Healing Circle

8mei
Healing Circle 08 MeiMei 2021 14:00 - 16:00

Workshop

Marion Mol - van Schagen  |  8 mei  |  14.00 - 16.00 uur  |  25 euro

Uitwisseling
Een healing circle is een groep mensen die bij elkaar komt om samen de energie te verhogen. In deze verhoogde energie creëren zij een ruimte waarin er heling kan plaatsvinden. Niets toevoegen, niets weghalen. JeZelf zijn en daarmee je bijdrage leveren aan het welzijn van anderen en van jezelf. Als deelnemer heel jij dus niet maar je creëert een ruimte waarin dat kan gebeuren.

Het mooie van deze manier van “werken” is dat het een uitwisseling van energie is en geven en ontvangen gelijk zijn aan elkaar. Het maakt dus in feite niet uit of je de energieverhoger bent of degene bent die ontvangt. Geven is ontvangen.

Op zaterdagmiddag 8 mei a.s. vindt er een healing circle plaats. Je bent van harte welkom om mee te doen. Een cadeau voor de ander én voor jezelf.

Praktisch:
Datum: 8 mei
Tijd: 14.-00 - 16.00u
Investering: 25 euro

  • Marion van Schagen
    Organisator van Healing Circle
    Ik ben Marion van Schagen. Het begeleiden van mensen heeft altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Nu begeleid ik mensen in mijn praktijk en op reis bij het thuiskomen in zichZelf. Ik bied je een uitnodigende ruimte aan om jezelf te verbinden met je essentie. Om te ontdekken dat die kracht, die rust, die vrede, harmonie en dat stille in jóu aanwezig is. Door mijn heldervoelende en helderwetende waarnemingsvermogen kom ik snel tot de kern. Ik schud je op een liefdevolle, ondersteunende en soms confronterende manier wakker. Inzichten en acties die ervoor zorgen dat jij je eigen verantwoordelijkheid over je leven (weer) op je neemt. Ik word er enorm blij van als ik zie dat mensen die ik begeleid hun kracht en stralendheid weer voelen en hun eigen verantwoordelijkheid voor hun leven (weer) op durven te pakken. Het geeft me steeds weer een dankbaar gevoel dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org