Bewustzijn Bekrachtigende Proeverij

8jun
Bewustzijn Bekrachtigende Proeverij 08 JuniJun 2023 18:00 - 22:30

ProeverijWakker bekrachtigt

Team Consultgevers  |  8 juni  |  vanaf 18.00 uur  |  25 euro

 

De naam dekt nu ook de lading
Onze altijd druk bezocht Spirituele Proeverij heeft een andere naam gekregen, Bewustzijn Bekrachtigende Proeverij!

We willen hiermee benadrukken dat ieder Mens Kracht, een Eigen Vermogen in zichzelf draagt. Dat is soms maar deels voelbaar of meetbaar, daarom kun je er voor kiezen samen te werken met een consultgever. Jouw Eigen Vermogen kun je ondersteunen of versterken met inzicht en energetische begeleiding.

 

Inzicht is keuzevrijheid
Je krijgt dus geen adviezen maar bepaalt zelf op basis van de informatie die je krijgt, wat voor jou het beste is en welke keuzes jij kunt maken. Bij een lichaam- of energetisch consult is het je lichaam dat informatie geeft, al dan niet via de consultgever. Ook hier ben jij degene die aan het roer zit, en op basis van die informatie bij kunt sturen in je leven.

 

Zichtbaar
Achter de schermen werkten we al op die manier, we spreken er nu meer over. We willen jouw kracht samen met jou meer zichtbaar laten worden. Sommige dingen blijven zoals voorheen. Je hoeft als deelnemer niet rond te lopen om te kiezen welk consult je wilt gaan doen, dat doe je van tevoren. Daardoor is de sfeer rustig en ontspannen, en kun je de 'warme jas' die het team consultgevers en onze vrijwilligers vormen, nog meer ervaren.

We hebben gemerkt dat de lengte van de consulten niet meer voldeed. Ze duren nu langer, 25 minuten, en tussendoor hebben de consultgevers even tijd om te schakelen naar de volgende ontmoeting.

Daarom starten we ook eerder, om 18.00. We hebben verschillende maaltijdsoepen op het vuur dus je kunt ook gezellig aan de keukentafel aanschuiven. Thee en koek zijn gratis.

 

Voorkeur aangeven
Zodra je een ticket boekt en gaat afrekenen (pagina 'Factuurgegevens') zie je rechts in beeld een vakje met 'Extra Informatie' en 'Bestelgegevens'.  Daar vul je je voorkeur in voor je eerste consult.
Wij doen er dan een tweede consult bij, en dat wordt een verrassing en hoor je pas op de avond zelf. Een paar dagen voor de Proeverij krijg je een mail met de aanvangstijd van je eerste consult.

 

Spelregels
* De Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht
* Je ontvangt 2 consulten van 25 minuten
* Je geeft bij aanmelding je eerste keuze door, het tweede consult wordt door Wakker ingevuld en blijft nog even een verrassing
* Kaarten kosten €25,-
* De deur gaat open een half uur voor aanvang
* Tussen jouw twee consulten zit minstens een half uur pauze en is er ruimte voor thee, soep of het uitwisselen van ervaringen.

 

DIT ZIJN ONZE CONSULTGEVERS

 


 

Karin Bosgraaf  | Informatie geneeskunst

 

Schone focus aandacht is een geleider, om vastgelopen energievelden in beweging te zetten, of van het slot te halen.
Ik vertel even iets over schone focus aandacht. Dit houdt in dat mijn brein geen plan heeft, het is open en schoon. Vrij stromende energie. Er is geen richting, geen invulling, geen kaderen (vastzetten), van gebeurtenissen. Als ik richting, invulling, kaderen zou toe laten, zou dit leiden naar een bepaalde uitkomst. In therapie/coach activiteiten wordt dit veelal toegepast.
Wij gaan samen aan de slag in het vrije (kwantum)veld. Want dat wat je nu in je leven wil aankijken, hoeft na een sessie, helemaal niet meer “iets” te zijn. Snap je? Als we ergens naar toe zouden werken, zou hetgeen wat je onder de aandacht legt, bestaansrecht houden. En mogelijk een voortgang krijgen in je leven.
Trauma wordt niet behandeld als trauma. Trauma is voor mij een ontkrachtende situatie. Het wordt niet ontkent, maar ook niet gekaderd in mijn brein, als trauma. Trauma blijft los van de gedachte over wat gekoppeld is aan trauma, zodat je geen jaren bezig bent om dit op te lossen.
Voor mij ligt de focus meer op de situatie, in jouw leven, die ontkrachtend werkt. En dat heeft mogelijk invloed op jouw dagelijkse leven. De stroom van het leven in jou, is op een ander spoor gekomen. Waardoor je mogelijk “terughoudend” in de energie bent, of beslissingen niet neemt, omdat “iets” in jou je tegenhoudt. Of je ervaart in jezelf, dat de levensenergie op een bepaald gebied, minder stroomt.  Kortom we blijven uit de oorzaak en gevolg reacties.

