1-daagse Adem Retraite

12nov
1-daagse Adem Retraite 12 NovemberNov 2023 10:00 - 17:00

Workshop

Bianca Holvast  |  12 november |  10.00 - 17.00 uur

 

❤️ Een hele dag, helemaal voor JOU, waarin je diep gaat ontspannen en diep gaat helen!

Heb je plannen, maar lukt het je niet om door te zetten. Word je onbewust tegengehouden?
Hoor je regelmatig dat je dingen moet loslaten , maar je weet niet hoe?
Ik neem je mee op reis.
Een hele dag onderdompelen in de magie van de adem en het onbewuste.
Een dag helemaal alleen voor jou!!

Een dag waarin je:
✔️ diepe ontspanning gaat ervaren
✔️ los kan laten wat je niet meer dient.
✔️ inzichten krijgt waarom je de dingen doet die je doet
✔️ met concrete tips naar huis gaat
✔️  hart en ademoefeningen leert die je leven gaan veranderen

Je gaat meerdere keren op verschillende adem reizen en daarmee vol vertrouwen en blij het voorjaar in.

Wat is dan een ademreis?
Een ademreis is een begeleide ademoefening waarin je op reis gaat van binnen. Je ademhaling verraad hoe je met dingen omgaat. Je ademstroom kan geblokkeerd zijn op bepaalde punten en door op een bepaalde manier te ademen en drukpunten te gebruiken, kun je het oude patroon loslaten. Als voorbeeld dacht ik dat ik heel goed door mijn buik ademde, maar niets was minder waar. Aan mijn ademstroom was te zien dat ik alles op wilskracht deed. Op zich is wilskracht een positieve eigenschap, mits je ook doet wat jij wil en uitspreekt wat je wil, in plaats van te “pleasen”.

Krijg je meer ademruimte, ga je meer ruimte innemen in je eigen leven en op je eigen voorwaarden.
Een ander voorbeeld waar je je in kan herkennen is dat ik altijd in mijn hoofd zat......er is wel eens tegen me gezegd dat ik een wandelend hoofd was......

Maar hoe kom ik dan bij mijn gevoel?
Heel simpel. Met je ademhaling.
Sinds ik ademcoach ben heb ik ervaren hoe je van je hoofd in je hart kom en hoe makkelijk je er in deze onrustige tijden weer uit ben.
Omdat ik altijd veel lichamelijke pijn ervaarde, was ik liever in mijn hoofd en schakelde mijn lijf uit. Nu heb ik geleerd om juist naar de pijn toe te gaan, ernaar te luisteren. te luisteren wat het mij vertelt.

De adem helpt me hierbij. Als je je adem volgt zit je meteen in je lijf. Als je de adem koppelt aan dankbaar zijn, zit je in je hart.
We gaan meerdere adem reizen maken en gaan ook aan de slag met de kracht van het hart en na deze dag heb je ook tools waar je in je dagelijkse leven mee aan de slag te gaan. Om met rust en vertrouwen jouwe pad te volgen.

Praktisch
💎 Zondag 5 november
🕟 Van: 10.00 uur tot 17.00 uur, inloop 9.30 uur
🍽️ Inclusief koffie/thee, lekkers en lunch
💎 Investering in jezelf: 111 euro
🏚️ Locatie: Wakker bewust zijn in Alkmaar (loopafstand station) Westerweg 14
🧾 Inschrijven via: info@bblij.nl of +31 6 28594007

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Bianca Laan
    Organisator van 1-daagse Adem Retraite
    Ik ben Bianca, moeder van 2 prachtige dochters en sinds 2006 woonachtig in Alkmaar. Mijn bedrijf wat begonnen is als Blij Gewicht is ontstaan uit mijn eigen ervaringen en struggles rond mijn gezondheid. De reis die ik maak gun ik een ander ook.   Het is mijn missie om jou vertrouwen en rust in je lichaam en mind te laten ervaren Ik geloof dat jouw onbewuste, jouw automatische patronen het je moeilijk maken om te veranderen. Met hypnotherapie, ademwerk en verandering in jouw leefstijl trekken we je probleem er met wortel en al uit, zodat je echt kan veranderen en je het leven kunt leven waar jij BLIJ van wordt en weer de regie van je eigen leven in handen hebt.   In 2011 is er bij mij reumatische artritus gediagnostiseerd en na heel veel medicijnen te hebben geprobeerd, ben ik de weg ingeslagen om naar mijn voeding te kijken. Ik ben daar veel over gaan lezen en ben andere keuzes gaan maken. Voor mij heeft dit grote gevolgen gehad. Sinds ik dat doe heb ik minder ontstekingen, veel meer energie, kan ik me beter bewegen en weer meedraaien in mijn gezin. Doordat ik zo anders met voeding en beweging bezig was en zag wat het met mij heeft gedaan, wilde ik heel graag andere mensen helpen om hetzelfde gevoel als mij te krijgen:  weer volop in het leven staan. Ik ben de opleiding voor gewichtsconsulent gaan volgen en sinds oktober 2015 mensen gaan helpen om weer vol energie en met een blij gewicht door het leven te gaan. Als snel kwam ik erachter dat mijn cliënten hun probleem met voeding vaak niet het eigenlijke probleem is en dat het dieper zit.  Ademwerk is sinds 2014 in mijn leven en dat werd voor mij de volgende stap: een opleiding tot ademcoach. Toen kon ik niet weten wat het voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf zou gaan betekenen. Steeds meer en meer ben ik van mezelf gaan begrijpen, mijn gedrag, mijn patronen, de rol van mijn onbewuste en ook hoe je echt blijvend kan veranderen. Toen ik de kracht van ons onbewuste leren kennen in de ademopleiding was het voor mij een logisch gevolg om de opleiding tot hypnotherapeut te volgen. Dit heeft voor zulke bijzondere en blijvende transformaties en veranderingen gezorgd voor zowel mij als bij mijn cliënten.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org