Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij

15nov
Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij 15 NovemberNov 2020 13:30 - 16:30

ProeverijWakker bekrachtigt

Team Consultgevers  |  15 november  |  13.30 - 17.00u  |  20 euro

De naam dekt nu ook de lading
Onze altijd druk bezocht Spirituele Proeverij heeft een andere naam gekregen, Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij!

We willen hiermee benadrukken dat ieder Mens Kracht in zichzelf draagt. Dat is soms maar deels voelbaar of meetbaar, daarom kun je er voor kiezen samen te werken met een consultgever. Jouw Kracht kun je ondersteunen of versterken met inzicht en energetische begeleiding.

Inzicht is keuzevrijheid
Je krijgt dus geen adviezen maar bepaalt zelf op basis van de informatie die je krijgt, wat voor jou het beste is en welke keuzes jij kunt maken. Bij een lichaam- of energetisch consult is het je lichaam dat informatie geeft, al dan niet via de consultgever. Ook hier ben jij degene die aan het roer zit, en op basis van die informatie bij kunt sturen in je leven.

Zichtbaar
Achter de schermen werkten we al op die manier, we spreken er nu meer over. We willen jouw kracht samen met jou meer zichtbaar laten worden. Sommige dingen blijven zoals voorheen. Je hoeft als deelnemer niet rond te lopen om te kiezen welk consult je wilt gaan doen, dat doe je van tevoren. Daardoor is de sfeer rustig en ontspannen, en kun je de 'warme jas' die het team consultgevers en onze vrijwilligers vormen, nog meer ervaren. Er is die middag thee en koek (gratis), en tegen vriendelijke prijzen is er ook soep en hartige taart verkrijgbaar.

Praktisch
Bij het aanmelden geef je aan wat jouw voorkeurs-consult is. Wij doen er dan een tweede consult bij, dat is een verrassing. Een paar dagen voor de Proeverij krijg je een mail met de aanvangstijd van je eerste consult.

In Wakker is het mogelijk om veilige en volgens de adviezen aanwezig te zijn. Mochten de dan geldende maatregelen aanleiding geven tot annulering van dit evenement dan krijg je uiteraard je investering terug.

Spelregels
* De Proeverij is alleen op afspraak, vooraf aanmelden is verplicht
* Je ontvangt 2 consulten van twintig minuten
* Je geeft bij aanmelding je eerste keuze door, het tweede consult wordt door Wakker ingevuld en blijft nog even een verrassing
* Kaarten kosten €20,-
* Als de maatregelen aanleiding geven tot annulering van dit evenement, dan krijg je het bedrag teruggestort
* De deur gaat open een half uur voor aanvang
* Tussen de consulten door is er ruimte voor thee of een hartige versnapering, of het uitwisselen van ervaringen

Voorkeur aangeven
Zodra je een ticket boekt en gaat afrekenen (pagina 'Factuurgegevens')zie rechts in beeld een vakje met 'Extra Informatie' en 'Bestelgegevens' Daar vul je je voorkeur in.

DIT ZIJN ONZE CONSULTGEVERS

 


Marjan Rouschop  |  Het Voelen voorbij Verhalen

Als je met iets worstelt maakt je denken overuren, en onze mind is onwijs goed in verhalen maken over het waarom en waardoor en en ………….. Helaas lost dit niets op, je voelt je er niet beter door en je mind blijft alleen maar het verhaal herhalen. Wat wel helpt is contact maken met je lichaam. De onderdrukte energie van emoties en gevoelens toestaan die door de mind onderdrukt worden met het “mooie” verhaal. Energie wil gevoeld worden, stromen.

Als lichaamsgericht counselor, energiewerker en ervaringsdeskundige in denken, begeleid ik je in het weer contact maken met je eigen lichaam. 
Door bewust de energie van jouw emoties en gevoelens te voelen maak je ruimte voor jouw authentieke zelf. 
Je gaat van je -denken- naar je -voelen- naar -jouw inzicht-, waardoor je de keuzes kunt maken die echt bij jou passen. Durf je de ontmoeting met jezelf en jouw authentieke energie aan?

Een ander kan jou niet vertellen wat jij moet doen.
De antwoorden die je zoekt zijn alleen in jezelf te vinden.

