Aandacht voor jou

6feb
Aandacht voor jou 06 FebruariFeb 2022 13:30 - 16:30

Wakker bekrachtigtWorkshop

Johanna Bee  |  6 februari  | 13.30 - 16.30 uur  |  17,50 euro

Versnipperd
Aandacht lijkt een schaars goed tegenwoordig. Alle berichtjes, appjes, continu bereikbaar zijn, legt een druk op ons vermogen om de aandacht langdurig en gefocust vast te houden. Onze aandacht is versnipperd, opgedeeld, en er wordt continu beroep op gedaan in het drukke sociale verkeer. Dan vergeten we soms aandacht te geven aan ons eigen lichaam, aan de natuur, aan onze relatie (met onszelf), of de subtielere signalen van onze eigen innerlijke stem. Er ligt soms een claim op onze aandacht vanuit de mensen die ons dichtbij staan, alsof de relatie gevoed wordt door aandacht, en dood zou bloeden als dat er even niet is.

Hoe doe jij dat?
In hoeverre ben je werkelijk in staat jezelf vast te houden en niet te verliezen in je dagelijks leven? Zijn er dingen in jezelf of signalen van je lichaam waar je steeds aan voorbij loopt? Soms helpt het om met andere mensen samen te zijn die aandachtig kunnen luisteren, zodat je de focus weer kan krijgen op de dingen die voor jou belangrijk zijn en waar jij diep van binnen prioriteit aan zou willen geven, ware het niet dat je steeds gekaapt wordt door de drukte van alledag.

De kracht van Aandacht
In deze middag gaan we stilstaan bij onszelf en onze diepste verlangens, die verborgen zijn onder de prikkels van ons brein, die overal op wil reageren en steeds alert wil blijven en overal de controle op wil houden. In de diepere ontspanning vinden we delen van onszelf die we vergeten lijken te zijn, maar die ons diepere levensvreugde geven als we daar meer ruimte aan geven in ons bestaan. Kom als je aandachtig wil (leren) luisteren naar jezelf en naar elkaar, want in deze drukke tijden is een oase van rust helend en kalmerend. Creëer meer rust in je hoofd door simpele oefeningen of korte meditaties.

Smartphones tijdens deze workshop graag in de auto laten liggen.

Praktisch
Datum: 6 februari
Tijd: 13.30 - 16.30
Investering: 17,50 euro, contant te betalen bij binnenkomst

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Johanna Bee
    Organisator van Aandacht voor jou
    Johanna Bee is al jaren bezig met zelf-ontwikkeling en onderzoekt met nieuwsgierigheid vele onderwerpen. Haar pragmatische en heldere inzichten deelt ze graag met jou, vanuit een diepe innerlijke rust en betrokkenheid bij het leven op deze aarde. Op interactieve wijze geeft ze workshops en begeleidt ze meditaties, die leiden tot meer zelf-inzicht en een rustgevende werking hebben op de drukke gedachten die ons brein bezighoudt. Door rotsvaste overtuigingen af te pellen kom je dieper tot de kern en voel je jouw eigen inspiratiebron van binnenuit.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org