Wakker op Zondag: Spoedcursus Acceptatie

Wanneer:
21 oktober 2018 @ 13:00 – 15:00
2018-10-21T13:00:00+02:00
2018-10-21T15:00:00+02:00
Kosten:
€ 10,-
Contact:
Alida Holwerda
0653791496


Spoedcursus Acceptatie
door Arabella Seegers

Loslaten kan ongelofelijk moeilijk zijn: Een relatie die ongewild eindigt, een ruzie met een onbevredigende afloop. Je kunt teleurgesteld zijn over iets wat je misloopt en zo vurig had gewild. Je omgeving adviseert los te laten terwijl jij ervan wakker ligt.

Hoe komt het dat acceptatie en loslaten zo moeilijk is en is het wel te leren? Zodat je eindelijk verder met je leven kunt gaan zonder achterom te kijken met boosheid en teleurstelling. Of erger, tot de tanden toe bewapend voor toekomstige teleurstellingen.

Indien je al eerder hebt meegedaan met Spoedcursus Acceptatie, biedt deze workshop volop nieuwe inzichten en oefenmateriaal.

In deze workshop leer je wat acceptatie en loslaten inhouden en wat het te bieden heeft zonder jezelf te verloochenen. Je leert hoe je acceptatie toepast op een wijze die overeenstemt met wie jij bent en wat je nastreeft in je relaties, werk en je persoonlijke ontwikkeling.

In deze Spoedcursus Acceptatie leer je
1. Onderscheid maken tussen opgeven, acceptatie en loslaten.
2. De belangrijkste reden waarom we liever niet loslaten en wat het je oplevert.
3. De belangrijkste vaardigheid waarover ieder mens beschikt die essentieel is om te kunnen accepteren en daarmee enorme vrijheid ervaart.
4. Hoe je in 5 stappen gaat van weerstand naar Acceptatie & Loslaten.

Na afloop:
1. Herken je in het vervolg wanneer het tijd is om te vechten of wanneer het slimmer is zonder reserve een situatie te accepteren.
2. Je hebt inzicht in de valkuilen en belemmeringen voor Acceptatie.
3. Weet jij specifieke en persoonlijke aandachtspunten om tot acceptatie te kunnen overgaan.
4. Kun je de 5 stappen van Acceptatie en Loslaten toepassen in het dagelijks leven.