Healing Heart Experience

22apr
Healing Heart Experience 22 AprilApr 2022 20:00 - 22:00

MuziekWakker bekrachtigt

Martine Nijenhuis  |  22 april  |  20.00 - 22.00 uur

 

Juist in deze tijd is het steeds belangrijker om werkelijk met je aandacht naar binnen te gaan en de liefde te voelen die er altijd al is geweest. Je bent welkom bij deze ontspannende en hartverwarmende avond waarin je de helende kracht kunt ervaren van muziek, klanken en zang in de hartfrequentie 432 Hz.

Hier doe ik wat ik het liefste doe: met mijn viool improviseren bij ontroerend mooie muziek en klanken, meditatie en afstemming op onze innerlijke Bron, intuïtief zingen bij de subtiele klanken van klankschalen en lieren en ons samen verbinden met de natuur en de hogere dimensies in onszelf.

 

Dankzij de afstemming op de natuur en op het hart d.m.v. de 432 Hz-stemming is de muziek volkomen in harmonie met ons lichaam waardoor je de positieve kracht van de muziek veel dieper kunt voelen en beleven.

 

Kom je ook?
een warme hartegroet ❤ Martine Nijenhuis

Praktisch
Datum: 22 april
Tijd: 20.00 - 22.00u
Investering: €22,-

 

  • Martine Nijenhuis
    Organisator van Healing Heart Experience
    Ik ben professioneel violiste en steeds vaker zing ik ook, intuïtief, vanuit de stilte…Al sinds 36 jaar heb ik me gespecialiseerd in vrije improvisatie, het volkomen vrij laten stromen van de muziek van binnenuit. Dit bracht mij en mijn publiek enorm veel plezier, verbinding en heling.Ik ben me de laatste tijd steeds sterker bewust van de wonderbaarlijke en magische combinatie van natuur en muziek. Tot unieke uitdrukking gebracht in deze Healing Heart Experience en in voorstellingen met muziek, meditaties en prachtige natuurbeelden.Als je meer wilt weten over mij, over de CD’s die ik aanbied in 432 Hz, over de helende kracht van muziek en water en wat ik hier allemaal mee doe dan ben je welkom op mijn website: www.healing-music.nlHier kun je je ook inschrijven voor mijn maandelijkse nieuwsbrief In de nieuwsbrief staat het actuele gevarieerde aanbod aan concerten en workshops o.m. in mijn eigen spirituele centrum JOY in Koedijk.Tegenwoordig speel ik ook mee met the Wanderer. Met 2 heerlijke mannen die hun eigen liederen zingen die je raken in je ziel en je meenemen in een diepe, dromerige en intense beleving. Zie https://thewanderermusic.shop/tickets/
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org