Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij

29jun
Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij 29 JuniJun 2021 19:00 - 22:00

ProeverijWakker bekrachtigt

Team Consultgevers  |  29 juni  |  19.00 - 22.00u  |  25 euro

De naam dekt nu ook de lading
Onze altijd druk bezocht Spirituele Proeverij heeft een andere naam gekregen, Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij!

We willen hiermee benadrukken dat ieder Mens Kracht in zichzelf draagt. Dat is soms maar deels voelbaar of meetbaar, daarom kun je er voor kiezen samen te werken met een consultgever. Jouw Kracht kun je ondersteunen of versterken met inzicht en energetische begeleiding.

Inzicht is keuzevrijheid
Je krijgt dus geen adviezen maar bepaalt zelf op basis van de informatie die je krijgt, wat voor jou het beste is en welke keuzes jij kunt maken. Bij een lichaam- of energetisch consult is het je lichaam dat informatie geeft, al dan niet via de consultgever. Ook hier ben jij degene die aan het roer zit, en op basis van die informatie bij kunt sturen in je leven.

Zichtbaar
Achter de schermen werkten we al op die manier, we spreken er nu meer over. We willen jouw kracht samen met jou meer zichtbaar laten worden. Sommige dingen blijven zoals voorheen. Je hoeft als deelnemer niet rond te lopen om te kiezen welk consult je wilt gaan doen, dat doe je van tevoren. Daardoor is de sfeer rustig en ontspannen, en kun je de 'warme jas' die het team consultgevers en onze vrijwilligers vormen, nog meer ervaren. Er is die avond thee en en een koekje (gratis), en tegen vriendelijke prijzen is er ook soep en hartige taart verkrijgbaar.

Praktisch
Bij het aanmelden geef je aan wat jouw voorkeurs-consult is. Wij doen er dan een tweede consult bij, dat is een verrassing. Een paar dagen voor de Proeverij krijg je een mail met de aanvangstijd van je eerste consult.

In Wakker is het mogelijk om veilig en volgens de adviezen aanwezig te zijn. Mochten de dan geldende maatregelen aanleiding geven tot annulering van dit evenement dan krijg je uiteraard je investering terug.

Spelregels
* De Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht
* Je ontvangt 2 consulten van twintig minuten
* Je geeft bij aanmelding je eerste keuze door, het tweede consult wordt door Wakker ingevuld en blijft nog even een verrassing
* Kaarten kosten €25,-
* Als de maatregelen aanleiding geven tot annulering van dit evenement, dan krijg je het bedrag teruggestort
* De deur gaat open een half uur voor aanvang
* Tussen de consulten door is er ruimte voor thee of een hartige versnapering, en het uitwisselen van ervaringen

Voorkeur aangeven
Zodra je een ticket boekt en gaat afrekenen (pagina 'Factuurgegevens') zie rechts in beeld een vakje met 'Extra Informatie' en 'Bestelgegevens' Daar vul je je voorkeur in.

DIT ZIJN ONZE CONSULTGEVERS

Marloes Wübbels  |   Iris diagnose  |  Praktijk voor Natuurgeneeskunde

In de ogen van de mens is veel van de gezondheid van de persoon af te lezen. Het oog is een reflectie van de individu. De iris kan gezien worden als de spiegel van de gehele mens. In het patroon van de iris kun je de genetische aanleg en zwaktes zien. Respectievelijk “constitutie” en “diathese” genoemd. Ook laat de iris zien hoe de mens in het leven staat en hoe de levensstijl de persoon zowel fysiek als geestelijk heeft beïnvloed. Tevens kan de iriscopist de iris lezen als een kaart van het lichaam en zo zeer specifiek op zoek gaan naar de oorzaak of oorzaken en het gevolg of gevolgen van een ziektebeeld danwel gezondheidsklachten.

In een gewoon consult waarbij ik een irisanalyse doe, zal ik door middel van een irismicroscoop naar je iris kijken en vragen stellen over de observaties die ik maak. Zoals ik een patroon herken in je iris, zo zul jij een patroon herkennen in je gedrag dat weer aansluit bij de klachten die je mogelijk ervaart. Dit is de holistische werkwijze in de praktijk.

Bij deze mini-consulten zal ik me richten op je constitutie. Sluit je gedrag aan bij je persoonlijkheid en aanleg, of heb je je aangepast aan je omgeving, ten koste van jezelf. Dit soort zaken kunnen naar boven komen. Durf je in de spiegel van je ziel te kijken?

Als iriscopist ben ik geschoold volgens de leer van Dorothee Hall. Haar leer slaat een brug tussen pathologie en persoonlijkheid.

