Familieopstelling | Ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen

9apr
Familieopstelling | Ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen 09 AprilApr 2022 13:30 - 16:30

Workshop

Heiko Sportel en Monique Witteman  |  9 april  |  13.30 - 16.30 uur

Keuzevrijheid
Soms zijn er vragen waar je geen antwoord op krijgt of zaken waar je tegenaan loopt, waarvan je niet begrijpt waarom ze jou overkomen. Misschien wil je zeker niet op je vader of moeder lijken, maar heb je onbewust meer gedrag gekopieerd dan je zou wensen.
Om stappen te maken in je eigen ontwikkeling kun je kijken waar je vandaan komt, hoe en hoeveel invloed dat heeft op jou en je gedrag vandaag. Zodat je, door het verleden eens goed te bekijken, een nieuw perspectief krijgt, zaken op hun juiste plek kunt zetten en daarmee meer keuzevrijheid voor jezelf creëert.

Verander je voelen, denken en doen
Een familieopstelling laat je (letterlijk) zien waar je belemmeringen zitten of waar je in bepaalde patronen vast zit. Waarom je niet altijd de keuzes maakt die je zou willen maken of steeds weer vervalt in een bepaalde emotie of gedrag. Het ervaren en het voelen van een opstelling raakt de ziel en dat geeft een krachtige impuls tot een fundamentele verandering in je denken, voelen en doen, waardoor ook patronen zullen veranderen. Het laat je zien hoe de liefde en de energie weer kunnen gaan stromen.

Even praktisch:
Op deze middagen kunnen 2 mensen een thema of vraag inbrengen. Daarnaast is er ruimte voor maximaal 8 toeschouwers/representanten. Representanten kunnen ingezet worden voor een familielid, maar ook voor bijvoorbeeld een probleem of een hulpbron. Je krijgt dan een visueel beeld van wat er speelt. Daarna kijken we naar de onderlinge verhoudingen en naar wat wellicht een helpende verandering of beweging zou kunnen zijn.

Investering

 • We hebben 2 soorten inschrijvingen: als inbrenger van een thema en als toeschouwer/representant
 • Het tarief is inkomensafhankelijk on dat we het betaalbaar willen aanbieden & we vertrouwen op de eerlijkheid van de deelnemers (we gaan dus niet controleren/navragen). 
 • Zie ook https://www.helderheid.info/tarieven/ onder het kopje “(familie)opstelling met een groep”
 • (inclusief thee/koffie/materialen)


Datum: 9 april
Tijd: 13.30 - 16.30u
Investering: Zie website Heiko Sportel 

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

 • Heiko Sportel & Monique Witteman
  Organisator van Familieopstelling | Ervaren waar de liefde weer kan gaan stromen
  Heiko Sportel & WittemanWij hebben elkaar ontmoet bij de opleiding tot systemisch begeleider van familieopstellingen bij WeLopstellingen in Amersfoort. Beiden met een stevige achtergrond in (NLP) coaching. Het klikte professioneel tussen ons en inmiddels begeleiden we sinds april 2021 opstellingen in de mooie zaal Kosmos bij Wakker. Eén van onze deelneemsters (45 jaar) schreef spontaan op haar eigen FaceBook pagina “Ik heb familieopstelling hier een paar keer mogen ervaren. Zowel als vraagsteller en als representant bij deze fijne mensen. Het was mooi en leerzaam en gaf veel inzicht in mijn eigen familiesysteem en ook in mijn eigen handelen.”
Importeer naar Google Kalender
 • Planning
 • Gasten
 • Winkel
 • Forecast
 • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org