Familieopstelling | Ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen

2jul
Familieopstelling | Ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen 02 JuliJul 2022 13:30 - 17:00

Workshop

Heiko Sportel en Monique Witteman  |  2 juli  |  13.30 - 17.00 uur

Keuzevrijheid
Niemand wordt op een willekeurige ochtend wakker en denkt: ‘zo nu ga ik mezelf eens even lekker in de weg zitten door te vluchten in niet-helpend gedrag’. Nee. Zo werkt het niet.
We kunnen soms een (negatief) patroon van gedachten en gevoelens hebben dat zich steeds maar blijft herhalen. Vaak ligt daar een pijnlijke ervaring uit de kinderjaren aan ten grondslag zonder dat we dat weten. En (on)bewust is er een besluit genomen om die pijn te vermijden – een overlevingsmechanisme is geboren.
Heb jij zo’n patroon van jezelf klein maken, van je niet uitspreken, of van steeds uitstellen? Of een patroon van steeds weer in een relatie terecht komen die niet goed voor je is, of van blijven hangen in ‘het oude’ terwijl je een verlangen hebt naar iets nieuws? Dan is het jouw uitdaging dit te gaan (h)erkennen en ontrafelen.
Wanneer je dit leest ben je je al bewust dat verzetten tegen zo’n patroon geen zin heeft. Want wat aandacht krijgt groeit in de regel. Wat je wilt is keuzevrijheid.

Verander je voelen, denken en doen
Een familieopstelling laat je (letterlijk) zien waar je belemmeringen zitten of waar je in bepaalde patronen vast zit. Waarom je niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken of steeds weer vervalt in een bepaalde emotie of gedrag.
Met een opstelling ga je op het niveau van het onbewuste – van de ziel – de werkelijkheid achter dat patroon ontdekken. En de helende kracht ervaren van het aankijken van die werkelijkheid. Zodat je vervolgens – met een bewuste blik in het hier en nu – het patroon kan ontstijgen en nieuw gedrag kan gaan ontdekken en inzetten.
Je ontdekt hoe de liefde en de energie weer kunnen gaan stromen.

Even praktisch:
Op deze middagen kunnen 2 mensen een thema of vraag inbrengen. Daarnaast is er ruimte voor maximaal 11 toeschouwers/representanten. Representanten kunnen ingezet worden als plaatsvervanger voor een familielid, maar ook voor bijvoorbeeld een probleem of een hulpbron. Zo ontstaat een visueel beeld van wat er -op een diepere laag- werkelijk speelt. Daarna kijken we naar de onderlinge verhoudingen en naar wat een helende beweging zou kunnen zijn.
Het bijzondere is dat je als representant als vanzelf gevoelens en gedachten krijgt die horen bij de persoon en de plaats waar je staat. En vaak raakt het ook iets in jouw eigen systeem. Zo help je niet alleen de ander, maar ook jezelf.

Investering
Bij het aanmelden kies je of je als toeschouwer/representant gaat of als inbrenger van je eigen thema.
Het tarief is inkomensafhankelijk omdat we het betaalbaar willen aanbieden (we vertrouwen op je eerlijkheid), zie ook www.helderheid.info/tarieven/ onder het kopje “(familie)opstelling met een groep”.

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Heiko Sportel & Monique Witteman
    Organisator van Familieopstelling | Ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen
    Heiko Sportel & WittemanWij hebben elkaar ontmoet bij de opleiding tot systemisch begeleider van familieopstellingen bij WeLopstellingen in Amersfoort. Beiden met een stevige achtergrond in (NLP) coaching. Het klikte professioneel tussen ons en inmiddels begeleiden we sinds april 2021 opstellingen in de mooie zaal Kosmos bij Wakker. Eén van onze deelneemsters (45 jaar) schreef spontaan op haar eigen FaceBook pagina “Ik heb familieopstelling hier een paar keer mogen ervaren. Zowel als vraagsteller en als representant bij deze fijne mensen. Het was mooi en leerzaam en gaf veel inzicht in mijn eigen familiesysteem en ook in mijn eigen handelen.”
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org