Innerlijke Kracht en Klankbelevingsavond: Zelfbeschikking en Eigenwaarde

Wanneer:
16 april 2018 @ 19:00 – 21:30
2018-04-16T19:00:00+02:00
2018-04-16T21:30:00+02:00
Waar:
Zaal Kosmos
Kosten:
€ 25,-
Contact:
Alida Holwerda
0653791496


Innerlijke Kracht en Klankbelevingsavond: Zelfbeschikking en Eigenwaarde

door Asma Toet-Achkroune

Wij allen zijn hier op deze Aarde aanwezig vanuit een andere wereld, vanuit een andere werkelijkheid, aangekoppeld in een aards fysiek lichaam. Vanuit ons mens-zijn hier op deze aarde kunnen wij, wanneer we ons hier bewust van zijn, contact maken met ons wezenlijke Zelf in die andere lagen van werkelijkheid die buiten het voor ons fysiek waarneembare lichtspectrum liggen.

De mens van deze Aarde wordt van jongs af aan al bedolven onder regels, visies en structuren van buitenaf. Denk hierbij o.a. aan ouders, familie, vrienden, schoolsystemen, collega’s, en de overheid. Hierdoor raken we al op zeer jonge leeftijd de verbinding met onze eigen Kracht en onze eigen unieke, Innerlijke stem grotendeels kwijt.

Onze fysieke werkelijkheid is zo ingesteld en opgesteld dat we allemaal met elkaar in de pas lopen van agenda’s die door anderen geschreven zijn en die de vrijheid van de Mens niet waarlijk dienen. Onderdeel van deze agenda’s is het in beweging brengen en actief maken van volgzaamheidsprogramma’s in ons neurologische systeem, waardoor we gevoelens van minderwaardigheid in onszelf kunnen ervaren en onze zelfbeschikking uit handen geven. We zouden hierdoor zelfs gevoelens kunnen krijgen dat we er niet toe doen en dat we niet op deze aarde meer willen, mogen of horen te zijn. Er wordt hiermee op diverse manieren gepoogd om de Organische, zachte Verbindingskracht en de Scheppingskracht die wij als Mens in ons dragen, achter de schermen te houden.

Wij zijn echter onlosmakelijk met deze Kracht in onszelf verbonden. Wij maken er deel van uit en deze Kracht maakt deel uit van ons. Wij zijn allen met elkaar verbonden. Het is daarom zo belangrijk om onszelf weer te herinneren wie we werkelijk en waarlijk Zijn. Het is belangrijk om contact te maken met onze diepste Wezenlijke kern, met onze Wezenlijke Kracht en met onze oorspronkelijke vermogens. Het is belangrijk om te voelen dat wij er allemaal toe doen. Het is belangrijk om te Weten dat JIJ er toe doet. Zodat de onzichtbare Kracht die wij allen in ons dragen weer zichtbaar wordt en bij kan dragen aan een Hartgedragen samenleving en een vreedzame Aarde.

Op deze Innerlijke Kracht en Klankbelevingsavond gaan we ons, ondersteund door de klanken die Asma voortbrengt, bewust richten op deze Innerlijke en Wezenlijke kracht. Dit doen we ieder vanuit zijn of haar eigen vermogens en gelijkwaardig aan elkaar, om de thema’s Zelfbeschikking en Eigenwaarde binnen in het Zelf waar te nemen en in beweging te brengen.

Meer informatie:
http://www.asmatoet.nl