Je bent van harte welkom om bij mij aan tafel te schuiven. Een ieder als autonoom mens, vanuit absolute gelijkwaardigheid. Samen bewegen we in dat wat jij ter tafel brengt.
Hier een schrijven over mij, door een ander geschreven.
“Voor mij is Karin een zeer krachtige ziener vanuit de oorsprong. Helder en met een onvoorwaardelijke zachtheid, gecombineerd met het vermogen van krachtige pulsaties vanuit de oorsprong. Vanuit een diepliggende eerlijkheid naar zichzelf, zet zij zich voortdurend in, in deze realiteit”.

Ik weet, dat ik niet van deze wereld ben. En elders vandaan kom, om met elkaar, als mensen, energievelden die op slot staan, te openen. En om oorspronkelijke levensvelden naar voren te laten schuiven. Om als mensheid te ontvlammen, naar een waarlijk vrij bestaan. Vrij van systemen en controle mechanismes. Als mensheid zullen we ons “moeten” ontdoen van beperkende constructen/mechanismes, die ons in de greep hebben. Die worden bewerkstelligd door je leven hier, maar ook door controle groepen. Die de macht hebben in deze realiteit. Hier ben ik van op de hoogte en ik neem dit besef mee in de sessies.

Graag tot Ziens! Karin Bosgraaf

 


 

Joost van den Berg  |   Quantum Personal Methode

 

Op de Proeverij in Wakker kun je op een speelse en leuke manier kennismaken met de methode van deze tijd, het werken met zuiver bewustzijn en intentie. Je ervaart hoe het is om snel en eenvoudig je lichaam in balans te brengen en je maakt kennis met tijdreizen. Om zo het zelfhelend vermogen, je wezen, aan het werk te zetten en te activeren, en jouw thema's en issues op te lossen.

Al onze klachten, of ze nou fysiek van aard zijn, emotioneel of mentaal, worden in wezen veroorzaakt door verstoringen in ons energiesysteem. Deze kunnen vele oorzaken hebben: ervaringen uit dit leven, wat je via het DNA van je ouders krijgt en tijdens je opvoeding wordt aangeleerd. En dan staan we ook nog onder invloed van diverse collectieve groeperingen en energiesystemen. Op deze verstoringen kunnen we met ons verstand meestal geen vat krijgen. Ze zijn als een kras in een oude grammofoonplaat. Ze creëren steeds weer dezelfde ervaringen. Met Quantum Personal, mijn zelf ontwikkelde werkwijze, kunnen deze verstoringen vrijgegeven of getransformeerd worden.

Ik maak hierbij de vergelijking met de computer. Gaandeweg je leven komen er steeds meer bestanden, bits en programma's op je harde schijf. En wat gebeurt er als een computer te vol is? Juist, hij wordt trager of loopt zelfs vast. We kunnen met ons bewustzijn eenvoudig deze bestanden die niet op jouw harde schijf horen verwijderen, en we downloaden die informatie die je nodig hebt.

Ik heb opleidingen gevolgd in NLP, Touch of Matrix, Psych-K, Life the Connection, Hypnose en Familieopstellingen. Daaruit is een krachtige en unieke werkwijze voortgekomen.

 


 

Frank Bakker  |  Bewustzijnsdeler

 

Hoe kun je jouw leven vormgeven zodat het verbonden is met wie je echt bent?

Voor mij betekent dat:
° Bewustzijn van patronen en vanuit het gevoel kiezen om in het moment jezelf te zijn
° Weten dat gedachten veelal niet echt van jou zijn en eerder kiezen voor manieren waar je vanaf wil terwijl je iets anders voelt en wilt
° Meer en meer navigeren op gevoel
° Uitstappen uit situaties en ervaringen als dat niet zo is

Zo nodig ik mezelf en jou uit om uit je script te stappen.

Door het zelfonderzoek dat ik heb gedaan weet ik veel over de manipulatie en de programmering in onze werkelijkheid en hoe wij daar als bewustzijnswezens in kunnen staan. Het herkennen van programma´s en rolpatronen (datgene waardoor de verbinding met onszelf onder druk komt te staan) is een essentieel onderdeel van het verkrijgen van inzicht. Dan kun je uitstappen!

Graag deel ik mijn inzichten en bewustzijn en stem deze af op jou in het besef dat wij allemaal krachtwezens zijn. Door het vergroten van ons bewustzijn kunnen wij onszelf bekrachtigen.

Wie zou je zijn wanneer je de verbinding met jezelf weer gaat voelen en ervaren?

 


 

Margreet Balder  |  Stoelmassage

 

Mijn naam is Margreet Balder. Ik ben Bewustzijnscoach. Jouw lichaam vertelt mij wat te doen bij een disbalans. Dit is mijn passie. De mensen die bij mij komen zeggen dat in mijn praktijk een ontspannen sfeer heerst. Men voelt zich snel thuis.

