Cosmic Cathedral | Soundjourney

21mei
Cosmic Cathedral | Soundjourney 21 MeiMei 2023 14:00 - 17:15

MeditatieMuziekWakker bekrachtigt

alida holwerda, Siem Ranoesetiko, m.m.v. Inez Vermooten  |  21 mei  |  14.00 - 17.15 uur
werkplaats Quinta Essentia | Zwaanshoek

 

In de reeds bevrijde werelden en in onze thuiswereld wordt voor ons gezongen. Trillingen die de energie om- en door ons heen laten vibreren. Als ondersteuning, bevestiging en viering van wie wij in essentie zijn.

Deze thuiswereld ook hier ervaren in onze gevoelswereld, zonder afsluiting, open en krachtig, dat kunnen we samen. Het horen en voelen van vibratie die voortkomt uit onszélf, frequenties gevuld en vervuld met ons bewustzijn.

Afstemmen op jezelf, autonoom en krachtig. Trillingen genererend die een bewustzijnsgemoedstoestand mogelijk maken waarin we kunnen ontkoppelen van filters. Voorbij de grenzen van de materie een landingsplatform genereren voor de op handen zijnde ontmoetingen met onze familie.

Deze middag wordt geopend door alida (flügelhorn), Siem (gongs, klankschalen, symphonische percussie) en m.m.v. Inez (zang) in een klankreis waarbij mogelijkheden worden opengelegd voor het dieper ervaren van je nulveld, je rechterhersenhelft, het Je’Shua veld. Een vibratie van kracht vrede, vertrouwen en vriendschap die onze blauwdruk is.

Gedurende deze klankreis zullen er momenten ontstaan waarin je jouw frequentie kunt inbrengen middels je eigen stem, vrij klankend, samen zingend vanuit een vrij bewustzijn zonder vorm of bladmuziek.
Wil je niet zingen dan is jouw aandacht de bekrachtiging voor de vibraties die ontstaan. Zo ontstaat het samenveld dat een boodschap zal zijn aan onze allianties, Wij Zijn Hier!

Datum: 21 mei
Tijd: 14.00 - 16.00 (deur open half uur van tevoren)
Locatie: Quinta Essentia, Spieringweg 913, Zwaanshoek
Investering: Vrije gave

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar alida@wakkerbewustzijn.nl)

 

Siem Ranoesetiko speelt al van jongs af aan slagwerk en percussie. Zijn handelsmerk is zijn spontane, vrije en creatieve geest. Hij werkt met grote regelmaat samen met ensemble Spirit Connection, en een keur aan musici waaronder Ton Snijders, Atzko Kohazhi, Jyoti Verhoeff, Ute Kreidler, Norma Brooks, Aura Bouw, Mike del Ferro, Emiel Scholsberg en Eddy Koopman, waarmee hij zowel op het podium als in de studio mee samenwerkte.
cliqfrequency.nl

 

 

 

 

 

 

alida holwerda is bugeliste, studeerde bugel (flügelhorn) en orkestdirectie aan het conservatorium Alkmaar, was concertmeester bij het Noordhollands Fanfare Orkest, en dirigeerde jarenlang talloze blaasorkesten in Noord-Holland. Ze startte een praktijk en een holistisch centrum, Wakker bewust zijn in Alkmaar, geeft individuele sessies, workshops en trainingen met als kern; bewust zijn en bewustzijnswetenschappen.
Sinds een aantal jaren is ze met haar instrument een andere weg ingeslagen. Een vrije, niet aan akkoorden of bladmuziek gebonden vorm van musiceren die de mogelijkheid geeft spontaan en in het moment af te stemmen op sfeer en emotie.
alidaholwerda.nl

 

 

 

 

Komend uit een muzikaal nest, gaf Inez vóór ze aan haar studie begon aan het conservatorium al zanglessen en was dirigente van een koor. Dat breidde zich na haar examen snel uit tot een bloeiende jarenlange zanglespraktijk en meerdere wereldmuziekkoren.
Zingen vanuit t hart, mensen verbinden met zichzelf en met elkaar via de muziek is haar passie en ze krijgt iedereen aan het zingen.
Zelf zong ze veel in kleine zanggroepen, en trad daar mee op. Improvisatie en vrij zingen neemt daar nu steeds een grotere rol in.

 

 

 

  • Siem Ranoesetiko & alida holwerda
    Organisator van Cosmic Cathedral | Soundjourney
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org