Baas over Eigen Gezondheid

8nov
Baas over Eigen Gezondheid 08 NovemberNov 2023 19:30 - 22:30

LezingWakker bekrachtigt

Bauke de Jong  |  08 november  |  19.30 - 22.30 

 

"In de lezing "Baas over eigen Gezondheid" staat centraal:
Ontgifting (waarom en hoe),
Zelfbescherming (tegen spikes, Graphene Oxide, shedding)
Parasieten/verzuring,
Lichaamsenergie
en - het belangrijkste - wat kunnen we voor onszelf en mensen uit onze omgeving doen.

CDS, waterstofperoxide, zeoliet, Boor (Borax), magnesium/magnesiumolie, jodium, DMSO/MSM en natriumbicarbonaat komen aan de orde, zo ook voeding. Tot slot vertel ik nog wat over drinkwaterkwaliteit. Ik laat iedereen zien hoe men CDS, Boorstamvloeistof, magnesiumolie en bv DMSO-oogdruppels zelf kan maken.

Er is veel ruimte voor vragen, want de lezing is in ongeveer anderhalf uur klaar. De ervaring leert echter dat, met alle vragen, het meestal 3 uren duurt. Ik breng alles voor iedereen mee, zoals starterskits en hulpstoffen, zodat je eventueel direct zelf aan de slag kunt.

Tijdens de pauze is er een verkoopmoment en na de lezing nogmaals. Het is handig dat een ieder voldoende contant geld mee brengt. Ik werk onder de radar.

Je hoeft niet (direct) te beslissen, maar een nabestelling maakt het duurder. Na de lezing ontvangt iedereen uitgebreide informatie per email. "

Praktisch
Datum: 8 november
Tijd: 19.30 - 22.30  (deur open half uur van tevoren)
Investering: 20 euro, inclusief thee en water (bedrag is contant te voldoen bij binnenkomst)

Let op! De lezing is volgeboekt bij 25 aanmeldingen, het is dus verstandig op tijd te reserveren om je plaats zeker te stellen.

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Bauke de Jong
    Organisator van Baas over Eigen Gezondheid
    Bauke heeft milieuwetenschappen (specialisaties drinkwaterkwaliteit en toxicologie) en rechten (milieurecht) gestudeerd en heeft 17 jaren lang een commercieel drinkwaterbedrijf gehad. Vanaf 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in voeding, ontgifting en gezondheid en werkte hij in Duitsland, waarbij mensen met uiteenlopende gezondheidsklachten weer herstelden. Ook uitbehandelde mensen met kanker werden succesvol behandeld. Ontgifting en ontzuring staan daarbij centraal. Wereldwijd wordt een aantal vooraanstaande wetenschappers gevolgd die de toegepaste wetenschap ver vooruit zijn. Men begeeft zich echter wel op een gebied waarbij de grens van het toelaatbare wordt opgezocht. Wetenschappers die worden gevolgd zijn onder andere: Gregg Braden, Bruce Lipton, Eckhart Tolle, Anthony William, Sue Morter, Joe Dispenza, Christiane Northrup, Dawson Church, Kurt Tepperwein, Dr. Probst, Prof. Hecht, Dr. Hamer, Markus Rothkranz, Andreas Kalcker, Arnold Ehret, etc. De meesten komen uit Amerika en Duitsland, maar ook vanuit Rusland sijpelt veel nuttige informatie door. Daar zijn ze met name ver op het gebied van frequenties en bioresonantie.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org