Ik ben Huargardiaan en wie ben jij? 


9dec
Ik ben Huargardiaan en wie ben jij? 
 09 DecemberDec 2022 19:00 - 22:00

BijeenkomstKrachtdragers

Arlette  |  9 december  |  19.00 - 22.00 uur  |  €20,-

 

Een inkijk in ons oorspronkelijk bestaan dat onlosmakelijk verbonden is met de Huargardiaanse beschaving. Een stuk vergeten geschiedenis en de rol van deze beschaving in deze wereld en in ons eigen leven.

 

Wie zijn zij
Als jong mens voelde ik al hun aanwezigheid bij mij. Het voelde als een steunend een waarnemend veld van aandacht. Ook voelde ik hun lichte plezier dat ze ervaren als we hier lol maken. Hun betrokkenheid kon ik voelen voorbij mijn gedachten. Als ik de tijd even stil liet staan in mijzelf en luisterde naar de verbinding met hen. Het voelde vertrouwd en eigen, maar om het uit te spreken naar andere mensen voelde altijd gek.

Het oorspronkelijk ontwerp van dit lichaam is veel uitgebreider dan de mogelijkheden dat het lichaam ons nu biedt. We kunnen de mogelijkheden vergoten en daarmee het leven om ons heen anders begrijpen. In deze lezing vertel ik dat de Huargardianen een interpretatie bedoeld hadden van binnenuit en niet van buitenaf.

Wie ben ik
Door de jaren heen heb ik mij los gemaakt van veel aardse concepten. Spiritualiteit heeft mij scherper naar interne informatie leren luisteren, maar zette ook mijn hoop naar een oplossing buiten mijzelf. Het leerde mij alles verklaren volgens aangereikte modellen. Nu ik niet altijd meer op zoek ben naar comfort en geluk, ben ik meer verbonden met mijzelf dan ooit tevoren. Door het ervaren van emotie is gevoel voor mij een drager van informatie. Op die golven is het contact met hen hersteld en groeiende.

 

Herinnering en toekomst vanuit het NU
Ik leer over de vallen van dit leven en hoe daar doorheen te bewegen. Zij leren mij te herinneren hoe deze wereld ooit gemaakt was en met welke bedoelingen. Zij leren mij waar we nu staan en waar de uitdaging mag liggen voor ieder van ons.
Zij zijn de oorspronkelijke ontwerpers van deze realiteit en dragen een indrukwekkende geschiedenis bij zich. Een geschiedenis die in zijn verhaal mijn en misschien wel jouweigen diepe herinneringen doen ontwaken.

Door de verhalen over mijn ervaringen kwam naar voren dat het een verhalen een vertaling zijn van mijn eigen gevoelsvelden.
Via het ervaren van ons eigen gevoel kunnen we informatie in onszelf open maken die we niet snel zullen vinden buiten onszelf. Openlijk en vrij voelen blijkt echter lastig in een wereld waarin de brein een prominente rol heeft.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we er samen dieper op in. Wat is voelen en wat is emotie en welke rol neemt de brein daarbij in. We gaan exploreren hoe we voelen ervaren in een vrije vorm en welke innerlijke kracht daarbij vrij komt. Daarbij zal onherroepelijk naar boven komen welke mechanismen in onszelf en in ons lichaam remmend werken om dieper in verbinding te komen met jezelf.

 

Praktisch

Datum: 9 december
Tijd: 19.00 - 22.00
Investering: 20 euro

 

  • Arlette
    Organisator van Ik ben Huargardiaan en wie ben jij? 

Importeer naar Google Kalender
  • Planning
  • Gasten
  • Winkel
  • Forecast
  • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org