 


Frank Bakker  |  Bewustzijnsdeler  |  Transitiekracht

Een aantal jaar geleden heb ik er voor gekozen om de weg naar binnen te nemen en mijn bewustzijn te laten groeien. Van bankmedewerker naar ondernemerscoach, en van ondernemerscoach naar bewustzijnsdeler. In ons bedrijf Transitiekracht begeleid ik (samen met Anne Haanappel) mensen bij de groei van hun bewustzijn en levensvreugde.

Door het vele zelfonderzoek dat ik heb gedaan weet ik veel over de manipulatie in onze werkelijkheid en hoe wij daar als bewustzijnswezens in kunnen staan. Het herkennen van programma´s en rolpatronen (datgene waardoor de verbinding met onszelf onder druk komt te staan) is een essentieel onderdeel van het verkrijgen van inzicht.

Graag deel ik mijn inzichten en bewustzijn en stem deze af op jou, in het besef dat wij allemaal krachtwezens zijn. Door het vergroten van ons bewustzijn kunnen wij onszelf bekrachtigen.

Wat zou je zijn wanneer je de verbinding met jezelf weer gaat voelen en ervaren?

 


Anne Haanappel  |  Diepgaand Inzicht & MultiWave Oscillator   |  Anders Contact Anne

Ik ben Anne Haanappel van AndersContactAnne. Als ik mezelf vanuit dit moment zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn bronvermogen. Deze zorgt voor de nodige analoge informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen loopt: alles is energie.  Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij en heb meer optimisme in mij gekregen die er voor zorgdraagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met de huidige momenten.

Ieder mens bestaat uit verschillende energievelden.Deze bevatten frequentietrillingen waar informatievelden in opgeslagen liggen. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken. Hierdoor maak ik makkelijker contact met de kernkwaliteiten die in de mens aanwezig zijn en die achter onze conditioneringen en verborgen ligt onder het onvermogen van de mens. Deze informatie kan ik vanuit een dieper bewustzijn aflezen van waaruit jij je vragen hebt en je inzichten op wilt. Hierdoor bied ik verrassende antwoorden en adviezen voor jong  en oud.

Deze keer neem ik de MultiWave Oscillator mee: een apparaat uitgevonden door de wetenschappers Tesla en Lakovsky. Door de ringen ontstaat er een veld van vele frequenties. Hierdoor wordt ons lichaam in staat gesteld om originele frequenties weer op te pikken en het zelfhelend vermogen aan te zetten. Daarnaast kan het diepe ontspanning geven en een mogelijkheid tot een bijzondere afstemming. Ik nodig je uit om de werking van het apparaat te gaan ervaren en kijk uit naar een wezenrijke ontmoeting.

 


Margreet Balder  |  Stoelmassage  |  Praktijk Bewust

Mijn naam is Margreet Balder. Ik ben Bewustzijnscoach. Jouw lichaam vertelt mij wat te doen bij een disbalans. Dit is mijn passie. De mensen die bij mij komen zeggen dat in mijn praktijk een ontspannen sfeer heerst. Men voelt zich snel thuis.

Vanuit dat gevoel kom je veel gemakkelijker tot de kern van jouw probleem, en daarmee tot de sleutel van de oplossing. Een helder Bewustzijn. Voor mij is het elke keer een fantastische uitdaging om met een uniek persoon (jij dus), aan de slag te gaan. Jouw lichaam geeft aan waar je onbewuste spanning zit. Ik ga daarmee aan het werk.

Door in het echt contact te maken met deze gevoelens en te luisteren naar de signalen van het lichaam ontstaat er vaak ruimte en kunnen geheel nieuwe inzichten boven komen drijven. Deze bewustwording en doorvoelde inzichten, in combinatie met het zelfregulerend vermogen van het lichaam wat aangeraakt is, kunnen uiteindelijk leiden tot innerlijke groei, ontwikkeling en heling.

Door steeds meer te worden wie je werkelijk bent kun je steeds beter verantwoordelijkheid nemen voor en invloed uitoefenen
op de kwaliteit van je eigen leven. Je bent steeds beter in staat om keuzes van binnenuit te maken en van daaruit jouw eigen richting te kiezen.

 


Irene Vijn  |  Energetisch Lichaamswerk  |  Grond onder je voeten

Ik ben Irene, een vrouw met ruime levenservaring. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bewustzijnsontwikkeling. Onder andere heb ik de Rebalancing-opleiding gedaan, Trager-opleiding, Acces Bars, ET-healing en Intuïtief Meesterschaps cursus. Al deze opleidingen en cursussen hebben er toe geleid dat ik nu een eigen praktijk voor intuïtieve healing, coaching en massage heb.

Ik stem mij af op jou en voel wat er nodig is. Iedere sessie of behandeling is daardoor ook weer anders. Je verbonden voelen met de aarde, met de mensen, de dieren en de planten om je heen. Jezelf ‘gewoon’ voelen en kunnen en durven zijn en doen wie je echt bent.

