Access-Bars-Alkmaar

The Bars | Access Consciousness

Wilma Alleman

Empowering people to know that they know, zoals ze zeggen bij Access Consciousness. Prachtig, daar ga ik voor! Om te beginnen in mijn eigen leven, en voor de mensen met wie ik werk. Je weet zelf wat goed voor je is en wat klopt. Autonomie, eigen verantwoordelijkheid en keuze, dat geeft kracht.

Wat kunnen Access Bars en ik voor je betekenen?

Rust in het hoofd, ontspanning in je lijf, dat krijg je van een sessie Access Bars. We gaan aan de slag met de vraag: Hoe wordt jouw leven (nog) beter? Mooier, vrijer, makkelijker, fijner? 
Jij ligt lekker veilig onder een dekentje, ik raak je hoofd zachtjes aan, waardoor jij alles kan loslaten wat je niet meer nodig hebt. Je voelt de spanning gewoon wegvloeien. Na afloop voel jij je heerlijk ontspannen en een stuk lichter. Of je zit juist vol energie. Net wat bij jou nodig is.

Gerald was na twee Bars sessies van zijn burn out af!

Ik voel me meteen al een stuk lichter! (na één sessie).

De Bars zelf leren?

Samen met Gerald, mijn (Bars)man, leer ik je in één dag alle ins en outs van Access Bars. Hoe werkt het, wat levert het op, de kracht van vragen stellen, negatieve gedachten opruimen met de clearing statement, kortom: de theorie. En we gaan het vooral ook DOEN! Je leert heel precies hoe je zo’n heerlijke Bars behandeling geeft én ontvangt.

Na afloop ben je gecertificeerd Bars Practitioner en kan je zelf Bars sessies geven. Aan je familie en vrienden maar ook in je praktijk. En mij heb je niet meer nodig, want je kan heerlijk gratis uitwisselen met andere Bars Practitioners, Hoe wordt het nog beter dan dit?

Access-bars-sessie

Onze reacties in het hier en nu worden grotendeels bepaald
door verdrongen pijn uit ons verleden.

We maken ruimte voor jou!

Tijdens de Bars wordt er zoveel aan oude gedachten en patronen opgeruimd, dat er weer ruimte komt voor jou. Wat wil jij eigenlijk, als je de keuze had? En die heb je dus! Keuze, vrijheid en ruimte, de drie grote opbrengsten van de Bars. Er komt weer ruimte voor jou.

Informatie

Meer informatie over Access Bars met Wilma vind je op mijn website.