Marjolein de Vries

Even voorstellen

Ik ben Marjolein de Vries, geboren in 1976. In Wakker Bewust Zijn werk ik gepassioneerd als gediplomeerd energetisch therapeut.
Mijn natuurlijk talent is iemands ziel te lezen en mensen te begeleiden in het vrij maken van trauma’s, blokkades en belemmerende overtuigingen. Door middel van soul readings, essentie healings en wandel coaching begeleid ik mensen terug naar hun authentieke kern. Ook geef ik workshops en retraites. Ik ben gespecialiseerd in begeleiding van getraumatiseerde en hoog sensitieve personen (HSP). Dit alles in een veilige liefdevolle omgeving.

Het mooiste wat ik ben geworden is mezelf!

Een bezoek aan een energetisch coach veranderde jaren geleden mijn leven. Ik werd geconfronteerd met diepe pijnen uit mijn onverwerkte traumatische jeugd. Door hard werken en een druk sociaal leven had ik dit verdrongen. Bij een behandeltraject van een energetisch therapeut ontdekte ik mijn gave om helder te zien, voelen en horen. Mijn natuurlijk talent, het lezen van iemands ziel, had ik als kind onderdrukt om te kunnen overleven.

Ik maakte een intense ontwikkeling door. Door de ‘wikkels’ weg te halen kwam ik tot mijn kern. Energetisch werk heeft mogelijk gemaakt dat ik mijn belemmeringen heb kunnen opruimen. Ik leef nu voluit met mijn hoog sensitiviteit. Mensen zeggen tegen mij dat ik ben veranderd. De waarheid is: door verantwoordelijkheid te nemen en zo je bewustzijn te verhogen, vind je je authenticiteit terug. Ik kan met vreugde zeggen dat ik het levende voorbeeld ben.

Mijn missie

Mijn missie is je weer dichter bij je innerlijke kracht en bezieling te brengen.
Om je leven en werk vorm te kunnen geven vanuit je innerlijke kracht. Bij wat je écht van binnenuit wil en wat écht belangrijk voor je is.
Om je innerlijke inspiratie te ontdekken zodat je met plezier door het leven gaat.
Om je natuurlijke gaven in te kunnen zetten om een zinvolle bijdrage aan de wereld kunnen leveren.
 Om authentiek te zijn, vrij van trauma’s, blokkades en belemmerende overtuigingen.
 Om op het gebied van gezondheid aan te zetten tot zelfgenezing. Het fysieke lichaam zien we als een onderdeel van een geheel waar veranderingen op alle niveaus – fysiek, emotioneel, mentaal en geestelijk – zich manifesteren.
Om je bewust te maken van de relatie tussen lichaam, ziel en geest.

De kracht van energetisch werk

Energetisch werk opent de weg naar wie jij ten diepste bent. Het maakt je wakker. Je wordt helder en krachtig! Vanuit moeiteloosheid zet jij je passie en talenten in voor het leven waar je van droomt! Ik draag graag een steentje bij aan de beste versie van jezelf! Je bent meer dan welkom in praktijk Marjolein de Vries voor een:

★ Soul Reading 

★ Multi Energetische Essentie Behandeling 

★ Wandelen met Marjolein

★ HSP Workshops 

★ Retraites 

 

“Maak jezelf de belangrijkste persoon in je leven!

Het begint bij jezelf. Bij jezelf zijn, leven vanuit je eigen innerlijke kracht. Laat jezelf zien vanuit liefde, zachtheid en straal dit uit naar je omgeving. Op het moment dat jij gaat leven vanuit jouw liefdevolle innerlijke kracht, dan krijg je dit ook terug! Je zult zien dat kwetsbaarheid jouw kracht is”.

Neem gerust eens een kijkje op mijn website www.praktijkmarjoleindevries.nl of mail naar info@praktijkmarjoleindevries.nl.