Groeigroep “Leef de diamant die je bent”

Wanneer:
13 januari 2019 @ 13:00 – 17:00
2019-01-13T13:00:00+01:00
2019-01-13T17:00:00+01:00
Waar:
Lucht
Kosten:
€120,-
Contact:
Sonja Verberne
06 22 74 15 09‬

Groeigroep “Think and Grow Rich”
Door: Sonja Verberne

Tijdens mijn burn-out 3 jaar geleden ben ik in contact gekomen met Bob Proctor en dus ook met het boek van Napoleon Hill, Think and Grow Rich. Door EFT en deze universele waarheden te leren begrijpen en toepassen, heeft dit ervoor gezorgd dat mijn leven in een stroomversnelling kwam en dat ik heel snel genas op alle lagen. Vanuit deze ervaring is het verlangen in mij ontstaan dit met zo veel mogelijk mensen te willen delen. Het is namelijk ons paradigma, onze onbewuste negatieve kernovertuigingen die ons klein houden.

Door dit proces als groep aan te gaan, bundel je energie en kracht, houd je elkaar scherp, bemoedig je elkaar, ben je niet alleen in het proces en help je jezelf en elkaar om vrij te worden en het leven te gaan leiden waar je altijd al van gedroomd hebt. Ik zal de ruimte vrij houden en jullie ook begeleiden met EFT om daar, waar de blokkades zich laten zien, deze op te lossen en vrij te maken. Dit geeft een stabiele basis om op te bouwen, te ontdekken en groot te durven dromen.

Als leidraad gebruiken we het boek Think and Grow Rich Actieboek van Napoleon Hill, uitgeverij Succesboeken.nl. Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de wereldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag. Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937. De waarheden en wijsheden in dit boek zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt!”