Het Hoe en het Waarom van Ziekte – Praktische Quantum fysica in ons leven

Wanneer:
30 november 2018 @ 19:30 – 22:00
2018-11-30T19:30:00+01:00
2018-11-30T22:00:00+01:00
Waar:
Zaal Kosmos
Kosten:
€15,-
Contact:
Erik Tanghe
06 53791496


Het Hoe en het Waarom van Ziekte – Praktische Quantum fysica in ons leven

Door Erik Tanghe

We geven microben en bacteriën de schuld wanneer we ziek worden. We laten ons vaccineren en gaan virussen te lijf als onze grootste vijanden maar zijn deze kleine organismen eigenlijk wel de echte oorzaak van ziekte? Waarom slaagt ons immuunsysteem er niet meer in om ons te verdedigen tegen deze indringers? En waarom krijgt vandaag de dag 1 op 3 mensen in Amerika kanker?

Als we ziekte echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat ziekte enkel een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem. Symptoombestrijding brengt ons geen stap vooruit; kijk maar naar de stijging in het aantal kankergevallen.

Maar er is nog een andere reden dat er nog nooit zoveel ziekte, geweld en ongeluk is geweest en dat is beïnvloeding door waarneming. De quantumfysica leert ons dat waar menselijke waarneming is, de werkelijkheid verandert.
En we worden in deze moderne wereld meer dan ooit waargenomen.. door familie, je partner, politie, regeringen, bewakingscamera’s en al deze (al dan niet opzettelijke) observaties zorgen ervoor dat wij vandaag in een werkelijkheid leven die niet volledig de onze is.

Deze verstoring van onze werkelijkheid brengt ons uit balans, beïnvloedt negatief en verstoort ons energieveld en ook die beïnvloeding leidt onrechtstreeks vaak tot problemen zowel emotioneel als lichamelijk. Ondertussen wordt de creatiekracht van de mens zelf onderdrukt door het gebruik van smartphones, TV en internet.

Een lezing die veel gevestigde waarheden onderuit haalt, gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en logisch denken. Via de quantumfysica verklaren we ook hoe alternatieve healing werkt, praten we over geesten en engelen, aliens en het gewelddadige kantje van de mens.