Mijn naam is Petri Sluyter.
Ongeveer 11 jaar geleden ben ik bij Gerard van Bekkum t’aichi gaan beoefenen, na een aantal jaar vroeg hij om zijn lessen te vervangen bij zijn afwezigheid. In die tijd ben ik de 5-elementen opleiding ben gaan doen en een kinderopleiding voor t’aichi. Momenteel ben ik weer met een andere vorm van gigong bezig, om de mogelijkheden van de mooie bewegingen steeds verder uit te bouwen. In de lessen worden indien nodig Reiki en Reconnection gebruikt.

Kom de fijne zachte T’aichi/Gigong bewegingen ervaren en voel of dit iets voor je is.

Persoonlijk vind ik T’ai-chi/Gigong  een fijne vorm om op een zachte manier bewust te worden van je lichaam en eventuele spanningen door met de bewegingen bezig te zijn los te laten. Ervaar hoe je op een goede manier met je kracht kan omgaan en kijk hoe je dat in je dagelijkse bezigheden kan gebruiken. Er zijn onderzoeken gedaan naar het helende effect van T’aichi, waar goede berichten over geschreven zijn.
Bijvoorbeeld na een burnout weer aan de slag te gaan. En te ervaren dat de zachte bewegingen uw geest en lichaam zullen ontspannen. Juist door deze ontspannende bewegingen bouwt u ook weer kracht en energie op.