Familieopstelling: ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen

28aug
Familieopstelling: ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen 28 AugustusAug 2021 13:30 - 16:30

Workshop

Heiko Sportel en Monique Witteman  |  28 augustus  |  13.30 - 16.30 uur

Keuzevrijheid
Soms zijn er vragen waar je geen antwoord op krijgt of zaken waar je tegenaan loopt, waarvan je niet begrijpt waarom ze jou overkomen. Misschien wil je zeker niet op je vader of moeder lijken, maar heb je onbewust meer gedrag gekopieerd dan je zou wensen.
Om stappen te maken in je eigen ontwikkeling kun je kijken waar je vandaan komt, hoe en hoeveel invloed dat heeft op jou en je gedrag vandaag. Zodat je, door het verleden eens goed te bekijken, een nieuw perspectief krijgt, zaken op hun juiste plek kunt zetten en daarmee meer keuzevrijheid voor jezelf creëert.

Verander je voelen, denken en doen
Een familieopstelling laat je (letterlijk) zien waar je belemmeringen zitten of waar je in bepaalde patronen vast zit. Waarom je niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken of steeds weer vervalt in een bepaalde emotie of gedrag. Het ervaren en het voelen van een opstelling raakt de ziel en dat geeft een krachtige impuls tot een fundamentele verandering in je denken, voelen en doen, waardoor ook patronen zullen veranderen. Het laat je zien hoe de liefde en de energie weer kunnen gaan stromen.

Even praktisch:
Op deze middagen kunnen 2 mensen een thema of vraag inbrengen. Daarnaast is er ruimte voor maximaal 8 toeschouwers/representanten. Representanten kunnen ingezet worden voor een familielid, maar ook voor bijvoorbeeld een probleem of een hulpbron. Je krijgt dan een visueel beeld van wat er speelt. Daarna kijken we naar de onderlinge verhoudingen en naar wat wellicht een helpende verandering of beweging zou kunnen zijn.

Investering

 • We hebben 2 soorten inschrijvingen: als inbrenger van een thema en als toeschouwer/representant
 • Het tarief is inkomensafhankelijk on dat we het betaalbaar willen aanbieden & we vertrouwen op de eerlijkheid van de deelnemers (we gaan dus niet controleren/navragen). 
 • Zie ook https://www.helderheid.info/tarieven/ onder het kopje “(familie)opstelling met een groep”
 • (inclusief thee/koffie/materialen)


Datum: 28 augustus
Tijd: 13.30 - 16.30u
Investering: Zie website Heiko Sportel 

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

 • Heiko Sportel & Monique Witteman
  Organisator van Familieopstelling: ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen
  Heiko Sportel Ik ben getrouwd en woon in Heiloo. Wij hebben 2 dochters die inmiddels op eigen benen staan. Lang geleden ben ik opgeleid tot natuurkundig ingenieur en tot 2019 heb ik bij Tata Steel gewerkt. Ik heb vele technische projecten geleid en de sleutel voor succes was altijd weer de aandacht voor de mensen. En daar ben ik steeds verder in gedoken. Sinds mijn NLP Master opleiding in 2005 bij NTI-NLP in Limmen heb ik mensen gecoacht. In die opleiding heb ik kennisgemaakt met familieopstellingen en ben ik blijvend in de ban geraakt van de eenvoud en de kracht waarmee je inzicht krijgt in de patronen waarin we soms vast kunnen zitten. En in 2020 ben ik, na een opleiding van een jaar, gecertificeerd als systemisch begeleider van familieopstellingen bij WeLopstellingen in Amersfoort.Monique Witteman Ik ben moeder van 2 heerlijke meiden en woonachtig in de bollenstreek. Ik heb jarenlang gewerkt als leidinggevende/ coach bij een groot beveiligingsbedrijf op Schiphol. Onze uitdaging zat in het creatief oplossen van verschillende planningsvraagstukken in een omgeving die elke dag anders is. SAMEN is het sleutelwoord voor succes, met inzicht in zowel je eigen kwaliteiten en valkuilen, als die van je collega’s uit het team. Dit vraagt vertrouwen, in jezelf en in elkaar. Ik ben opgeleid tot NLP coach, waarbij ik ook met tijdlijnen en hypnose heb gewerkt. Daarnaast heb ik de opleiding Teamcoachen voor Leidinggevenden gedaan, gericht op groepsdynamica (hoe het werkt in groepen). Het coachen van teams en daarnaast van de collega´s onderling om tot een mooie samenwerking te komen geeft me veel energie en voldoening. Afgelopen jaar heb ik de opleiding systemisch werken bij WeLopstellingen succesvol afgerond, waardoor ik nu met veel plezier (familie)opstellingen mag begeleiden.
Importeer naar Google Kalender
 • Planning
 • Gasten
 • Winkel
 • Forecast
 • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org