Ademgenezing

28nov
Ademgenezing 28 NovemberNov 2021 13:30 - 16:30

Wakker bekrachtigtWorkshop

Bert Piloo  |  28 november  |  13.30 - 16.30 uur  |  live 20 euro  | livestream 17 euro

Bert Piloo (90 jaar) is het springlevende bewijs van het tegendeel. Na een retraite van 21 dagen zonder eten en de eerste 7 dagen zonder drinken, werd Bert verlost van deze oeroude conditionering/overtuiging. Hij merkte dat hij bevrijd was van zijn dualistisch denken (sterk-zwak, mooi-lelijk, etc), terug was in zijn ware aard en zich kon voeden met zijn eigen levensenergie. 

Evolutionair is nu de dag gekomen, dat de mensheid - dat zijn wij - zich met zijn diepste wezen, zijn ware zijn, gaat herenigen. Dat wij ons dualistische denken gaan overstijgen. Ook onze ‘normale’ in- en uitademing is dualistisch.

Bert, de meest bekende Breath-Master van Nederland, geeft een workshop Ademgenezing. 

Hierin leert hij je terug te keren naar je oorspronkelijke ademhaling.

Je adem is als een medicijn. Door weer oorspronkelijk te leren ademen, kan je blokkades op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau opheffen. Het geeft je levensenergie en versterkt je zelf-genezend vermogen.

Opbouw Workshop

Bert vertelt eerst over zichzelf en zijn leven. Samen techniek van het ademen beoefenen. Hij verbindt zich met eenieder vanuit zijn Licht-bewustzijn. Er is alle tijd voor vragen en uitwisseling

Bert: “Toen wij op de wereld kwamen, ademden wij in een veilig en geliefd ritme. Al heel vroeg gingen wij ons op de buitenwereld richten en leerden wij dat de werkelijkheid van het leven buiten ons zelf ligt, waarin wij ons moeten manifesteren, waarmaken en bewijzen. Zo raakten wij vervreemd en afgescheiden van onze oorspronkelijke natuur én adem. Wij gaan daardoor dualistisch, dat is in tegenstellingen, denken, leven én ademen. Zoals in- en uitademen (ademhaling) ik en de ander (de buitenwereld), goed en slecht, gezond en ziek, jong en oud, leven en sterven.”.

Praktisch
Datum: 28 november
Tijd: 13.30 - 16.30u
Investering: €20,- aanwezig in de zaal
€17,- livestream

 

  • Bert Piloo
    Organisator van Ademgenezing
    Mijn naam is Bert Piloo. Ik werd in 1930 geboren in Amsterdam. Na een retraite van 21 dagen, waarin ik niets at en de eerste 7 dagen niets dronk, loste op 28 oktober 1998 mijn ego-bewustzijn op in een alles-in-één bewustzijn, het licht.""Dit bewustzijn bevrijdde mij van de ketenen van het denken in tegenstellingen en afscheidingen. Ik werd verlost van een oeroude conditionering: "wie niet eet gaat dood".Een verstikkende, erfzonde overtuiging. Vanaf DAT moment leef ik het Licht en word ik gevoed door het Licht.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org