Stoppen met roken specialist Cees Warmer.Cees Warmer

Roken is lekker en tegelijk een risicovol gedrag.
Stoppen doe je pas als je de innerlijke motivatie voelt om “het lekkere” te overwinnen. Afhankelijkheid van dit “lekkere” houdt je namelijk vast in de gewoonte en het ego heeft jarenlang gebouwd aan argumentatie om te verklaren waarom je roken nodig hebt. Het risico en de nadelen van roken worden in zekere mate ontkent, hoewel elke roker spreekt van een “slechte gewoonte”. Wanneer ben je klaar om deze cirkel te doorbreken.

Vraag je zelf eens af hoe veel spijt je zou hebben als je ooit een ziekte zou krijgen die veroorzaakt wordt door jaren lang door te roken. Door te stoppen voorkom je dat je ooit in die situatie terecht gaat komen.

Als je klaar bent om te stoppen is dat prachtig, echter er zijn talloze manieren waarop een serieuze poging mislukken kan. Om die mislukking te voorkomen heb je hulp nodig van een specialist zoals Cees Warmer.

De kans van slagen wordt namelijk sterk verhoogd door een kort intensief behandeltraject waarin Cees lasertherapie combineert met NLP coaching.

De laser neutraliseert de effecten van ontwenning waardoor je lichamelijk rustig blijft, je gewicht stabiel blijft, zo kun je de gewoonte beter ontmantelen.

De NLP technieken geven inzicht in de manier waarop het ego zich verdedigt tegen het afscheid van de sigaretten, de gewoonten, de zogenaamde voordelen.
Als je deze inzichten toepast zul je merken dat je altijd in staat bent om het risico van terugval om te buigen naar doorzettingsvermogen.StopEasy

Voor meer informatie kun je terecht op

www.stopeasymetroken.nl
www.stoprokencoach.nl