Ervaar de Liefde in Jezelf | Healing Concert

30apr
Ervaar de Liefde in Jezelf | Healing Concert 30 AprilApr 2021 19:30 - 21:30

MeditatieMuziek

Martine Nijenhuis  |  30 april  |  19.30 - 21.30  |  20 euro

Transitie
We zitten met z’n allen in een overgangsperiode van 3D naar 5D ... van het donkere Vissen Tijdperk naar het Gouden Tijdperk in Aquarius. Hierin bewegen we van: “afhankelijk, machteloos en slachtoffer zijn” naar “in je eigen kracht staan” en “je vrij en gelukkig kunnen voelen”. Juist in deze vreemde en chaotische tijd is het belangrijk om je trilling hoog te houden... om goed bij jezelf te blijven en je ontspannen te kunnen voelen... ondanks alles!

Dit is nodig om je immuunsysteem zo goed mogelijk te laten werken, om een optimale verbinding met je lichaam en met je intuïtie te hebben en zo steeds in staat te zijn om de beste beslissingen te nemen, zowel voor jezelf als voor anderen. We vergeten vaak dat de onvoorwaardelijke Goddelijke Liefde die hiervoor nodig is binnen in ons leeft. Het is deze liefde die ons leidt in dit prachtige proces van innerlijk ontwaken!

Krijg toegang tot jezelf
Gun jezelf hiervoor alle tijd en gebruik alles wat je kan helpen om toegang tot die liefde in jezelf te krijgen.
Ik bied (met liefde!) een avond aan waarin je de gelegenheid krijgt om naar binnen te gaan...om deze liefde in jezelf te ervaren...
Een avond met hartmuziek in de natuurfrequentie 432 Hz (viool en zang bij prachtige meditatieve en ontroerende muziek), afstemming op liefde, bevrijdende intuïtieve lichaamsbeweging, een geleide meditatie waarin we afstemmen op de natuur en haar natuurwezens en tot slot een heilzaam bad van verstillende klanken van klankschalen en intuïtieve zang.

Na afloop drinken we water dat is opgeladen met dit liefdesbad om onze cellen daarvan te doordrenken...
en natuurlijk kun je ook je eigen kristallen en een flesje water meebrengen om dit energieveld in op te laden en mee naar huis te kunnen nemen.
Resoneert dit met jou?
Je bent van harte welkom! ik heb er nu al zin in.

Over Martine
Martine heeft aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag zowel viool als klassieke opnametechniek gestudeerd. Sindsdien heeft zij in veel muziekstijlen opgetreden voor publiek van alle leeftijden, het liefst met vrije improvisaties. Martine ontdekte tijdens haar concerten steeds meer de helende kracht van muziek en ze ervoer samen met haar publiek dat deze heilzame invloed sterker wordt als je muziek verbindt met de natuur. Dit is mogelijk dankzij een stemming die in harmonie is met de natuur: 432 Hz.Een stemming die je raakt. Kom vooral luisteren en ervaar het zelf! 

Praktisch
Datum: 30 april
Tijd: 19.30 - 21.30u
Investering: 20 euro

  • Martine Nijenhuis
    Organisator van Ervaar de Liefde in Jezelf | Healing Concert
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org