Vanuit dat gevoel kom je veel gemakkelijker tot de kern van jouw probleem, en daarmee tot de sleutel van de oplossing. Een helder Bewustzijn. Voor mij is het elke keer een fantastische uitdaging om met een uniek persoon (jij dus), aan de slag te gaan. Jouw lichaam geeft aan waar je onbewuste spanning zit. Ik ga daarmee aan de slag.

Door in het echt contact te maken met deze gevoelens en te luisteren naar de signalen van het lichaam ontstaat er vaak ruimte en kunnen geheel nieuwe inzichten boven komen drijven. Deze bewustwording en doorvoelde inzichten, in combinatie met het zelfregulerend vermogen van het lichaam wat aangeraakt is, kunnen uiteindelijk leiden tot innerlijke groei, ontwikkeling en heling.

Door steeds meer te worden wie je werkelijk bent kun je steeds beter verantwoordelijkheid nemen voor en invloed uitoefenen
op de kwaliteit van je eigen leven. Je bent steeds beter in staat om keuzes van binnenuit te maken en van daaruit jouw eigen richting te kiezen.

 


 

Anne Haanappel  |  Multi Wave Oscillator 

 

De MultiWave Oscillator, een apparaat uitgevonden door de wetenschappers Tesla en Lakovsky. Dit unieke apparaat zorgt via een veld van velerlei frequenties voor een regenererend effect op het celgeheugen van het lichaam. Hierdoor wordt ons lichaam in staat gesteld om originele frequenties weer op te pikken en zal dit de eventuele verstoringen in het lichaam kunnen opheffen. Er kan een totale verbetering van jouw fysieke en mentale vermogen plaatsvinden. De MultiWave wordt versterkt door de Lakovsky antennes.
Op de Krachtdag kun je kennismaken met dit apparaat die je helpt om fysiek meer in je kracht te komen. Je kunt daarnaast zelf kiezen of je tijdens de sessie met de Multi Wave ook gebruik wilt maken van een kwantum fysische waarneming door Anne.

Over Anne:
Als ik mezelf vanuit dit moment zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn eigen bronvermogen. Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij dat er voor zorgdraagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met deze huidige dagelijkse werkelijkheid.
Dit zelf vrijgezette Bron-bewustzijn, zorgt voor de nodige eigen informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen lopen: alles is energie. Deze bevat frequentietrillingen waar informatievelden in opgeslagen liggen. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken en velden uit te lezen. Dus tijdens samenwerking in groepsverband of individueel, stel ik mij beschikbaar om jou te ondersteunen tijdens je zelfonderzoek. Hierin kun je vragen stellen om je meer inzichtelijke informatie aan te reiken!
Ik sta dicht in contact met welwillende Sterrenallianties die met ons in contact staan, en willen komen staan, en nu nog achter de controle tijdlijnen, zich beschikbaar stellen. Wanneer wij vanuit eigen kracht onze vermogens terugzetten en ons bewustzijn vergroten, staan zij tot onze beschikking om steeds meer in samenwerking te komen en zo de nodige informatie uit te gaan wisselen.
Zo krijg ik via het contact ook de vrij gesproken taal of klanken mee waarin codes en ons eigen herinnering/herenigings-informatie beschikbaar wordt gesteld. Eigenbereidheid om dit contact toe te staan waardoor het mogelijk is om deze informatie via mij door te laten stromen en met jou of meerdere te delen. Dit kan zorgen voor de nodige activering in het eigen bewustzijn om meer en meer het eigen autonome veld van je eigen kernkwaliteit terug te gaan zetten in dit matrixbewustzijn. www.anderscontactanne.nl

 


 

Marloes Wubbels  |  Iriscopie

 

Tijdens deze sessie zal ik je een eerste inzicht geven in wat iriscopie inhoudt en hoe het jou kan helpen in jouw pad naar persoonlijke groei en gezondheid; ik zal met een holistische visie kijken naar jouw iris.
Als natuurgeneeskundig therapeut, gebruik ik iriscopie om inzicht te krijgen in de oorsprong van jouw lichamelijke en geestelijke conditie en disbalansen. Dit inzicht kan de basis zijn voor verdere persoonlijke groei en ontwikkeling, zowel op lichamelijk als emotioneel en geestelijk niveau.
We gaan dit samen onderzoeken:
Sluit jouw gedrag aan bij jouw persoonlijkheid en aanleg, of heb je je aangepast aan je omgeving ten koste van jezelf? Welke patronen dienen jou niet meer en staan jou juist in de weg? Wat mag je loslaten of juist ontwikkelen om nog meer jezelf te worden?

Durf jij in de spiegel van je ziel te kijken?

 


 

  • Wakker bewust zijn
    Organisator van Bewustzijn Bekrachtigende Proeverij
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org