 


Joost van den Berg  |   Quantum Personal Methode

Op de Proeverij in Wakker kun je op een speelse en leuke manier kennismaken met de methode van deze tijd, het werken met zuiver bewustzijn en intentie. Je ervaart hoe het is om snel en eenvoudig je lichaam in balans te brengen en je maakt kennis met tijdreizen. Om zo het zelfhelend vermogen, je wezen aan het werk te zetten en te activeren, en jouw thema's en issues op te lossen.

Al onze klachten, of ze nou fysiek van aard zijn, emotioneel of mentaal, worden in wezen veroorzaakt door verstoringen in ons energiesysteem. Deze kunnen vele oorzaken hebben: ervaringen uit dit leven, ervaringen uit vorige levens, wat je via het DNA van je ouders krijgt en tijdens je opvoeding wordt aangeleerd. En dan staan we ook nog onder invloed van diverse collectieve groeperingen en energiesystemen. Op deze verstoringen kunnen we met ons verstand meestal geen vat krijgen. Ze zijn als een kras in een oude grammofoonplaat. Ze creëren steeds weer dezelfde ervaringen. Met Quantum Personal, mijn zelf ontwikkelde werkwijze, kunnen deze verstoringen vrijgegeven of getransformeerd worden.

Ik maak hierbij de vergelijking met de computer. Gaandeweg je leven komen er steeds meer bestanden, bits en programma's op je harde schijf. En wat gebeurt er als een computer te vol is? Juist, hij wordt trager of loopt zelfs vast. We kunnen met ons bewustzijn eenvoudig deze bestanden die niet op jouw harde schijf horen verwijderen, en we downloaden die informatie en programma's die je nodig hebt.

Ik heb opleidingen gevolgd in NLP, Touch of Matrix, Psych-K, Life the Connection, Hypnose en Familieopstellingen. Daaruit is een krachtige en unieke werkwijze voortgekomen.

 


Irene Vijn  |  Energetisch Lichaamswerk

Ik ben Irene, een vrouw met ruime levenservaring. Ongeveer 20 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen bewustzijnsontwikkeling. Onder andere heb ik de Rebalancing-opleiding gedaan, Trager-opleiding, Acces Bars, ET-healing en Intuïtief Meesterschaps cursus. Al deze opleidingen en cursussen hebben er toe geleid dat ik nu een eigen praktijk voor intuïtieve healing, coaching en massage heb.

Ik stem mij af op jou en voel wat er nodig is. Iedere sessie of behandeling is daardoor ook weer anders. Je verbonden voelen met de aarde, met de mensen, de dieren en de planten om je heen. Jezelf ‘gewoon’ voelen en kunnen en durven zijn en doen wie je echt bent.

 


Sonja Verberne  |  Healy- of aura analyse

Tijdens de bekrachtigende proeverij kun je kennis maken met het zelfherstellende apparaat "Healy" dat werkt als een biofeedback-frequentiemachine. Het meet de energie van je lichaam, vindt de disharmonische frequenties en corrigeert deze. Het is alsof je eigen therapeut je meerdere malen per dag behandelt.

De Healy kan het immuunsysteem behandelen zodat je beter bestand bent tegen bacteriën en virussen tijdens deze winter. Daarbij kan het ontgiften, alle energiekanalen in evenwicht brengen en het zal je nooit de verkeerde energie geven, omdat het eerst je frequenties meet en aan zal sluiten waar jij bent. Dit kan niet fout gaan.

Omdat de Healy met frequenties werkt, kan het ook een analyse maken van jouw aura. We brengen dit prachtig in beeld ondersteund door een uitgebreide beschrijving waar jouw energielekken zitten en brengen deze in balans. De beschrijving en de diepte-inzichten krijg je mee via de app of mail. Tijdens de sessie zullen we hier dieper op ingaan.

De Healy is toegankelijk en te gebruiken door iedereen die interesse heeft in het zelf herstellend vermogen van de mens.

