26jun

Energy Clearing And Healing

26 JuniJun 2020 18:30 - 19:30

Bijeenkomst

Energy Clearing And Healing
Door: Frank van Hemert

Energie is leven
Het gehele universum bestaat uit pure energie. Alles wat we denken, voelen, doen, geloven en onthouden draait om energie. Hoe we ons voelen over een persoon of een situatie is gebaseerd op energie die we er in het verleden aan hebben besteed en die we er nu nog steeds aan besteden. De manier waarop we over onszelf denken, onze perceptie over de wereld, ons leven, onze geschiedenis; kortom alles is gebaseerd op energie.

Stress ontstaat als je ergens teveel energie voor gebruikt en daardoor over je eigen grenzen heen gaat. Stress kennen we allemaal. Vooral in deze tijd is er bijna niet aan te ontkomen. We jagen maar door terwijl we weten dat het ons eigenlijk teveel energie kost. Als je dan niet oppast en je stress drastisch vermindert, kan dat tot ernstige klachten leiden. Doe er nu wat aan en kom aanstaande vrijdagavond lekker ontspannen tijdens een uurtje “Energy Clearing And Healing”!

Stressreductie
Om alle negatieve energie kwijt te raken en daardoor verfrist verder te kunnen met je leven is deze Energy Clearing en Healing een aanrader. In een kleine kring beleven we een geleide fantasie en geven onze geest daardoor een enorme clearing, te vergelijken met het opschonen van je harde schijf.

Inzicht
In een gesprek met anderen kun je ervaringen en ideeën uitwisselen. Dit kleine kringgesprek is onderdeel van de Energy Clearing en Healing. Leer van anderen en vertel aan anderen hoe jij omgaat met de ontwikkelingen van deze tijd. Het is leerzaam en kan zorgen voor een ontspanning in spannende tijden.

Healing
Een healing met de frequenties van meerdere klankschalen. De frequenties zorgen voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Negatieve energieën worden gezuiverd en je zult na de healing een veel lichter gevoel hebben. Na afloop drinken we een glas water dat is opgeladen met kristallen uit de oerbron.

Schrijf je nu in
De Energy Clearing And Healing duurt in totaal 1 uur. Het maximaal aantal deelnemers is 5 dus inschrijven is noodzakelijk. Er worden twee healings achter elkaar georganiseerd. Indien je aan beide healings wilt deelnemen, dien je je van tevoren voor beide healings in te schrijven. Er is uiteraard lekkere thee (of koffie) voor elke deelnemer.

Datum:
Elke vrijdagavond

Tijd:
18.30 uur - 19.30 uur, en
20.00 uur - 21.00 uur

Investering:
Een sessie van een uur kost € 12,50. Indien je vaker wilt komen, kun je een strippenkaart voor 5 sessies aanschaffen. Voor zo'n strippenkaart betaal je €50,-.

 • Frank van Hemert
  Organisator van Energy Clearing And Healing

Event expired

Event is in progress

Importeer naar Google Kalender

Locatie

Wakker bewust zijn, Westerweg 14, Alkmaar, Nederland

Routebeschrijving

Kon route niet vinden!

Extra informatie over de locatie

Parkeerplaatsen voor de deur zijn betaald. Op 2 tot 5 minuten lopen kun je buiten kantoortijden en in het weekend, gratis parkeren in o.a. de van der Woudestraat, Eikelenbergstraat, Boomkampstraat en tussenliggende straten. Tijdens kantooruren kun je voor €3,- per dag parkeren in parkeergarage De Kwakel, Oosterwezenstraat 4, Alkmaar (ongeveer 15 minuten lopen).

 • Planning

 • Gasten

 • Winkel

 • Forecast

 • Reacties

  Product

  Name

  Quantity

  Price

  Action

  Weather data is currently not available for this location

  Weather Report

  Vandaag stec_replace_today_date

  stec_replace_today_icon_div

  stec_replace_current_summary_text

  stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

  Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

  Humidity stec_replace_current_humidity %

  Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

  Forecast

  Date

  Weather

  Temp

  stec_replace_date

  stec_replace_icon_div

  stec_replace_min / stec_replace_max °stec_replace_temp_units

  stec_replace_5days

  Next 24 Hours

  Powered by Forecast.io