Topmenu

Stadsverlichting

Verander je wereld vanuit je huiskamer
Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een uur stil bent. Er is geen methode die sneller, goedkoper en effectiever werkt als het erom gaat een mooiere wereld tot realiteit te maken. Mensen die samen stil zijn, hebben een meetbaar effect op hun omgeving. Ze brengen meer harmonie en flow in de samenleving. In steden waar regelmatig wordt gemediteerd, is er minder geweld en zijn er minder rechtszaken, echtscheidingen en verkeersongevallen. Je stad verlichten is niet alleen goed voor de samenleving, maar ook voor jezelf. Mensen die regelmatig tijd nemen voor verstilling zijn gelukkiger, creatiever, gezonder en effectiever in hun werk. Meditatie is bovendien de manier om je immuunsysteem te versterken, stress te verminderen en de beste verjongingskuur op de markt. Ontdek de kracht van stilte. Ontdek hoe je je innerlijke vuur kunt aansteken, zodat je jezelf en je omgeving kunt verlichten.

homepage_header

Hoe werkt het in onze huiskamer?
Elke tweede zondag van de maand wordt in 826 huiskamers gemediteerd tussen 20.00 en 21.00 uur. Ook Wakker stelt haar ‘huiskamer’ hiervoor beschikbaar. Je kunt je via Wakker of via stadsverlichting.nu aanmelden, en ook zonder aanmelding ben je in Wakker van harte welkom.

Tijdens de bijeenkomst kom je tussen 19.45 en 20.00 uur in stilte binnen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie kun je in stilte weggaan, maar je kunt ook ervaringen uitwisselen onder het genot van een kopje thee.

Er zijn stoelen, matjes en kussens beschikbaar, of neem je eigen spullen mee.

Elke keer is er vanuit het Wakker-team een begeleider die de meditatie leidt en vorm geeft.

Help je mee in Alkmaar meer harmonie en flow te creëren?