De illusie doorgeprikt! Een reis door onze verborgen geschiedenis.

8dec
De illusie doorgeprikt! Een reis door onze verborgen geschiedenis. 08 DecemberDec 2021 19:30 - 05 JanuariJan 2022 22:00

LezingVerdiepingWakker bekrachtigt

Anton Verlaan  |  8 december  |  19.30 - 22.00 uur  |  €12,50

Kennis is macht
De huidige tijd waar we nu in leven roept veel vraagtekens op: Je wel of niet laten vaccineren? Zijn mondkapjes nu wel of niet effectief? Ben je het wel of niet eens met de maatregelen van de overheid? Om deze vragen voor jezelf goed te kunnen beantwoorden hebben we kennis nodig, een open vizier en een kritische blik. Volg je naadloos op wat de overheid zegt of heb je een knagend gevoel dat er meer speelt of dat het anders kan? Anton Verlaan is vroeger leraar geweest en verdiept zich nu vooral in de geschiedenis. Zijn onderzoekende geest heeft hem tot verrassende en schokkende ontdekkingen doen komen. Graag wil hij een stukje van zijn kennis en zoektocht met u delen. Als u meer wilt weten over wat er al eeuwenlang allemaal achter de schermen speelt in de politiek en in de farmaceutische industrie, of eenvoudig wat meer kennis zou willen hebben om de huidige ontwikkelingen in de maatschappij in een breder perspectief te zien, kom dan naar deze lezing!

Je gaat het pas zien als je het door hebt
Aan de hand van een stuk geschiedenis van de vroegere en huidige machthebbers in Europa, laat Anton zien hoe er veel meer is te ontdekken dan dat wat wij in het dagelijks nieuws zien. Door het presenteren van feiten kunt u zelf tot uw eigen conclusies komen! Ga mee op ontdekkingsreis in deze twee uur en laat u meenemen in een wereld waar verleden en heden nauw met elkaar verbonden zijn, en wat u nieuwe perspectieven zal geven op de huidige wereldwijde crisis. Het is een presentatie van de geschiedenis vanaf de Franse revolutie rond 1800 met aandacht voor de rol van de farmaceutische industrie, de staten en het ‘grote geld’. Vooral de laatste 70 jaar na WO-2 is een fascinerende periode waaruit blijkt dat er een machtsspel boven onze hoofden wordt gespeeld. Het doel van de presentatie is je bewust te maken van deze verborgen geschiedenis van de mensheid, waarin we geconfronteerd worden met manipulatie en bedrog op hoog niveau, en wat dat betekent voor ons huidige manier van leven. Dit heeft invloed op jouw dagelijks leven! Eigenlijk zou iedere bewuste en betrokken burger dit moeten weten! Als je het eenmaal ziet kun je het niet meer ‘niet zien’. Daarom de titel ‘…De illusie doorgeprikt…’ De presentatie eindigt met een hoopvolle visie.

Datum
Woensdag 8 december

Tijd:
19.30 - 22.00 uur

Investering
€ 12,50 inclusief koffie/thee

 

  • Anton Verlaan
    Organisator van De illusie doorgeprikt! Een reis door onze verborgen geschiedenis.
    Anton Verlaan is 60 jaar en woont al 25 jaar in Alkmaar. Ooit opgeleid als leraar werkt hij nu als leeradviseur voor bedrijven. In zijn vrije tijd roeit hij, coacht en coacht roeiers. Hij leest veel, vond geschiedenis altijd al leuk, en deze zoektocht heeft hem zelf ook weer verrast. Zijn kennis wil hij graag delen.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org