 


Marjan Rouschop  |  Het Voelen voorbij Verhalen  |  Grond onder je voeten

Als je met iets worstelt maakt je denken overuren, en onze mind is onwijs goed in verhalen maken over het waarom en waardoor en en ………….. Helaas lost dit niets op, je voelt je er niet beter door en je mind blijft alleen maar het verhaal herhalen. Wat wel helpt is contact maken met je lichaam. De onderdrukte energie van emoties en gevoelens toestaan die door de mind onderdrukt worden met het “mooie” verhaal. Energie wil gevoeld worden, stromen.

Als lichaamsgericht counselor, energiewerker en ervaringsdeskundige in denken, begeleid ik je in het weer contact maken met je eigen lichaam. 
Door bewust de energie van jouw emoties en gevoelens te voelen maak je ruimte voor jouw authentieke zelf. 
Je gaat van je -denken- naar je -voelen- naar -jouw inzicht-, waardoor je de keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Durf je de ontmoeting met jezelf en jouw authentieke energie aan?

Een ander kan jou niet vertellen wat jij moet doen.
De antwoorden die je zoekt zijn alleen in jezelf te vinden.

 


Heiko Sportel & Clementine Noordzij  |  Familie opstellingen  |  Helderheid & Clé de soul coaching

Wij zijn Heiko Sportel en Clementine Noordzij, beiden opgeleid tot systemisch coach/therapeut volgens de klassieke familieopstellingen leer van Bert Hellinger. Vanuit onze eigen coaching praktijken (respectievelijk Helderheid en Cle de Soul Coaching) begeleiden wij o.a. familieopstellingen.

Opstellingen zijn zeer krachtig en bekrachtigend. De methode is heel pragmatisch en down to earth. We houden eerst een kort gesprek over jouw thema, verlangen of terugkerend patroon waar je geen grip op lijkt te krijgen. De focus is daarbij op de feitelijke gebeurtenissen binnen je familiesysteem. Dat gebruiken we vervolgens als startpunt voor een mini opstelling met een van ons als representant. Zelfs in een eenvoudige kleine opstelling kan de verborgen waarheid - letterlijk - zichtbaar worden. Dat voelen en ervaren raakt de ziel. Een begin van heling en transformatie kan worden gemaakt.

Welkom om te komen ontdekken met ons!

 


Marion van Schagen  |  Je verbinden met je Bron  |  Het Licht  Praktijk voor bewustwording

Voel jij je moe, bang, radeloos, afgescheiden? Heb je het idee overgeleverd te zijn aan krachten buiten jezelf? Voel je dat je klaar bent met je slachtofferschap, met je overgeleverd voelen. Ben je klaar met je macht aan wat of wie dan ook uit handen te geven? Ben je er aan toe om te gaan voor het hoogste potentieel in jou? Om dat wat (waarschijnlijk al jaren) gemanifesteerd wil worden, nu te gaan leven? Ontdekken dat je al heel en compleet bent. Dat je Goddelijk perfect bent, met al je mooie en minder mooie kanten.
In deze nieuwe tijd wordt je uitgenodigd om je te verbinden met je essentie, je Goddelijke zelf om van daaruit jouw waarheid naar buiten te brengen. Dan voel je je energiek, krachtig, je weet, je bent verbonden, je voelt innerlijke vrijheid, vreugde. Puur bewustzijn.

Ik ben Marion van Schagen. Ik begeleid mensen energetisch bij het (weer) op zich nemen van de eigen verantwoordelijkheid voor hun leven. Ik bied je een uitnodigende ruimte aan om jezelf te verbinden met je bron. Om te ontdekken dat die kracht, die rust, die vrede, die harmonie, die stille staat waaruit alles ontstaat in jóu aanwezig is. Door mijn heldervoelende en helderwetende waarnemingsvermogen kom ik snel tot de kern. Ik schud je op een liefdevolle, ondersteunende en soms confronterende manier wakker. Inzichten en acties die ervoor zorgen dat jij je eigen verantwoordelijkheid over je leven (weer) op je neemt.

Wat brengt dat:
• Rust; je emoties komen tot bedaren en het wordt stiller in je hoofd
• Innerlijk weten; ervaren dat je helemaal goed bent zoals je bent
• Veiligheid; thuiskomen in je lichaam en genieten van het hier op aarde zijn
• Energie; je krijgt weer zin om dingen te gaan ondernemen
• Vreugde; de grondtoon van wie je werkelijk bent
• Vrijheid: uit de ratrace, uit het geleefd worden naar het opnemen van eigenverantwoordelijkheid. Dat doen waar jij gelukkig van  wordt.
• Harmonieuze relaties: jij verandert iets in jezelf en dat heeft direct uitwerking op de mensen om je heen

 


 

  • Wakker bewust zijn
    Organisator van Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org