Cosmic Cathedral | Kosmische Klankreis & SamenKlank

2jul
Cosmic Cathedral | Kosmische Klankreis & SamenKlank 02 JuliJul 2023 14:30 - 17:00

MeditatieMuziekWakker bekrachtigt

alida holwerda & Siem Ranoesetiko i.s.m. Anne Haanappel |  2 juli  |  14.30 - 17.00 uur
Witte Kerkje | Terheijden (Breda)

 

In onze thuiswereld wordt voor ons gezongen.
Trillingen die de energie om- en door ons heen laten vibreren.
Als ondersteuning, bevestiging en viering van wie wij in essentie zijn.

Deze thuiswereld ook hier ervaren in onze gevoelswereld, zonder afsluiting, open en krachtig, dat kunnen we samen. Het horen en voelen van vibratie die voortkomt uit onszélf, frequenties gevuld en vervuld met ons bewustzijn.

Afstemmen op jezelf, autonoom en krachtig. Trillingen genererend die een bewustzijnsgemoedstoestand mogelijk maken waarin we kunnen ontkoppelen van filters. Voorbij de grenzen van de materie een landingsplatform genereren voor de op handen zijnde ontmoetingen met onze familie.

Deze middag wordt geopend door alida (flügelhorn) en Siem (gongs, klankschalen, symphonische percussie), in samenwerking met Anne (vrije klanken, zang en/of codes) en alle aanwezigen. In deze kosmische klankreis leggen we samen mogelijkheden open voor het dieper ervaren van het nulveld, je rechterhersenhelft, het JEH-SU’H JAH veld. Een vibratie van kracht, vrede, vertrouwen, vriendschap en respect, die onze blauwdruk is.

Gedurende deze klankreis zullen er momenten ontstaan waarin je je éigen frequentie kunt inbrengen middels jouw eigen instrument, je stem. Vrij klankend, samen zingend vanuit een vrij bewustzijn, zonder vorm of bladmuziek.
Afstemmen op jezelf, autonoom en krachtig, en dan het horen en voelen van vibratie die voortkomt uit onszelf. Frequenties gevuld en vervuld met ons bewustzijn. Trillingen genererend die een bewustzijnsgemoedstoestand mogelijk maken waarin we kunnen ontkoppelen van filters, voorbij de grenzen van de materie.

In deze kosmische klankreis leggen we in samenwerking met alle aanwezigen mogelijkheden open voor het dieper ervaren van het nulveld, je rechterhersenhelft, het JEH-SU’H JAH veld. Een vibratie van kracht, vrede, vertrouwen, vriendschap en respect, die onze blauwdruk is.
Een kosmische kathedraal met een koor van krachtige vibraties, ongekaderd en open. Trillingen die de energie om- en door ons heen laten vibreren als ondersteuning, bevestiging en viering van wie wij in essentie zijn.

Wil je liever luisterend aanwezig zijn dan is jouw aandacht de bekrachtiging voor de vibraties die ontstaan.

Datum: 2 juli
Tijd: 14.30 – 17.00
Locatie: Witte Kerkje, Hoofdstraat 1, Terheijden (Breda)
Uitwisseling: 22 euro, inclusief thee (Is het bedrag een uitdaging voor je, neem je dan even contact op?)
Organisatie: Nieuw Bewustzijn Event, Breda. www.nieuwbewustzijnevent.nl

 

Siem Ranoesetiko speelt al van jongs af aan slagwerk en percussie. Zijn handelsmerk is zijn spontane, vrije en creatieve geest. Hij werkt met grote regelmaat samen met ensemble Spirit Connection, en een keur aan musici waaronder Ton Snijders, Atzko Kohazhi, Jyoti Verhoeff, Ute Kreidler, Norma Brooks, Aura Bouw, Mike del Ferro, Emiel Scholsberg en Eddy Koopman, waarmee hij zowel op het podium als in de studio mee samenwerkte.
cliqfrequency.nl

 

 

 

 

 

 

alida holwerda is bugeliste, studeerde bugel (flügelhorn) en orkestdirectie aan het conservatorium Alkmaar, was concertmeester bij het Noordhollands Fanfare Orkest, en dirigeerde jarenlang talloze blaasorkesten in Noord-Holland. Ze startte een praktijk en een holistisch centrum, Wakker bewust zijn in Alkmaar, geeft individuele sessies, workshops en trainingen met als kern; bewust zijn en bewustzijnswetenschappen.
Sinds een aantal jaren is ze met haar instrument een andere weg ingeslagen. Een vrije, niet aan akkoorden of bladmuziek gebonden vorm van musiceren die de mogelijkheid geeft spontaan en in het moment af te stemmen op sfeer en emotie.
alidaholwerda.nl

 

 

 

 

 

Anne Haanappel: Als ik mezelf vanuit dit moment zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn eigen bronvermogen. Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij dat er voor zorgdraagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met deze huidige dagelijkse werkelijkheid.
Dit zelf vrijgezette Bron-bewustzijn, zorgt voor de nodige eigen informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen lopen: alles is energie. Deze bevat frequentietrillingen waar informatievelden in opgeslagen liggen. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controle lagen om te kijken en velden uit te lezen. 

Ik sta dicht in contact met welwillende Sterrenallianties die met ons in contact staan, en willen komen staan, en nu nog achter de controle tijdlijnen, zich beschikbaar stellen. Wanneer wij vanuit eigen kracht onze vermogens terugzetten en ons bewustzijn vergroten, staan zij tot onze beschikking om steeds meer in samenwerking te komen en zo de nodige informatie uit te gaan wisselen.
Zo krijg ik via het contact ook de vrij gesproken taal of klanken mee waarin codes en ons eigen herinnering/herenigings-informatie beschikbaar wordt gesteld. Eigenbereidheid om dit contact toe te staan waardoor het mogelijk is om deze informatie via mij door te laten stromen en met jou of meerdere te delen. Dit kan zorgen voor de nodige activering in het eigen bewustzijn om meer en meer het eigen autonome veld van je eigen kernkwaliteit terug te gaan zetten in dit matrixbewustzijn.

  • Siem Ranoesetiko & alida holwerda
    Organisator van Cosmic Cathedral | Kosmische Klankreis & SamenKlank
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org