De Yager Code in de praktijk

8sep
De Yager Code in de praktijk 08 SeptemberSep 2024 13:00 - 17:00

Workshop

Joost van den Berg  |  8 september  |  13.00 - 17.00 uur

 

Graag neem ik deze middag mee in de wereld van de Yager Code®. Een techniek ontdekt door Dr. Edwin Yager Ph.D, professor aan de medische faculteit van Californië in San Diego, waarmee het mogelijk is om geconditioneerde denk- en handelswijzen zonder toepassing van een formele inductie te veranderen. Door toepassing van logische stappen vindt er communicatie plaats met een deel van onze geest, door Dr. Yager ‘Centrum’ genoemd, die in staat is om ongewenste geloofsovertuigingen zelfstandig te corrigeren.

De techniek werkt als een virusscanner op de PC. Het zoekt in je onderbewustzijn naar oorzaken en bronnen die daarin zijn opgeslagen en die belemmeringen of klachten veroorzaken. Vervolgens wordt die informatie ('delen' genoemd) gewijzigd en aangepast aan de meest recente inzichten en kennis.

Deze dag krijg je informatie hoe de Yager Code werkt en we gaan er deze dag zelf mee aan de slag.

Praktisch
Datum: 8 september
Tijd: 13.00 - 17.00. Inloop half uur van tevoren
Investering: €50,-

 

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Angela Immink
    Organisator van De Yager Code in de praktijk
    Droom-Doen-Durf Transformatiecoach - Trainer Angela in 10 woorden: gepassioneerd, empathisch, enthousiast, gedreven, warm, verbindend, chaotisch, im-perfectie, non nonsens, liefde! Ik wilde eigenlijk verpleegkunde studeren, omdat ik al vroeg mateloos gefascineerd was door de werking van lichaam en het brein. Bovendien wist ik toen al dat iemand liefde en aandacht geven veel verschil kan maken. Helaas was ik in die tijd vrij volgzaam en deed ik wat anderen van mij verlangden en volgde jaren het pad zoals ik dacht dat een ander mij wilde zien. Een masker verborg hierin mijn ware gezicht. Wat mij in mijn werk in gezondheidszorg intrigeerde was de mentale gesteldheid van onze patiënten. Verbijsterd hoeveel patiënten onrust en mentale disbalans ervaarden. Met medicatie wordt de klacht verdoofd maar de oorzaak niet weggehaald. Terwijl ons brein zo plastisch is. Mijn drijfveer kwam boven en nu voelde ik waar ik nog wat te doen had. Mijn missie is geboren. In mijn rugzak zit veel gereedschap en in mij hart veel liefde. het verlies van mijn 2 boers. Het leven met eetstoornis en perfectionisme heeft me veel gebracht. Heel veel! Dit stukje verleden heb ik autodiact overleeft en daardoor weet ik nu bij deze doelgroep precies de juiste snaar en de juiste begeleiding met een warme hand, doeltreffend te omarmen. Leven vanuit compassie waardoor, mildheid, zelfliefde, acceptatie, oordeelloosheid, diepere contact, gevoel en vertrouwen zich ontvouwd. Hoe geweldig is het om mensen te begeleiden naar een gelukkiger leven! Met trainingen en workshops die gericht zijn op persoonlijke groei en ontwikkeling. Persoonlijk leiderschap binnen het team. Effectieve communicatie is de sleutel tot zachtere, meer respectvolle interacties, en het versterkt altijd het zelfvertrouwen en het resultaat.Ik geloof sterk dat iedereen over de interne middelen beschikt om zijn of haar gestelde doelen te bereiken. Ieder mens heeft unieke kwaliteiten en talenten.In mijn trainingen kan ik mijn energie en passie om individuen, teams en bedrijven in hun kracht te zetten, volledig benutten. Denk hierbij ook aan het doorbreken van belemmerende patronen, nieuwe installeren, doelen stellen, inzichten en transformatie naar nieuw gedrag. Het draait allemaal om het vrijmaken van innerlijke kracht en het bereiken van het volledig potentieel, zowel individueel als binnen een team. Communicatie is de bron van het resultaat, mits het juiste gereedschap wordt aangereikt. Mijn kist zit er vol van.!! Met Warme groet, Angela
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org