Inspiratieworkshop ‘Jouw ideaal in de werkelijkheid. Het pad van kracht’

Wanneer:
24 maart 2018 @ 13:00 – 17:00
2018-03-24T13:00:00+01:00
2018-03-24T17:00:00+01:00
Waar:
Kosmos
Kosten:
€ 35,-
Contact:
Alida Holwerda
06 53791496

Leven vanuit het hart: Inspiratie workshops

Jouw ideaal in de werkelijkheid
Het pad van kracht

Je hebt een ideaal, je zit vol ideeën, bent passioneel over iets en begint eraan, alleen ergens op het pad verwatert het en uiteindelijk komt er weinig van terecht. Herken je dat?  Of voel je ergens wel een prikkel om IETS te doen, alleen … daar blijft het bij. Wat is dat? Waarom komt het nog niet tot stand? We gaan op zoek naar datgene dat je blokkeert. Dat doen we met “Soul Retrieval” een sjamanistische techniek met als doel jouw originele kracht en zelf-helend-vermogen te herstellen en versterken.

Je wordt tijdens deze innerlijke reis / geleide meditatie begeleid door Marcel Boschma met verhaal en sjamanendrum en Eric Blankers met de didgeridoo, om te  komen tot het thema dat voor jou speelt. Daarna komt de weg vrij om jouw pad van kracht te gaan. Alida Holwerda, journey practitioner, begeleidt de integratie van wat je meemaakt in de transreis naar de toepassing in je dagelijks leven.

 

Een voorproefje van de werkwijze van Marcel: Healing Garden, video grondingsoefening

website: www.transreis.nl

Andere data in 2018:
21 april Zelfexpressie: geven en nemen

 

LEVEN VANUIT HET HART
Inspiratie workshops voor sensitieve mensen

Leven vanuit het hart, met bezieling en inspiratie vorm geven aan je betrokkenheid met de samenleving. Doen waar je goed in bent. Je eigen waarden uitdragen, met respect en openheid voor anderen. Een bijdrage leveren aan het goed zorgen voor onze planeet, voor elkaar en voor jezelf. Je diepste motivatie volgen, vertrouwen in je intuïtie. Je denkvermogen en je fysieke lichaam dankbaar inzetten om liefdevol te handelen.  Vanuit verbinding met je ware zelf, je verbinden met de ander waarvoor en waarmee je werkt en leeft.  Dit is wat je het liefste wil.

Dit mooie pad dat je volgt gaat niet altijd over rozen. Als je een sensitief mens bent die bewust en wakker wil leven, laat je je toch vaak beïnvloeden om te leven op een manier die je niet wil. Bijvoorbeeld: te veel pleasen, te veel stress, te veel hooi op je vork, onzekerheid over wat je te bieden hebt, je onnodig zorgen maken, teleurgesteld zijn dat anderen niet met dezelfde idealen leven en je zelfs  allerlei obstakels voor de voeten werpen. Deadlines en emotionele drama’s van jezelf en anderen, uitgeput raken, burn-out op de loer. Was het maar zo eenvoudig, om altijd bij jezelf te blijven.

Je weet ongetwijfeld wel dat dit erbij hoort, dat je hier op aarde bent om te leren, dat wat je meemaakt een projectie is van je eigen onvermogen. Maar hoe zet je dit weten om in handelen? Hoe kan je hierin groeien?

Hoewel ieder van ons zelf verantwoordelijk is voor de eigen weg, en kan het toch helpen om  steun te ontvangen,  ervaringen uit te  wisselen met anderen die je herkent als gelijkgestemde zielen, handvatten te krijgen die jouw leerproces helpen dragen.

Elke maand is er in Wakker een inspiratie workshop op zaterdag van 13 – 17 uur.

Doel:

Mensen die zich richten op zinvol leven vanuit eigen bezieling steunen in hun leerproces  door:

  • Een uitwisselingsmogelijkheid te creëren met gelijkgestemden
  • Methoden aan te reiken om wat je belemmert te transformeren
  • Oefenen om werkelijk vanuit jezelf te handelen en activiteiten te ondernemen.

Trakteer jezelf (of een ander) op een levendige, luchtige en leerzame middag.

Praktisch

Groepsgrootte: 8 – 18 personen.

Kosten: €35

S.v.p. vooraf aanmelden, rechtstreeks bij ons via e-mail of telefonisch.
reservering@wakkerbewustzijn.nl ∙ 06-53791496

Joy Boelens, coach en communicatietrainer
www.joyboelens.nlinfo@joyboelens.nl ∙ 06-20549438