Boekpresentatie “een moderne magiër”

Wanneer:
16 november 2019 @ 15:00 – 17:00
2019-11-16T15:00:00+01:00
2019-11-16T17:00:00+01:00
Kosten:
Gratis
Contact:
Frank van Hemert
06 - 30835367

Boekpresentatie “een moderne magiër – deel 1: Waar zit het paranormale sleutelgat?”
Door: Frank van Hemert

een moderne magiër - deel 1: Waar zit het paranormale sleutelgat?

Op zaterdagmiddag 16 november presenteert Frank van Hemert zijn autobiografische roman “Een moderne magiër – deel 1: Waar zit het paranormale sleutelgat?” In deze roman beschrijft Frank zijn persoonlijke ontwikkeling als helderziende. Als paragnost maakt hij o.a. gebruik van de Tarot, I Tjing, numerologie en de kristallen bol. Hij doet helderziende waarnemingen en beoefent psychometrie.

Als kind was Frank al duidelijk anders dan andere kinderen. Zijn ouders noemden hem vaak “dingenzoeker” omdat hij allerlei verloren spullen razendsnel kon opsporen. In zijn jeugd ontdekte hij de grootsheid van zijn geest en leerde hij kaartleggen. Dit boek beschrijft precies die beginjaren.

Frank: “Naar aanleiding van mijn eerste roman ‘Veritas Compacta’ krijg ik vaak de vraag of ík de hoofdpersoon in dat verhaal ben. Mijn antwoord is dan meestal: ‘Nee, ik ben dat niet, al zijn sommige gebeurtenissen duidelijk geïnspireerd op mijn eigen verleden. Als je zou lezen wat mij allemaal écht is overkomen, dan geloof je het nooit.’ Eerlijk gezegd heb ik zelf ook moeite om het allemaal te geloven en ik was er nota bene zelf bij! Voor alle duidelijkheid: ik ben tegenwoordig wat minder actief als computer-programmeur/grafisch ontwerper. Ik bedrijf wat meer witte magie want met mijn mogelijkheden maak ik het leven van anderen graag aangenamer op een positieve manier en dat is pure magie!”

Programma:
* Welkomsttoespraak door Alida Holwerda
* Introductie door Bo Baden
* Korte lezing door Frank van Hemert
* Napraten en signeren boeken

Tijdens de presentatie kun je direct het boek aanschaffen. Het kost € 24,95 en ik signeer het uiteraard graag voor je! Iedereen is van harte welkom maar er is een beperkt aantal plaatsen. Wil je aanwezig zijn bij deze feestelijke boekpresentatie? Meld je dan aan via info@frankvanhemert.info.