Inspiratieworkshop ‘Prikkels en verleidingen: houd contact met jezelf’

Wanneer:
27 januari 2018 @ 13:00 – 17:00
2018-01-27T13:00:00+01:00
2018-01-27T17:00:00+01:00
Waar:
Kosmos
Kosten:
€ 35,- losse workshop, € 75,- voor serie van 3 workshops / of met 3 personen naar één workshop
Contact:
Alida Holwerda
06 53791496

Leven vanuit het hart: Inspiratie workshops

Prikkels en verleidingen: houd contact met jezelf

Wanneer er veel om je heen gebeurt kan je als sensitief mens zelf ook onrustig worden, chaotisch in je hoofd, niet kunnen handelen zoals je zou willen. Of wanneer er wel rust is, doe je nog te vaak dingen omdat je denkt dat het zo hoort, van je verwacht wordt, of uit verveling, waardoor je van jezelf afdrijft. Hoe keer je dan weer terug naar je eigen rust en stilte, in evenwicht? En kan je deze basis verstevigen, om bij jezelf te kunnen blijven in prikkelrijke omgevingen?
In deze workshop zullen we aan de hand van Chi Neng Qigong oefeningen ervaren hoe je meer in je lijf kan komen en rust in je hoofd kan brengen. We verkennen het thema ook door het uitwisselen van ervaringen en door creatieve werkvormen. Begeleiding: Caroline Hogewoning, coach en Chi Neng Qigong docent en Joy Boelens, coach en communicatietrainer.

Andere data in 2018:
17 februari  Druk in je hoofd? Ontspannen door masseren
24 maart
21 april Zelfexpressie: geven en nemen

 

LEVEN VANUIT HET HART
Inspiratie workshops voor sensitieve mensen

Leven vanuit het hart, met bezieling en inspiratie vorm geven aan je betrokkenheid met de samenleving. Doen waar je goed in bent. Je eigen waarden uitdragen, met respect en openheid voor anderen. Een bijdrage leveren aan het goed zorgen voor onze planeet, voor elkaar en voor jezelf. Je diepste motivatie volgen, vertrouwen in je intuïtie. Je denkvermogen en je fysieke lichaam dankbaar inzetten om liefdevol te handelen.  Vanuit verbinding met je ware zelf, je verbinden met de ander waarvoor en waarmee je werkt en leeft.  Dit is wat je het liefste wil.

Dit mooie pad dat je volgt gaat niet altijd over rozen. Als je een sensitief mens bent die bewust en wakker wil leven, laat je je toch vaak beïnvloeden om te leven op een manier die je niet wil. Bijvoorbeeld: te veel pleasen, te veel stress, te veel hooi op je vork, onzekerheid over wat je te bieden hebt, je onnodig zorgen maken, teleurgesteld zijn dat anderen niet met dezelfde idealen leven en je zelfs  allerlei obstakels voor de voeten werpen. Deadlines en emotionele drama’s van jezelf en anderen, uitgeput raken, burn-out op de loer. Was het maar zo eenvoudig, om altijd bij jezelf te blijven.

Je weet ongetwijfeld wel dat dit erbij hoort, dat je hier op aarde bent om te leren, dat wat je meemaakt een projectie is van je eigen onvermogen. Maar hoe zet je dit weten om in handelen? Hoe kan je hierin groeien?

Hoewel ieder van ons zelf verantwoordelijk is voor de eigen weg, en kan het toch helpen om  steun te ontvangen,  ervaringen uit te  wisselen met anderen die je herkent als gelijkgestemde zielen, handvatten te krijgen die jouw leerproces helpen dragen.

Elke maand is er in Wakker een inspiratie workshop op zaterdag van 13 – 17 uur.

Doel:

Mensen die zich richten op zinvol leven vanuit eigen bezieling steunen in hun leerproces  door:

  • Een uitwisselingsmogelijkheid te creëren met gelijkgestemden
  • Methoden aan te reiken om wat je belemmert te transformeren
  • Oefenen om werkelijk vanuit jezelf te handelen en activiteiten te ondernemen.

Trakteer jezelf (of een ander) op een levendige, luchtige en leerzame middag.

Praktisch

Groepsgrootte: 8 – 18 personen.

Kosten:
Losse workshop: €35
Seriekaart €75,-: 3 workshops voor 1 persoon, of 3 personen 1 workshop

Seriekaart €100,-: 5 workshops voor 1 persoon

Cadeaubon €35,- / €75,- /€100,-

S.v.p. vooraf aanmelden, rechtstreeks bij ons via e-mail of telefonisch.
reservering@wakkerbewustzijn.nl ∙ 06-53791496

Joy Boelens, coach en communicatietrainer
www.joyboelens.nlinfo@joyboelens.nl ∙ 06-20549438