Ijsbad en ademworkshop

20jan
Ijsbad en ademworkshop 20 JanuariJan 2024 13:30 - 17:00

Workshop

Bianca Laan  |  20 januari |  13.30 - 17.00 uur

 

Welkom bij mijn IJsbad en Ademworkshop, een persoonlijke reis naar de kracht van koude blootstelling en bewuste ademhaling. Sinds 2014 heb ik de ongelooflijke voordelen van deze praktijken ontdekt en deel ik graag mijn ervaringen om jou te begeleiden op een pad van zelfontdekking en welzijn.

IJsbad Voordelen:
• Versterking van het immuunsysteem: Duik in het ijsbad en stimuleer je immuunsysteem, waardoor je lichaam beter in staat is om ziektekiemen te bestrijden.
• Verbeterde bloedsomloop: De kou bevordert de bloedsomloop, waardoor ontstekingen verminderen en de algehele gezondheid van je hart en bloedvaten wordt verbeterd.
• Stress en angst verlichting: De kou activeert je zenuwstelsel en stimuleert de productie van endorfines, wat leidt tot ontspanning en vermindering van stress en angst.
• Mentale veerkracht: Het overwinnen van de uitdaging van een ijsbad vergroot je mentale weerbaarheid, waardoor je beter in staat bent om stressvolle situaties het hoofd te bieden.
• Ademhaling Voordelen:
• Stressvermindering: Met bewuste ademhaling verminder je stress door het activeren van het parasympathische zenuwstelsel, waardoor je lichaam in de 'rust en herstel'-modus komt.
• Verbeterde energieniveaus: Diepe ademhaling vergroot de zuurstoftoevoer naar je lichaam, wat resulteert in verhoogde energie en verminderde vermoeidheid.
• Verbeterde focus en concentratie: Ademhalingsoefeningen verhogen de concentratie en verhelderen de geest, essentieel voor verbeterde productiviteit en mentale scherpte.
• Emotionele balans: Bewuste ademhaling helpt bij het reguleren van emoties, waardoor je in contact komt met je gevoelens en ze op een gezonde manier kunt hanteren.
• Samen zullen we de uitdagingen van het ijsbad aangaan en de kracht van bewuste ademhaling ontdekken. Deze workshop is niet alleen een unieke ervaring, maar ook een kans om jouw eigen welzijn te versterken. Laat me je leiden op deze reis naar een sterkere, meer gebalanceerde versie van jezelf.

Praktisch

Datum: 20 januari
Tijd: 13.30 - 17.00
Investering: 97 euro

 

(Lukt het niet? Mail je aanmelding naar reservering@wakkerbewustzijn.nl)

  • Bianca Laan
    Organisator van Ijsbad en ademworkshop
    Ik ben Bianca, moeder van 2 prachtige dochters en sinds 2006 woonachtig in Alkmaar. Mijn bedrijf wat begonnen is als Blij Gewicht is ontstaan uit mijn eigen ervaringen en struggles rond mijn gezondheid. De reis die ik maak gun ik een ander ook.   Het is mijn missie om jou vertrouwen en rust in je lichaam en mind te laten ervaren Ik geloof dat jouw onbewuste, jouw automatische patronen het je moeilijk maken om te veranderen. Met hypnotherapie, ademwerk en verandering in jouw leefstijl trekken we je probleem er met wortel en al uit, zodat je echt kan veranderen en je het leven kunt leven waar jij BLIJ van wordt en weer de regie van je eigen leven in handen hebt.   In 2011 is er bij mij reumatische artritus gediagnostiseerd en na heel veel medicijnen te hebben geprobeerd, ben ik de weg ingeslagen om naar mijn voeding te kijken. Ik ben daar veel over gaan lezen en ben andere keuzes gaan maken. Voor mij heeft dit grote gevolgen gehad. Sinds ik dat doe heb ik minder ontstekingen, veel meer energie, kan ik me beter bewegen en weer meedraaien in mijn gezin. Doordat ik zo anders met voeding en beweging bezig was en zag wat het met mij heeft gedaan, wilde ik heel graag andere mensen helpen om hetzelfde gevoel als mij te krijgen:  weer volop in het leven staan. Ik ben de opleiding voor gewichtsconsulent gaan volgen en sinds oktober 2015 mensen gaan helpen om weer vol energie en met een blij gewicht door het leven te gaan. Als snel kwam ik erachter dat mijn cliënten hun probleem met voeding vaak niet het eigenlijke probleem is en dat het dieper zit.  Ademwerk is sinds 2014 in mijn leven en dat werd voor mij de volgende stap: een opleiding tot ademcoach. Toen kon ik niet weten wat het voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf zou gaan betekenen. Steeds meer en meer ben ik van mezelf gaan begrijpen, mijn gedrag, mijn patronen, de rol van mijn onbewuste en ook hoe je echt blijvend kan veranderen. Toen ik de kracht van ons onbewuste leren kennen in de ademopleiding was het voor mij een logisch gevolg om de opleiding tot hypnotherapeut te volgen. Dit heeft voor zulke bijzondere en blijvende transformaties en veranderingen gezorgd voor zowel mij als bij mijn cliënten.
Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org