Alida-Holwerda

Je kunt je hier aanmelden voor onze activiteiten door het formulier in te vullen en onderaan deze pagina op de aanmeldknop te klikken.
Ik stuur je een persoonlijke bevestiging zodra je aanmelding is binnengekomen.

Als je een vraag hebt mail mij gerust. Tot ziens in Wakker!

Warme groet,
Alida Holwerda

BETALING EN VOORWAARDEN

Na aanmelding ontvang je onderstaande informatie ook per e-mail.

Betaling
Het bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL64 TRIO 0254 7402 86 t.n.v. Wakker. Vermeld duidelijk je naam en de activiteit waaraan je wilt deelnemen. Alleen indien je betaling op tijd is binnengekomen bij ons ben je verzekerd van een plaats. Reserveer je op het laatste moment, betaal dan toch en stuur een screenshot. Je ontvangt geen bevestiging, je betaling is je inschrijving.

Annuleringsvoorwaarden

Lezingen en concerten
Bij annulering tot 1 week voor aanvang wordt het reeds betaalde geld op je rekening teruggestort. Bij annulering korter dan 1 week voor aanvang is er normaal gesproken geen restitutie mogelijk. Dit heeft te maken met onze eigen vaste kosten.

Workshops en bijeenkomsten
Tot 2 weken voor aanvang van de eerste workshopdag kun je per e-mail annuleren en brengen we slechts €15,- administratie-kosten in rekening. Bij annulering gelijk aan, of korter dan, 2 weken voor aanvang van de workshop, wordt 50% van de workshop in rekening gebracht. Bij annulering gelijk aan, of korter dan één week voor aanvang van de workshopdag, wordt de volledige workshop prijs in rekening gebracht.

Wakker op Zondag
Workshops en lezingen in de serie Wakker op Zondag kosten altijd €10,-. Je betaalt contant bij de entree.

N.B. Je plaats is altijd overdraagbaar. Er mag natuurljk ook een vervanger aanwezig zijn.

Door je aanmelding te versturen ga je akkoord met de voorwaarden.