EFT om je Angst te Overwinnen en de Vrije Versie van Jezelf te worden

Wanneer:
18 december 2018 @ 19:30 – 21:45
2018-12-18T19:30:00+01:00
2018-12-18T21:45:00+01:00
Kosten:
€15 p.p.
Contact:
Sonja Verberne
06 22741509

EFT om je Angst te Overwinnen en de Vrije Versie van Jezelf te worden
Door Sonja Verberne

Alleen al in Amerika lijden meer dan 40 miljoen mensen aan een angststoornis of een gerelateerde mentale aandoening. Ben jij één van die mensen die constant iets aan het hoofd hebben en kun je je gedachten niet stilzetten?
Gevoelens zoals angst, oververmoeidheid, je intens verantwoordelijk voelen met daarbij het gevoel dat snel en vaak alles te veel is, lijkt normaal te zijn geworden in deze tijd. “Zo is het nou eenmaal”, vertellen wij onszelf. “Het is gehaast, het is druk, het een na het ander, alles stapelt zich op, tot een punt dat het moeilijk wordt om nog vrij adem te halen.”

Wij hebben patronen ontwikkeld en een manier waarop we voelen en denken, die ons gewoon niet dienen en ook niet duurzaam blijken te zijn. Deze patronen leiden tot onbekende pijnen in ons lichaam; evenals medische aandoeningen waarbij we de neiging hebben om de schuld te geven aan virussen, bacteriën of andere externe factoren.

Deze patronen zorgen ervoor dat we gestrest, angstig en niet lekker in ons vel zitten en toch lopen we dagelijks zo rond. Zij zijn het waardoor we slecht slapen en niet het gewicht verliezen wat we willen. Zij laten ons voelen dat er veel te veel op ons bordje ligt en er nooit geen einde komt aan de stress! Zij voorkomen dat we in het moment aanwezig zijn en kunnen genieten van ons leven.

Maar er is een manier om deze patronen te veranderen en onze stress en angsten los te laten, om onze negatieve emoties te verwerken, en het herhalen van negatieve patronen te stoppen. Uiteindelijk is dit niet onze natuurlijke staat van zijn.

Als jij jezelf in het bovenstaande herkent, zorg dan dat je erbij bent! Ik kijk er naar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan.