Wakker organiseert…

In Wakker organiseert … wordt de missie en visie van Wakker zichtbaar. We zetten onze persoonlijke handtekening, van laagdrempelig uitnodigend tot uitdagend prikkelend. We organiseren evenementen zoals de Spirituele Proeverij en de wekelijkse serie workshops in Wakker op Zondag waarin je kennis kunt maken met uiteenlopende thema’s en werkvormen. Maar we organiseren ook lezingen en workshops waar je de diepte mee in kunt en aangezet wordt jezelf te onderzoeken. Met bijvoorbeeld Tijn Touber, Martijn van Staveren of Pamela Kribbe.

Wakker op Zondag

Elke zondag kun je tegen een kleine investering kennismaken met diverse activiteiten. Kom ontdekken en laat je verrassen en inspireren!

Tijd: 13:00 – 15:00 uur

Investering: €10,-

Aanmelden gewenst

De komende tijd in ons centrum…

ONTMOETINGEN MET JEZELF, MET DE ANDER – 24 JUNI 2017

Door Henk Bruijn & Joy Boelens

Hoe je de ander ontmoet, heeft alles te maken met hoe je zelf bent. Sensitieve mensen zijn vaak gewetensvol en ook perfectionistisch. Hoe werkt dit door in je ontmoetingen? Heb je vrede met jezelf of heb je ook kanten waar je “iets mee moet?” Ga je voor de ander opzij of verwacht je juist meegeven van de ander? Wij onderzoeken deze vragen al wandelend door een labyrint, dat vol is van symboliek over de levenswandel en ontmoetingen.

MARIA MAGDALENA OVER DE LIEFDE – 25 JUNI 2017 [UITVERKOCHT!]

Door Pamela Kribbe

In deze gechannelde lezing zal Pamela Kribbe spreken over liefde, relaties en de heelwording van de mannelijke en vrouwelijke energie in deze tijd. In haar vorig jaar verschenen boek “De Verboden Vrouw Spreekt” wordt ingegaan op de betekenis van de liefde voor onze bewustwordingsweg en op de emotionele wonden die zowel mannen als vrouwen in zich meedragen.