De Impact van Kunstmatige Straling (5G)

Lezing Dr. Martin Pall *

Wanneer: 20 november 2019 van 19:30 tot 22:00

Waar: Sociëteit Varnebroek *
Varnebroek 33, Alkmaar

* Let op! De lezing wordt gegeven in het Engels

De belangstelling is groter dan we hadden verwacht en we zijn genoodzaakt uit te wijken naar een andere locatie.
Deze ligt op ongeveer 7 minuten wandelen van Wakker.

Sociëteit Varnebroek
Varnebroek 33
Alkmaar

Parkeren kan gratis in Bloemwijk (Rozenstraat, Frits Conijnlaan, Bruinvisstraat, Boomkampstraat, Eikelenbergstraat en tussenliggende straten, ongeveer 5 minuten lopen) of betaald in de Singel-garage (2 minuten).

Investering
Voorverkoop € 11,00 en aan de deur € 12,50.
(incl. consumptie vooraf en in de pauze)

Contact: Alida Holwerda

Feitelijke informatie over gezondheid en de risico’s van het nieuwe netwerk (5G)

Telecommunicatiebedrijven zijn klaar om, met de steun van overheden, in de komende twee jaar wereldwijd het vijfde generatie draadloze netwerk (5G) uit te rollen. Hierdoor zullen ongekende maatschappelijke veranderingen plaats vinden. We zullen ‘slimme’ huizen hebben, ‘slimme’ bedrijven, ‘slimme’ snelwegen, ‘slimme’ steden en zelfrijdende auto’s. Vrijwel alles wat we bezitten en kopen, van koelkasten en wasmachines tot melkpakken, haarborstels en luiers, zal antennes en microchips bevatten en zal draadloos worden verbonden met internet. Iedereen op aarde zal toegang hebben tot supersnelle draadloze communicatie met een zeer korte vertraging vanaf elke plek op onze planeet, zelfs in regenwouden, midden op de oceaan en op Antarctica.

Wat niet algemeen erkend is, is dat dit ook zal resulteren in ongekende veranderingen in het milieu, op wereldschaal. De geplande dichtheid van zendmasten is moeilijk voor te stellen. Naast miljoenen nieuwe 5G basisstations op aarde en 20.000 nieuwe satellieten in de ruimte zullen rond 2020 volgens schattingen 200 miljard straling uitzendende objecten deel uitmaken van het ‘Internet der Dingen’ (Internet of Things), en een biljoen objecten een paar jaar later. Halverwege 2018 werd reeds commerciële 5G met lagere frequenties en een lagere download snelheid toegepast in Qatar, Finland en Estland. De uitrol van 5G met extreem hoge frequenties (millimeter golven) staat gepland voor eind 2018.

5G zal resulteren in een enorme toename van onontkoombare, onvrijwillige blootstelling aan elektromagnetische straling

Het bewijs dat radiofrequente (RF) straling schadelijk is voor levende wezens is overweldigend, hoewel dit op grote schaal ontkend wordt. Verzamelde klinische bewijzen van zieke en beschadigde mensen, experimenteel bewijs van schade aan DNA, cellen en organen in diverse planten en dieren, en epidemiologisch bewijs dat de meest voorkomende ziektes van de moderne tijd (kanker, hart- en vaatziekten en diabetes) voor een groot deel veroorzaakt worden door elektromagnetische vervuiling, vormt tezamen een literatuurdatabase van meer dan 10.000 peer-reviewed studies.

Over Dr. Martin Pall

Professor Martin Pall is één van de meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van elektromagnetische velden. Hij heeft hierover al vele wetenschappelijke studies gepubliceerd. Martin Pall’s informatie is onderscheidend en van tijdloos belang. Vanuit zijn bio-chemische en medisch achtergrond brengt hij jarenlange wereldwijde onderzoeken en publicaties samen. Dat alleen al is buitengewoon waardevol.
Maar het meest aansprekend is zijn precieze uitleg over waarom EMF en 5G netwerk daadwerkelijk schade aan het lichaam toebrengt en een reeks van ernstige klachten en aandoeningen tot gevolg heeft.
Zijn expertise en onverminderde inspanning om de impact van EMF voor de mens en alle andere levensvormen onder de aandacht te brengen is bewonderenswaardig.
We zijn vereerd dat hij naar Alkmaar komt om zijn kennis te delen.

Dr. Martin Pall op RT America:

Praktische informatie

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen is het mogelijk dat wij uitwijken naar een andere locatie op loopafstand van Wakker. Als dat het geval is, ontvang je uiterlijk dinsdag 19 november een mail.

Dit is het programma van de avond:

19.00 Aanvang lezing
19.30 Start lezing
22.00 Einde lezing.

Ook na afloop is er voldoende tijd om en na te praten.

Koffie en Thee is bij de prijs inbegrepen.

Let op! De lezing wordt gegeven in het Engels

Over Wakker bewust zijn

Wakker is een centrum waarin coaches, trainers en therapeuten vol passie hun werk doen. En we hebben inmiddels een traditie in het in huis halen van bekende sprekers zoals Tijn Touber, Geert Kimpen en Martijn van Staveren.

Ons visitekaartje bestaat uit inspiratie, rust, warmte en persoonlijke aandacht en wordt niet alleen uitgedragen door de vele professionele medewerkers maar ook door onze vrijwilligers.
Persoonlijke-ontwikkeling-spiritualiteit
Verhuur-Spiritueel-centrum-Alkmaar