 


Frank Bakker  |  Bewustzijnsdeler

Een aantal jaar geleden heb ik er voor gekozen om de weg naar binnen te nemen en mijn bewustzijn te laten groeien. Van bankmedewerker naar ondernemerscoach, en van ondernemerscoach naar bewustzijnsdeler. In ons bedrijf Transitiekracht begeleid ik (samen met Anne Haanappel) mensen bij de groei van hun bewustzijn en levensvreugde.

Door het vele zelfonderzoek dat ik heb gedaan weet ik veel over de manipulatie in onze werkelijkheid en hoe wij daar als bewustzijnswezens in kunnen staan. Het herkennen van programma´s en rolpatronen (datgene waardoor de verbinding met onszelf onder druk komt te staan) is een essentieel onderdeel van het verkrijgen van inzicht.

Graag deel ik mijn inzichten en bewustzijn en stem deze af op jou, in het besef dat wij allemaal krachtwezens zijn. Door het vergroten van ons bewustzijn kunnen wij onszelf bekrachtigen. 

Wat zou je zijn wanneer je de verbinding met jezelf weer gaat voelen en ervaren?

 


Margreet Balder  |  Stoelmassage

Mijn naam is Margreet Balder. Ik ben Bewustzijnscoach. Jouw lichaam vertelt mij wat te doen bij een disbalans. Dit is mijn passie. De mensen die bij mij komen zeggen dat in mijn praktijk een ontspannen sfeer heerst. Men voelt zich snel thuis.

Vanuit dat gevoel kom je veel gemakkelijker tot de kern van jouw probleem, en daarmee tot de sleutel van de oplossing. Een helder Bewustzijn. Voor mij is het elke keer een fantastische uitdaging om met een uniek persoon (jij dus), aan de slag te gaan. Jouw lichaam geeft aan waar je onbewuste spanning zit. Ik ga daarmee aan de slag.

Door in het echt contact te maken met deze gevoelens en te luisteren naar de signalen van het lichaam ontstaat er vaak ruimte en kunnen geheel nieuwe inzichten boven komen drijven. Deze bewustwording en doorvoelde inzichten, in combinatie met het zelfregulerend vermogen van het lichaam wat aangeraakt is, kunnen uiteindelijk leiden tot innerlijke groei, ontwikkeling en heling.

Door steeds meer te worden wie je werkelijk bent kun je steeds beter verantwoordelijkheid nemen voor en invloed uitoefenen
op de kwaliteit van je eigen leven. Je bent steeds beter in staat om keuzes van binnenuit te maken en van daaruit jouw eigen richting te kiezen.


Anne Haanappel  |  Diepgaand Inzicht  |  Anders Contact Anne

Als ik mezelf vanuit dit moment in dit jaar (2020) zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn bronvermogen. Deze zorgt voor de nodige analoge informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen loopt: alles is energie.  Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij en heb meer optimisme in mij gekregen die er voor zorgdraagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met de huidige momenten.

Ieder mens bestaat uit verschillende energievelden, mentaal, emotioneel, lichamelijk als energetisch .Deze energievelden bevatten frequentietrillingen waar informatievelden in opgeslagen liggen. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken. Hierdoor maak ik makkelijker contact met de kernkwaliteiten die in de mens aanwezig zijn en die achter onze conditioneringen en verborgen ligt onder het onvermogen van de mens. Deze informatie kan ik vanuit een dieper bewustzijn aflezen van waaruit jij je vragen hebt en je inzichten op wilt. Hierdoor bied ik verrassende antwoorden en adviezen voor jong  en oud.

Met mijn heldere zichtvermogen en de mogelijkheid om via klanktaal/ lichttaal jou te ondersteunen en waarlijk te zien, kan ik informatie op gang zetten die jou bekrachtigen en de verbinding met jouw eigen wezenrijke bronvermogen vergroten. Na een "anderscontact" met mij ga jij met de nodige informatie en inspiratie naar huis. Ik kijk uit naar een wezenrijke ont-moeting met jou!

Om verandering vragen, verandering te willen ervaren en de verandering te willen zijn is de beste zoektocht de reis die jij naar binnen aangaat.
Want daar ligt de bron van al jouw informatie!
Laat mij jou inspireren, ondersteunen en samenwerken tijdens een ontmoeting.

 

 


 

  • Wakker bewust zijn
    Organisator van Bekrachtigende Bewustzijn Proeverij
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org