Holistische therapie en Verzamelpuntcorrectie

Petra_van_GinkelMijn naam is Petra van Ginkel (1969). Nadat ik persoonlijk heb ervaren dat lichamelijke klachten niet altijd op te lossen zijn met een pilletje, besloot ik het roer om te gooien. In 2006 heb ik de opleiding voor Sensi-therapie gevolgd. Dit is een holistische therapie die een effectieve combinatie biedt van lichamelijke en emotionele behandelingen. In 2012 is hierbij de Verzamelpuntcorrectie gekomen. Deze behandelingen kunnen los van elkaar gegeven worden maar een combinatie is nog effectiever! Daarnaast heb ik de opleiding HBO medische basiskennis met succes afgerond.Vanuit een holistische visie behandel ik mensen. Dit betekent voor mij dat lichaam, geest en ziel een geheel zijn en alle drie in een behandeling aan de orde komen. Onbewuste angsten en blokkerende emoties kunnen de onderliggende oorzaak zijn van lichamelijke klachten. Deze angsten en emoties kunnen zich als blokkades in je (energie)lichaam vast gaan zetten. Verdwijnen deze blokkades dan krijgt het lichaam de ruimte om zichzelf te herstellen.

Holistische therapie
Een therapie waarbij lichamelijke en geestelijke blokkades opgespoord en behandeld worden. Met een biosensor meet ik uit waar de blokkades zitten en wat voor jou de meest effectieve behandeling is. Hierbij maak ik gebruik van massagetechnieken (holistic pulsing, drukpuntmassage, quantum touch, emotional freedom technique), visualisaties, voeding- en allergiemeting en orthomoleculaire middelen. Afhankelijk van de klachten zijn 2 á 3 behandelingen nodig. De eerste behandeling duurt ongeveer 2 uur, de volgende 1,5 uur.

Verzamelpuntcorrectie
Ieder stoffelijk lichaam heeft ook een energielichaam, je aura. Onze aura heeft ook een epicentrum, wat “het verzamelpunt” wordt genoemd. In gezonde toestand zit dit punt centraal in het energielichaam. Het heeft invloed op alle aspecten van ons: je uitstraling, gezondheid, de manier waarop we de wereld ervaren en hoe we daarop reageren. Helaas zit dit verzamelpunt bij de meeste mensen niet op zijn plek. Dit heeft gevolgen voor je lichamelijke- en geestelijke gezondheid.
Met behulp van een eeuwenoude, sjamanistische techniek breng ik het verzamelpunt op het centrale punt in je aura. Een correctie kan de persoonlijke ontwikkeling versnellen en psychische en lichamelijke capaciteiten verbeteren. Mensen ervaren na de correctie een gevoel van “thuiskomen”, in je eigen kracht komen te staan. Deze methode is de perfecte start en basis voor herstel en kan toegepast worden voordat een therapie, operatie of andere ingreep ondergaan wordt. Een mooie combinatie met een behandeling holistische therapie!

Voor vragen of een afspraak kun je contact opnemen: info@petravanginkel.nl of 06-42522618

Meer informatie:
www.petravanginkel.nl of www.assemblagepointcentre.com