffen door stille verwondering wanneer zich haast magisch beelden onthullen; veelal universele vormen die tot de diepere lagen van de verbeelding spreken.

Altijd open voor contact: beatrixb@live.nl


Margje van der Lei

Margje van der Lei

Margje van der Lei is coach, energetisch therapeute en creatief onderneemster. Je kunt in haar praktijk terecht voor coaching trajecten, meditatie cursussen & creatieve workshops. Meer over haar werk is te vinden op www.maremni.com en www.oercoaching.com


Wil je ook exposeren in Wakker? Neem dan contact op met kunstcoördinator Miranda Nell via info@wakkerbewustzijn.nl