De kracht van je lach: Mensbelevingsdag

8jan
De kracht van je lach: Mensbelevingsdag 08 JanuariJan 2022 10:00 - 16:00

Workshop

Anne Haanappel  |  8 januari  |  10.00 - 16.00 uur  |  65 euro

De kracht van onze lach!
Op deze mensbelevingsdag gaan we samen onze gene, ongemakken en onzekerheden voorbij en onze lach inzetten.

Onze lach inzetten om los te laten en vrij te zetten van wat ons klein houdt of wat ons nog van onze grootsheid afhoudt.
Vaak zitten we vast in overtuigingen en conditioneringen, ook de weg van bewust worden en zelfreflecties toepassen is niet altijd zo gemakkelijk. We willen ons graag inzetten voor onszelf en langzaam worden we bewuster van onze eigen ‘persoonlijkheids’ programma’s.

Besef
Onze eigen stappen naar volledige bewustzijn maken het vaak (te) zwaar en moeizaam, alles wordt iets té serieus genomen en vaak gaan we onze grootste hulp in ontwaken, onze lach, voorbij.
Wat als we ons beseffen wat er werkelijk met ons lichaam en geest gebeurt, als we waarlijk vrijheid maken en voelen om de lach te stimuleren. Dan zien we dat lachen een bijdrage levert in ons proces van vrijzetten van je Wezen-rijkezelf!

Jezelf vrijmaken om te gaan lachen omdat het kan zonder dat daar eerst iets tegenover hoeft te staan. Vaker je lach stimuleren trilt dat wat weerstand biedt los. En wat loskomt maakt dat we meer en meer gaan resoneren en stromen in de lijn met ons Bronvermogen.

Alles is welkom
Ik ga samen met jou onze onzekerheden, ongemakken en gene aan, door lach activerende stimulerende oefeningen. Die vergroten de verbinding van eigenwaarde en groepswaarde waardoor er een vrije lach los komt.
Van schaterlach tot glimlach: alles mag en kan er zijn. Ook de traan is, hoe gek ook, voor ons een warm welkom op deze dag.

De lach
Maakt vrij
Ontspant
Voelt plezierig in het lijf
Geeft een geluksgevoel door in het lichaam
Geeft je het gevoel dat je meer actief leeft
Bouwt aan zelfvertrouwen
Geeft Kracht
Wanneer we ‘puur’ lachen activeren wij (volgens mijn idee) het kwantumveld met een factor 10 dan wanneer we met gepaste emotie reactie geven in het kwantumveld.
Bij lachen komen *stoffen in ons lichaam vrij die zeer belangrijk zijn!
Wil jij meedoen geef je dan op.

*Deze stoffen zijn het geluks-hormoon endorfine, serotonine en dopamine. Zij hebben een kalmerend en pijnstillend effect en zorgen dus voor ontspanning en zijn bloeddrukverlagend.

Praktische informatie 
Datum: 8 januari
Tijdstip: van 10:00 uur tot 16:00 uur (inloop vanaf 9:30 uur)
Locatie: Wakker Bewust Zijn aan de Westerweg 14 in Alkmaar
Kosten: € 65,00

Draag makkelijk zittende en niet knellende kleding en neem even een dekentje en of matje mee voor wanneer we gaan afsluiten met een ontspannende meditatie.
Overig: neem je eigen lunch mee, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Anne Haanappel
    Organisator van De kracht van je lach: Mensbelevingsdag
    Als ik mezelf vanuit dit moment in dit jaar (2020) zou omschrijven dan kan ik voelen dat ik een zeer sterke verbinding heb gemaakt met mijn bronvermogen. Deze zorgt voor de nodige analoge informatie vanuit vrije energievelden die overal in, om en door ons als mens heen loopt: alles is energie. Ik voel mij vrijer, krachtiger in het aanwezige in mij en heb meer optimisme in mij gekregen die er voor zorg draagt dat mijn van origine vrolijke aard en de krachtige behulpzaamheid in karakter steeds meer synchroniseert met de huidige momenten. Mijn bronverbinding maakt dat de informatie vrijkomt om buiten de waarneming van de matrix-controlelagen om te kijken. Hierdoor maak ik makkelijker contact met de kernkwaliteiten die in de mens aanwezig zijn en die achter onze conditioneringen en verborgen ligt onder het onvermogen van de mens. Met de heldere zichtvermogen en de mogelijkheid om via klanktaal/ lichttaal jou te ondersteunen en waarlijk te zien, kan ik informatie op gang zetten die jou bekrachtigen en de verbinding met jou eigen wezenrijke bronvermogen vergroten. Ik kijk uit naar een wezenrijke ont-moeting met jou!
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org