Cosmic Cathedral | Kosmische Klankreis & Samenklank

15jun
Cosmic Cathedral | Kosmische Klankreis & Samenklank 15 JuniJun 2024 20:00 - 22:00

MeditatieMuziekWakker bekrachtigt

alida holwerda, Siem Ranoesetiko, m.m.v. Inez Vermooten  |  15 juni  |  20.00 - 22.00 uur
Witte Kerkje | 
Oudorp

 

In onze thuiswereld wordt voor ons gezongen.
Trillingen die de energie om- en door ons heen laten vibreren.
Als ondersteuning, bevestiging en viering van wie wij in essentie zijn.

Deze thuiswereld ook hier ervaren in onze gevoelswereld, zonder afsluiting, open en krachtig, dat kunnen we samen. Het horen en voelen van vibratie die voortkomt uit onszélf, frequenties gevuld en vervuld met ons bewustzijn.
Afstemmen op jezelf, autonoom en krachtig. Trillingen genererend die een bewustzijnsgemoedstoestand mogelijk maken waarin we kunnen ontkoppelen van filters. Voorbij de grenzen van de materie een landingsplatform genereren voor de op handen zijnde ontmoetingen met onze familie.

Deze avond wordt geopend door alida (flügelhorn) en Siem (gongs, klankschalen, symphonische percussie), in samenwerking met Inez Vermooten (vrije klanken, zang) en alle aanwezigen. In deze kosmische klankreis leggen we samen mogelijkheden open voor het dieper ervaren van het nulveld, je rechterhersenhelft, het JEH-SU’H JAH veld. Een vibratie van kracht, vrede, vertrouwen, vriendschap en respect, die onze blauwdruk is.

Gedurende deze klankreis zullen er momenten ontstaan waarin je je éigen frequentie kunt inbrengen middels jouw eigen instrument; je stem. Vrij klankend, samen zingend vanuit een vrij bewustzijn, zonder vorm of bladmuziek.
Afstemmen op jezelf, autonoom en krachtig, en dan het horen en voelen van vibratie die voortkomt uit onszelf. Frequenties gevuld en vervuld met ons bewustzijn. Trillingen genererend die een bewustzijnsgemoedstoestand mogelijk maken waarin we kunnen ontkoppelen van filters, voorbij de grenzen van de materie.

In deze kosmische klankreis leggen we in samenwerking met alle aanwezigen mogelijkheden open voor het dieper ervaren van het nulveld, je rechterhersenhelft, het JEH-SU’H JAH veld. Een vibratie van kracht, vrede, vertrouwen, vriendschap en respect, die onze blauwdruk is.
Een kosmische kathedraal met een koor van krachtige vibraties, ongekaderd en open. Trillingen die de energie om- en door ons heen laten vibreren als ondersteuning, bevestiging en viering van wie wij in essentie zijn.

Wil je liever luisterend aanwezig zijn dan is jouw aandacht de bekrachtiging voor de vibraties die ontstaan.

Datum: 15 juni
Tijd: 20.00 – 22.00
Locatie: Witte Kerkje, Kerkstraat 4, Oudorp
Uitwisseling: 20 euro, inclusief thee (Is het bedrag een uitdaging voor je, neem je dan even contact op?)

 

Siem Ranoesetiko speelt al van jongs af aan slagwerk en percussie. Zijn handelsmerk is zijn spontane, vrije en creatieve geest. Hij werkt met grote regelmaat samen met ensemble Spirit Connection, en een keur aan musici waaronder Ton Snijders, Atzko Kohazhi, Jyoti Verhoeff, Ute Kreidler, Norma Brooks, Aura Bouw, Mike del Ferro, Emiel Scholsberg en Eddy Koopman, waarmee hij zowel op het podium als in de studio mee samenwerkte.
cliqfrequency.nl

 

 

 

 

 

 

alida holwerda is bugeliste, studeerde bugel (flügelhorn) en orkestdirectie aan het conservatorium Alkmaar, was concertmeester bij het Noordhollands Fanfare Orkest, en dirigeerde jarenlang talloze blaasorkesten in Noord-Holland. Ze startte een praktijk en een holistisch centrum, Wakker bewust zijn in Alkmaar, geeft individuele sessies, workshops en trainingen met als kern; bewust zijn en bewustzijnswetenschappen.
Sinds een aantal jaren is ze met haar instrument een andere weg ingeslagen. Een vrije, niet aan akkoorden of bladmuziek gebonden vorm van musiceren die de mogelijkheid geeft spontaan en in het moment af te stemmen op sfeer en emotie.
alidaholwerda.nl

 

 

 

 

Komend uit een muzikaal nest, gaf Inez vóór ze aan haar studie begon aan het conservatorium al zanglessen en was dirigente van een koor. Dat breidde zich na haar examen snel uit tot een bloeiende jarenlange zanglespraktijk en meerdere wereldmuziekkoren.
Zingen vanuit t hart, mensen verbinden met zichzelf en met elkaar via de muziek is haar passie en ze krijgt iedereen aan het zingen.
Zelf zong ze veel in kleine zanggroepen, en trad daar mee op. Improvisatie en vrij zingen neemt daar nu steeds een grotere rol in.

 

 

 

  • Siem Ranoesetiko & alida holwerda
    Organisator van Cosmic Cathedral | Kosmische Klankreis & Samenklank
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org