Aandacht is Kracht | van binnen naar buiten

5mei
 Aandacht is Kracht | van binnen naar buiten 05 MeiMei 2023 19:00 - 22:00

BijeenkomstWakker bekrachtigtWorkshop

Arlette  |  5 mei |  19.00 - 22.00 uur  |  €20,-

 

Ken je dat? Dat alles onverwachts op rolletjes loopt?

Dat niets lijkt tegen te zitten en dat het leven je toelacht?
Hoe kan dat en waarom is dat vaker niet zo?
Tijdens deze bijeenkomst bekijken en ervaren we de werking van vrije bewuste aandacht.

 

Het Brein
In deze wereld word ons vooral geleerd om te reageren op de werkelijkheid om ons heen. Ons brein analyseert en framed de situaties die zich voordoen. Op deze manier vormt het brein ook ons zelfbeeld. Vaak wordt het gemeten aan de informatie die het brein opslaat uit de omgeving. Zo definieert de mens zichzelf doorgaans aan de hand van reeds voorgevormde uitgangspunten. We meten en wegen aan de hand van extern aangeleverde informatie. Daarmee definiëren we ook wat we kunnen, waar mogelijkheden liggen en wat eigen krachten zijn. Het brein legt de linken en kadert dat wat we weten. Vandaar uit ontstaan gevoelsvelden die lijken van onszelf te zijn. Maar is dat wel zo?

 Wie zijn we nou echt?

Met al het framen van het brein kunnen we inmiddels concluderen dat het brein ons weghoudt bij de volledige waarheid. Immers als er iets gekaderd wordt, vallen delen weg en zien we geen verbindingen meer.
Om daar achter te komen zullen we moeten zien in welke situatie we eigenlijk zitten. De wereld waarin we leven is een holografische werkelijkheid. Het is een zeer hoogstaand stuk techniek waarin de Huargardianen de ontwerpers van zijn, in samenwerking met vele andere beschavingen. Zo ook zijn de lichamen biologisch technologisch van opbouw. Het is een voertuig waarmee we aanwezig kunnen zijn in deze wereld. Maar wie zit er aan het stuur?

Waartoe zijn we in staat?
De programmering van het brein en het lichaam beletten ons om ruimer voor te stellen wat we kunnen. Jij, het wezen in dit lichaam, heeft krachten waarmee je veel kunt. Als we het zouden weten, dan volgen we geen enkel systeem of persoon meer. Dan bewegen we volledig vanuit ons eigen autonome bewustzijn.
Om dat perspectief te laten kantelen vraagt doorzettingsvermogen en oefening.
Het sleutelwoord hierin is: Aandacht.
De vrije aandacht waarin alles mag zijn en waar mogelijkheden op aansluiten die het brein niet kan bedenken. Pure aandacht voor jezelf, het lichaam of bijvoorbeeld een situatie zet natuurkrachten in werking.

 

 

 

Arlette herkent zichzelf als Huargardiaan. In haar innerlijke weg naar ruimer bewustzijn zijn al veel herinneringen over haar oorspronkelijke afkomst helder geworden. Tijdens bijeenkomsten vertelt zij hier graag over. Maar nog liever slaat zij een brug naar het herkennen van oorspronkelijkheid in ieder van ons. In een verkenningstocht baant zij een weg voorbij de systematieken van deze wereld naar innerlijke creatiekracht. Creatie van een nieuwe wereld gebeurd met focus vanuit het gevoel. Precies zoals de Huargardiaanse beschaving voor ogen had bij het creëren van deze wereld.

 

Praktisch

Datum: 24 februari
Tijd: 19.00 - 22.00, deur open half uur van tevoren
Investering: 20 euro (contant te voldoen bij aanvang)

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Arlette
    Organisator van  Aandacht is Kracht | van binnen naar buiten
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org